Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpik A.S. PRAGA
1 Tactiek NEW
39% Balbezit 61%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 48
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Converso rent richting de bal. Converso geeft een hoge lob. Kupfer speelt de bal door. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Provenzale is nu in balbezit. Fitrzyk is nu in balbezit. Provenzale speelt de bal door. Alavila is nu in balbezit. Alavila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Ginami trapt de bal weg. Žugić kopt de bal weg. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mavrocordat speelt de bal door. Klungelig pakt Alavila de bal. Alavila passt de bal zonder na te denken. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:1

10e minuut.
Owczarski is nu in balbezit. Owczarski geeft een hoge lob. Fitrzyk kopt de bal weg. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. Sorbino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alavila rent richting de bal. Alavila schiet op doel. Sorbino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:2

14e minuut.
Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale passt de bal zonder na te denken. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila schiet op doel. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Kupfer controleert de bal met de borst. Grossi rent richting de bal. Kupfer onderschept slim de pass. Kupfer geeft een lange en hoge pass. Provenzale kopt de bal weg. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Wilkanowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Fitrzyk de bal. Fitrzyk met een sublieme pass. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. Sorbino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mavrocordat zal de hoekschop nemen. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk passt de bal in één keer door. Provenzale rent richting de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ... Sorbino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:3

27e minuut.
De Francesco rent richting de bal. Wilkanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkanowski passt de bal in één keer door. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:4

29e minuut.
Mansani met een snelle inworp. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:5

31e minuut.
Mavrocordat passt de bal in één keer door. Alavila met een sublieme pass. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:6

34e minuut.
Ginami is nu in balbezit. Ginami geeft een hoge lob. Inworp. Mavrocordat met de inworp. Provenzale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Owczarski kan de bal niet met de borst controleren. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Provenzale heeft problemen om de bal te vangen. Provenzale schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wilkanowski is nu in balbezit. Wilkanowski passt de bal in één keer door. Žugić rent richting de bal. Žugić passt de bal in één keer door. Provenzale is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:7

42e minuut.
Fitrzyk geeft een lange en hoge pass. Ginami heeft problemen om de bal te vangen. Provenzale rent richting de bal. Provenzale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:8

42e minuut.
Grossi probeert naar een medespeler te passen. Mansani is nu in balbezit. Mansani passt de bal in één keer door. Alavila is nu in balbezit. Alavila draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpik 90%, A.S. PRAGA 10%.
Olimpik - A.S. PRAGA 0:8

47e minuut.
Fitrzyk passt de bal in één keer door. Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat passt de bal in één keer door. Provenzale rent richting de bal. Provenzale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:9

48e minuut.
Wilkanowski rent richting de bal. Wilkanowski passt de bal zonder na te denken. Mavrocordat is nu in balbezit. Alavila is nu in balbezit. Alavila schiet op doel. Sorbino bokst de bal weg.

50e minuut.
Mavrocordat met een sublieme pass. Ginami bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale onderschept slim de pass. Provenzale schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Wilkanowski speelt de bal door. Žugić is nu in balbezit. Žugić met een sublieme pass. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mavrocordat passt de bal zonder na te denken. Fitrzyk probeert naar een medespeler te passen. Provenzale controleert de bal met de borst. Provenzale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:10

59e minuut.
Alavila is nu in balbezit. Owczarski is nu in balbezit. Mavrocordat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavrocordat geeft een lange en hoge pass. Fitrzyk krijgt zijn hoofd ertegen. Sorbino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:11

62e minuut.
Alavila rent richting de bal. Alavila passt de bal met de wreef. Fitrzyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Provenzale de bal. Provenzale draait met de bal, schiet en ... Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
De Francesco geeft een hoge lob. Gaschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaschler geeft de bal voor. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Alavila geeft de bal voor. Daar is Provenzale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:12

68e minuut.
Sorbino met een harde bal richting middenveld. Žugić is nu in balbezit. Žugić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mavrocordat de bal. Mavrocordat haalt uit met een fantastische trap. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alavila probeert naar een medespeler te passen. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:13

72e minuut.
Tadiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk onderschept slim de pass. Fitrzyk probeert naar een medespeler te passen. Alavila is nu in balbezit. Alavila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gaschler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mavrocordat de bal. Mavrocordat probeert naar een medespeler te passen. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mavrocordat met een sublieme pass. Provenzale is nu in balbezit. Provenzale passt de bal in één keer door. Alavila is nu in balbezit. Alavila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Alavila is nu in balbezit. Alavila passt de bal in één keer door. Fitrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:14

83e minuut.
Provenzale heeft problemen om de bal te vangen. De Francesco is nu in balbezit. Wilkanowski speelt de bal door. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk schiet op doel. Sorbino bokst de bal weg.

85e minuut.
Mavrocordat rent richting de bal. Mavrocordat passt de bal in één keer door. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale schiet op doel. Sorbino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:15

85e minuut.
Klungelig pakt Zirafi de bal. Alavila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavila probeert naar een medespeler te passen. Fitrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitrzyk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sorbino trapt de bal weg van het doel. Fitrzyk kopt de bal weg. Provenzale bereikt de bal nog maar net als eerste. Provenzale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:16

90e minuut.
Alavila is nu in balbezit. Alavila geeft een hoge lob. Converso is nu in balbezit. Fitrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fitrzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - A.S. PRAGA 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpik 93%, A.S. PRAGA 7%.
Olimpik - A.S. PRAGA 0:17