Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Vanti pintucciana
Sweep Tactiek Sconfitta sicura
36% Balbezit 64%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 47.2
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal met de wreef. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Oneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dobrea speelt de bal door. Tunalı rent richting de bal. Tunalı passt de bal in één keer door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Vanti - pintucciana 0:1

6e minuut.
Procopio speelt de bal door. Wujec is nu in balbezit. Wujec passt de bal in één keer door. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Oneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ... Oneta bokst de bal weg.

13e minuut.
Carmona passt de bal in één keer door. Daar is Tovagliari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wujec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă speelt de bal door. Tunalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Del Gamba rent richting de bal. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona met een sublieme pass. Klungelig pakt Tunalı de bal. Tunalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tunalı rent richting de bal. Del Gamba rent richting de bal. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Vanti - pintucciana 0:2

38e minuut.
Tunalı heeft problemen om de bal te vangen. Peccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Vanti - pintucciana 0:3

39e minuut.
Peccati is nu in balbezit. Peccati geeft een hoge lob. Carmona kopt de bal weg. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap. Oneta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Wujec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stănăşilă de bal. Wujec is nu in balbezit. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Vanti 87%, pintucciana 13%.
Sparta Vanti - pintucciana 0:3

58e minuut.
Albrizi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dlhý zal de hoekschop nemen. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hardin rent richting de bal. Hardin speelt de bal door. Stănăşilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ... Oneta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Vanti - pintucciana 0:4

63e minuut.
Tovagliari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovagliari passt de bal in één keer door. Daar is Peccati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalı rent richting de bal. Tunalı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Velandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hardin rent richting de bal. Hardin probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Spiridione geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wujec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carmona geeft een lange en hoge pass. Stănăşilă springt en kopt de bal. Oneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Vanti - pintucciana 0:5

74e minuut.
Tovagliari probeert naar een medespeler te passen. Carmona is nu in balbezit. Carmona passt de bal zonder na te denken. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Peccati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dlhý met de inworp. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Peccati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalı verovert de bal door een tackle van achteren. Del Gamba probeert naar een medespeler te passen. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec passt de bal met de wreef. Carmona met een sublieme pass. Stănăşilă rent richting de bal. Stănăşilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oneta trapt de bal weg. Wujec kopt de bal weg. Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Vanti 81%, pintucciana 19%.
Sparta Vanti - pintucciana 0:5