Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Andora CORRADIANA2. O
442 Tactiek 442 modificata
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.9 gemiddelde waardering 51
weak Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen solid


6e minuut.
Schmid kopt de bal weg. Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Bucchero is nu in balbezit. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bernabò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Zarantonello kopt de bal weg. Daar is Ardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucchero is nu in balbezit. Schmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid geeft de bal voor. Bernabò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Manuszak speelt de bal door. Kouici geeft een hoge lob. Franco speelt de bal door. Răboj is nu in balbezit. Răboj schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:1

19e minuut.
Kouici is nu in balbezit. Kouici geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anzuini de bal. Răboj onderschept slim de pass. Răboj schiet op doel. Bernabò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:2

21e minuut.
Răboj kopt de bal weg. Ciavarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan draait met de bal, schiet en ... Bernabò maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zúñiga geeft de bal voor. Ciavarello is nu in balbezit. Ardan onderschept slim de pass. Răboj rent richting de bal. Răboj haalt uit met een fantastische trap. Bernabò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:3

24e minuut.
Schmid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schmid geeft de bal voor. Daar is Ardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Schmid is nu in balbezit. Schmid geeft een hoge lob. Daar is Anzuini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răboj bereikt de bal nog maar net als eerste. Răboj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rujo probeert naar een medespeler te passen. Continisio rent richting de bal. Kouici begaat een overtreding. Kouici krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ardan de bal. Ardan draait met de bal, schiet en ... Bernabò werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Schmid kan de bal niet met de borst controleren. Inworp. Della Posta Iervolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ciavarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Răboj rent richting de bal. Ardan is nu in balbezit. Ardan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Manuszak geeft een hoge lob. Schmid rent richting de bal. Schmid geeft de bal voor. Răboj maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Răboj is nu in balbezit. Anzuini is nu in balbezit. Răboj verovert de bal door een tackle van achteren. Răboj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:4

45e minuut.
Răboj passt de bal zonder na te denken. Franco geeft de bal voor. Ciavarello kopt de bal weg. Răboj rent richting de bal. Răboj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martignon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Andora 75%, CORRADIANA2. O 25%.
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:4

49e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Kiss rent richting de bal. Bucchero begaat een overtreding. Kiss wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kiss kan niet meer verder spelen. Pacheco komt het veld opgelopen. Eskitoprak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martignon is nu in balbezit. Martignon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:5

50e minuut.
Ardan rent richting de bal. Rujo begaat een overtreding. Ardan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martignon rent richting de bal. Martignon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bernabò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Manuszak is nu in balbezit. Manuszak geeft een lange en hoge pass. Franco kopt de bal weg. Martignon is nu in balbezit. Martignon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Manuszak geeft de bal voor. Ardan rent richting de bal. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:6

60e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan passt de bal in één keer door. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:7

62e minuut.
Ardan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zúñiga rent richting de bal. Zúñiga geeft een hoge lob. Martignon rent richting de bal. Martignon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:8

64e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Schmid kopt de bal weg. Martignon is nu in balbezit. Martignon schiet op doel. Bernabò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:9

65e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco met een sublieme pass. Schmid rent richting de bal. Schmid geeft een hoge lob. Martignon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Franco is nu in balbezit. Franco geeft een hoge lob. Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon draait met de bal, schiet en ... Bernabò werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:10

71e minuut.
Martignon verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Libonati. Martignon raakt geblesseerd tijdens het duel. Zúñiga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Libonati met de inworp. Ardan rent richting de bal. Ardan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Eskitoprak geeft de bal voor. Martignon kopt de bal weg. Ciavarello is nu in balbezit. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Ardan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ciavarello probeert naar een medespeler te passen. Rujo is nu in balbezit. Rujo passt de bal in één keer door. Pacheco geeft een hoge lob. Martignon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Martignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Martignon geeft een hoge lob. Della Posta Iervolino verovert de bal door een tackle van achteren. Schmid rent richting de bal. Schmid geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martignon is nu in balbezit. Martignon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:11

86e minuut.
Ardan geeft een hoge lob. Ciavarello kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Franco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martignon krijgt zijn hoofd ertegen. Bernabò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmid is nu in balbezit. Schmid speelt de bal door. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Bernabò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Andora 81%, CORRADIANA2. O 19%.
Sparta Andora - CORRADIANA2. O 0:11