Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Lodi F.C. Skipper
gamma-d Tactiek skipper
37% Balbezit 63%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.7 gemiddelde waardering 67.8
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitmuntend
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Latała is nu in balbezit. Latała passt de bal zonder na te denken. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:1

5e minuut.
Lala rent richting de bal. Lala passt de bal zonder na te denken. Latała rent richting de bal. Latała haalt uit met een fantastische trap. Maragnano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:2

5e minuut.
Filiberto met een sublieme pass. Moromete rent richting de bal. Latała onderschept slim de pass. Latała draait met de bal, schiet en ... Maragnano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:3

8e minuut.
Caratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratti passt de bal in één keer door. Daar is Troost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczęściarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczęściarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sanchez is nu in balbezit. Moromete begaat een overtreding. Sanchez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanchez met een snel genomen vrije trap. Latała kopt de bal weg. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Latała schiet op doel. Na een snelle pass probeert Caratti de bal onder controle te krijgen. Ghilan rent richting de bal. Ghilan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:4

16e minuut.
Caratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Caratti met een sublieme pass. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:5

17e minuut.
Latała kan de bal niet met de borst controleren. Gliha met een sublieme pass. Ghilan rent richting de bal. Lala is nu in balbezit. Lala draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Troost geeft een hoge lob. Klungelig pakt Caratti de bal. Caratti passt de bal in één keer door. Ghilan rent richting de bal. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. Maragnano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Maragnano trapt de bal weg. Klungelig pakt Prestigiacomo de bal. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała haalt uit met een fantastische trap. Maragnano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:6

26e minuut.
Lala met een sublieme pass. Caratti speelt de bal door. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan draait met de bal, schiet en ... Maragnano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:7

29e minuut.
Lala passt de bal zonder na te denken. Caratti probeert naar een medespeler te passen. Ghilan rent richting de bal. Ghilan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:8

31e minuut.
Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Prestigiacomo begaat een overtreding. Latała raakt geblesseerd tijdens het duel. Crişan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ghilan krijgt zijn hoofd ertegen. Maragnano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Latała is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:9

33e minuut.
Troost bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost geeft een lange en hoge pass. Ghilan rent richting de bal. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. Maragnano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Caratti draait met de bal, schiet en ... De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prestigiacomo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latała is nu in balbezit. Latała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Prestigiacomo is nu in balbezit. Prestigiacomo passt de bal met de wreef. Giancipoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Latała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latała draait met de bal, schiet en ... Maragnano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:10

43e minuut.
Giancipoli onderschept slim de pass. Giancipoli passt de bal met de wreef. Latała rent richting de bal. Latała draait met de bal, schiet en ... Maragnano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:11

45e minuut.
Ghilan rent richting de bal. Ghilan geeft een lange en hoge pass. Latała is nu in balbezit. Latała draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barcă de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Lodi 61%, F.C. Skipper 39%.
Union Lodi - F.C. Skipper 0:12

47e minuut.
Khánh Toàn met een snelle inworp. Moromete is nu in balbezit. Moromete passt de bal in één keer door. Filiberto is nu in balbezit. Filiberto haalt uit met een fantastische trap. Tveit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Barcă rent richting de bal. Barcă geeft de bal voor. Sanchez rent richting de bal. Sanchez geeft een hoge lob. Latała is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:13

56e minuut.
Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Lala is nu in balbezit. Lala passt de bal met de wreef. Latała bereikt de bal nog maar net als eerste. Latała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Lala probeert naar een medespeler te passen. Giancipoli rent richting de bal. Giancipoli geeft de bal voor. Ghilan kan de bal niet met de borst controleren. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Cozzolino is nu in balbezit. Cozzolino geeft een lange en hoge pass. Latała is nu in balbezit. Latała schiet op doel. Maragnano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Crişan probeert naar een medespeler te passen. Giancipoli probeert naar een medespeler te passen. Latała rent richting de bal. Latała haalt uit met een fantastische trap. Maragnano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:14

68e minuut.
Prestigiacomo speelt de bal door. Gliha is nu in balbezit. Gliha passt de bal zonder na te denken. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel. Maragnano bokst de bal weg. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cozzolino is nu in balbezit. Caratti onderschept slim de pass. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan haalt uit met een fantastische trap. Maragnano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:15

74e minuut.
Caratti met een sublieme pass. Troost bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost geeft een hoge lob. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala begaat een overtreding. Gliha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crişan kopt de bal weg. Klungelig pakt Latała de bal. Latała schiet op doel. Maragnano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:16

78e minuut.
Troost bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost geeft een hoge lob. Latała kopt de bal weg. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan draait met de bal, schiet en ... Maragnano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghilan is nu in balbezit. Ghilan passt de bal zonder na te denken. Latała rent richting de bal. Latała draait met de bal, schiet en ... Maragnano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:17

84e minuut.
Filiberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan passt de bal zonder na te denken. Latała rent richting de bal. Latała draait met de bal, schiet en ... Maragnano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - F.C. Skipper 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Lodi 52%, F.C. Skipper 48%.
Union Lodi - F.C. Skipper 0:18