Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salmoni Uniti Gazo Team
Normal Tactiek 532 modificato
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 49
poor Schieten formidable
average Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Welc bereikt de bal nog maar net als eerste. Welc geeft een lange en hoge pass. Ardu probeert de bal met de borst te controleren. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cañizales geeft de bal voor. Casiraghi heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:1

8e minuut.
Cañizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañizales met een sublieme pass. Ahmad Arsidi speelt de bal door. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:2

9e minuut.
Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Degradi de bal onder controle te krijgen. Cañizales rent richting de bal. Cañizales geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Daar is Cañizales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañizales geeft de bal voor. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Basilio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:3

15e minuut.
Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên passt de bal met de wreef. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Basilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:4

16e minuut.
Welc rent richting de bal. Welc probeert naar een medespeler te passen. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:5

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahmad Arsidi met een snelle inworp. Welc speelt de bal door. Ahmad Arsidi geeft een hoge lob. Phúc Nguyên krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Basilio probeert naar een medespeler te passen. Cañizales kopt de bal weg. Teodorovici heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Teodorovici verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici passt de bal in één keer door. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:6

26e minuut.
Ahmad Arsidi verovert de bal door een tackle van achteren. Ahmad Arsidi probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici probeert naar een medespeler te passen. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Basilio speelt de bal door. Welc kopt de bal weg. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Inworp. Cañizales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welc met een sublieme pass. Cañizales geeft de bal voor. Phúc Nguyên krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:7

31e minuut.
Welc onderschept slim de pass. Welc passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Teodorovici de bal. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên geeft de bal voor. Basilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên passt de bal zonder na te denken. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Casiraghi de bal. Degradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:8

38e minuut.
Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal zonder na te denken. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi geeft een lange en hoge pass. Phúc Nguyên springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Cañizales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cañizales geeft de bal voor. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Basilio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmoni Uniti 82%, Gazo Team 18%.
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:9

46e minuut.
Malavolta is nu in balbezit. Phúc Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Nguyên passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel. Basilio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:10

47e minuut.
D`Aquì is nu in balbezit. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici geeft de bal voor. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:11

49e minuut.
Klungelig pakt Welc de bal. Ahmad Arsidi speelt de bal door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici geeft een lange en hoge pass. Phúc Nguyên maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Ahmad Arsidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welc is nu in balbezit. Welc passt de bal in één keer door. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ahmad Arsidi kopt de bal weg. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici passt de bal in één keer door. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:12

54e minuut.
Sonet geeft een lange en hoge pass. Welc rent richting de bal. Welc speelt de bal door. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cañizales kopt de bal weg. Phúc Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Phúc Nguyên passt de bal met de wreef. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:13

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ahmad Arsidi stond buitenspel. Petronelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Degradi kopt de bal weg. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Phúc Nguyên is nu in balbezit. Ardu geeft de bal voor. Daar is Phúc Nguyên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phúc Nguyên schiet op doel. Basilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:14

64e minuut.
Cañizales probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi rent richting de bal. Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... Basilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Ahmad Arsidi de bal. Ahmad Arsidi geeft de bal voor. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici schiet op doel. Basilio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:15

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ahmad Arsidi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Phúc Nguyên kopt de bal weg. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Basilio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malavolta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Phúc Nguyên. Phúc Nguyên krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Farci kan de bal niet met de borst controleren. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Basilio met een harde bal richting middenveld. Cañizales kopt de bal weg. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Cañizales kopt de bal weg. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:16

73e minuut.
Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici passt de bal met de wreef. Ahmad Arsidi geeft de bal voor. Phúc Nguyên springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:17

75e minuut.
Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. Cañizales heeft problemen om de bal te vangen. Cañizales speelt de bal door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Basilio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Phúc Nguyên is nu in balbezit. Phúc Nguyên draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Casiraghi controleert de bal met de borst. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici met een sublieme pass. Phúc Nguyên rent richting de bal. Phúc Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:18

84e minuut.
Basilio trapt de bal weg. Welc probeert de bal met de borst te controleren. Welc passt de bal met de wreef. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Basilio trapt de bal weg van het doel. Cañizales kopt de bal weg. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Degradi probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi passt de bal zonder na te denken. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:19

88e minuut.
Basilio probeert naar een medespeler te passen. Ahmad Arsidi is nu in balbezit. Ahmad Arsidi passt de bal met de wreef. Phúc Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Nguyên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmoni Uniti 89%, Gazo Team 11%.
Salmoni Uniti - Gazo Team 0:20