Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Salent Fc Audax Fortuna Juventus
Normal Tactiek AFJ11.1
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Doanh heeft problemen om de bal te vangen. Doanh passt de bal in één keer door. Załuski speelt de bal door. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:1

6e minuut.
Chiozzotto rent richting de bal. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo schiet op doel. Cei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:2

11e minuut.
Burlandi rent richting de bal. Hlúdzik verovert de bal door een tackle van achteren. Hlúdzik geeft de bal voor. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Doanh passt de bal in één keer door. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo schiet op doel. Di Rienzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:3

22e minuut.
Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo passt de bal zonder na te denken. Chiozzotto is nu in balbezit. Chiozzotto schiet op doel. Di Rienzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Palmenteri is nu in balbezit. Palmenteri speelt de bal door. Cei is nu in balbezit. Pumarejo verovert de bal door een tackle van achteren. Pumarejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:4

25e minuut.
Albonico geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grisoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabella rent richting de bal. Cabella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Załuski probeert naar een medespeler te passen. Doanh is nu in balbezit. Doanh passt de bal zonder na te denken. Pumarejo heeft problemen om de bal te vangen. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap. Di Rienzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:5

29e minuut.
Grisoni is nu in balbezit. Pumarejo rent richting de bal. Grisoni begaat een overtreding. Grisoni krijgt een gele kaart. Pumarejo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

33e minuut.
Feni bereikt de bal nog maar net als eerste. Feni geeft een hoge lob. Doanh controleert de bal met de borst. Doanh geeft een hoge lob. Daar is Cei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feni zal de hoekschop nemen. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:6

35e minuut.
Albonico probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Feni de bal. Feni geeft een hoge lob. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Załuski rent richting de bal. Chiozzotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo draait met de bal, schiet en ... Di Rienzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:7

41e minuut.
Załuski met een sublieme pass. Doanh rent richting de bal. Doanh probeert naar een medespeler te passen. Chiozzotto is nu in balbezit. Chiozzotto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salent Fc 79%, Audax Fortuna Juventus 21%.
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:7

47e minuut.
Ucchino speelt de bal door. Corbetta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lettiero. Lettiero krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Doanh passt de bal in één keer door. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo passt de bal zonder na te denken. Chiozzotto is nu in balbezit. Chiozzotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Doanh geeft een lange en hoge pass. Chiozzotto rent richting de bal. Pumarejo rent richting de bal. Pumarejo draait met de bal, schiet en ... Di Rienzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiozzotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiozzotto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cabella rent richting de bal. Palmenteri onderschept slim de pass. Palmenteri speelt de bal door. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doanh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Załuski de bal. Załuski speelt de bal door. Klungelig pakt Pumarejo de bal. Pumarejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Feni kopt de bal weg. Pumarejo is nu in balbezit. Pumarejo passt de bal zonder na te denken. Załuski kan de bal niet met de borst controleren. Załuski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Chiozzotto passt de bal met de wreef. Feni rent richting de bal. Feni geeft de bal voor. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo draait met de bal, schiet en ... Di Rienzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pumarejo passt de bal met de wreef. Chiozzotto heeft problemen om de bal te vangen. Pumarejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumarejo draait met de bal, schiet en ... Di Rienzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salent Fc 81%, Audax Fortuna Juventus 19%.
Real Salent Fc - Audax Fortuna Juventus 0:7