Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Notca Solferino
Normal Tactiek Cuorgol
43% Balbezit 57%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
20.5 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen very good


5e minuut.
Casagrande kopt de bal weg. Krukowiecki rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Delbroek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krukowiecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Casagrande geeft een lange en hoge pass. Dziaduszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziaduszko passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dziaduszko neemt de hoekschop. De bal rolt over de achterlijn. Bulli trapt de bal weg. Ruzzo geeft de bal voor. Canevisio springt en kopt de bal. Ansidieri bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Delbroek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Krukowiecki probeert naar een medespeler te passen. Casagrande rent richting de bal. Opezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casagrande verovert de bal door een tackle van achteren. Casagrande geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ansidieri trapt de bal weg. Wilczek kopt de bal weg. Delbroek geeft een hoge lob. Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:1

36e minuut.
Wilczek rent richting de bal. Shestakov geeft de bal voor. Canevisio springt en kopt de bal. Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:2

42e minuut.
Opezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Shestakov onderschept slim de pass. Shestakov probeert naar een medespeler te passen. Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wilczek geeft een lange en hoge pass. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki met een sublieme pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... Ansidieri bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Notca 85%, Solferino 15%.
A.S. Notca - Solferino 0:2

48e minuut.
Delbroek kopt de bal weg. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande met een sublieme pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Magnanimi kopt de bal weg. Klungelig pakt Robles de bal. Opezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles onderschept slim de pass. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:3

54e minuut.
Casagrande speelt de bal door. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap. Ansidieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:4

56e minuut.
Krukowiecki met een sublieme pass. Delbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Delbroek met een sublieme pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Delbroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Delbroek geeft een lange en hoge pass. Robles rent richting de bal. Canevisio rent richting de bal. Canevisio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:5

57e minuut.
Camporese met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanghellini de bal. Canevisio is nu in balbezit. Canevisio haalt uit met een fantastische trap. Ansidieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dziaduszko zal de hoekschop nemen. Krukowiecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Shestakov verovert de bal door een tackle van achteren. Shestakov geeft een hoge lob. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:6

67e minuut.
Shestakov probeert naar een medespeler te passen. Krukowiecki is nu in balbezit. Krukowiecki geeft een hoge lob. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:7

69e minuut.
Wilczek kopt de bal weg. Shestakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shestakov geeft de bal voor. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:8

70e minuut.
Opezzi is nu in balbezit. Opezzi met een sublieme pass. Bulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki onderschept slim de pass. Krukowiecki met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dziaduszko is nu in balbezit. Dziaduszko passt de bal zonder na te denken. Canevisio is nu in balbezit. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ruzzo kopt de bal weg. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casagrande probeert naar een medespeler te passen. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krukowiecki rent richting de bal. Krukowiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Dziaduszko is nu in balbezit. Dziaduszko geeft een hoge lob. Bulli heeft problemen om de bal te vangen. Krukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krukowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Notca - Solferino 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Notca 88%, Solferino 12%.
A.S. Notca - Solferino 0:9