Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palermo FC Real Mazzugoro
Normal Tactiek Nenbokidde v3
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 57.9
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Denni passt de bal zonder na te denken. Vannucci heeft problemen om de bal te vangen. Vannucci passt de bal met de wreef. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. Rettori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Bagardi probeert naar een medespeler te passen. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha met een sublieme pass. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mirga geeft een lange en hoge pass. Pizarro probeert de bal met de borst te controleren. Bagardi is nu in balbezit. Pizarro rent richting de bal. Pizarro schiet op doel. Rettori bokst de bal weg. Daar is Laudisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capetinha rent richting de bal. Capetinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:1

6e minuut.
Capetinha passt de bal in één keer door. Bonelli heeft problemen om de bal te vangen. Bonelli geeft de bal voor. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:2

9e minuut.
Falconer rent richting de bal. Capetinha onderschept slim de pass. Capetinha geeft een lange en hoge pass. Pizarro rent richting de bal. Pizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:3

11e minuut.
Capetinha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bagardi de bal. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:4

19e minuut.
Giambi heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagardi is nu in balbezit. Bagardi haalt uit met een fantastische trap. Rettori probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bagardi speelt de bal door. Mirga rent richting de bal. Mirga geeft de bal voor. Daar is Pizarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Bocola is nu in balbezit. Cadeo onderschept slim de pass. Cadeo geeft een hoge lob. Pizarro kopt de bal weg. Bagardi rent richting de bal. De bal raakt de paal. Bagardi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:5

34e minuut.
Laudisi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capetinha rent richting de bal. Capetinha passt de bal zonder na te denken. Rettori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giambi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:6

37e minuut.
Klungelig pakt Pizarro de bal. Laudisi rent richting de bal. Laudisi passt de bal met de wreef. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha schiet op doel. Rettori bokst de bal weg.

38e minuut.
Tessaroli passt de bal met de wreef. Bagardi heeft problemen om de bal te vangen. Bagardi passt de bal met de wreef. Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palermo FC 73%, Real Mazzugoro 27%.
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:6

47e minuut.
Pizarro is nu in balbezit. Bagardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ... Rettori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:7

49e minuut.
Mirga verovert de bal door een tackle van achteren. Mirga probeert naar een medespeler te passen. Gowik is nu in balbezit. Gowik geeft de bal voor. Capetinha is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:8

54e minuut.
Pizarro kopt de bal weg. Capetinha met een sublieme pass. Bagardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagardi haalt uit met een fantastische trap. Rettori werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:9

56e minuut.
Daar is Vannucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagardi rent richting de bal. Bagardi speelt de bal door. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:10

60e minuut.
Daar is Bamberghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagardi rent richting de bal. Bagardi passt de bal in één keer door. Capetinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bagardi kopt de bal weg. Klungelig pakt Vannucci de bal. Bonelli met een sublieme pass. Pizarro rent richting de bal. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bagardi is nu in balbezit. Bagardi met een sublieme pass. Klungelig pakt Capetinha de bal. Capetinha draait met de bal, schiet en ... Laudisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:11

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Capetinha de bal onder controle te krijgen. Bagardi is nu in balbezit. Pizarro rent richting de bal. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Manea is nu in balbezit. Manea geeft een lange en hoge pass. Bonelli kopt de bal weg. Mirga geeft een hoge lob. Pizarro krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Cortés geeft een lange en hoge pass. Capetinha speelt de bal door. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. Rettori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:12

78e minuut.
Pizarro geeft een hoge lob. Rettori probeert naar een medespeler te passen. Cortés kopt de bal weg. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bagardi is nu in balbezit. Bagardi met een sublieme pass. Pizarro heeft problemen om de bal te vangen. Pizarro draait met de bal, schiet en ... Rettori werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Capetinha is nu in balbezit. Capetinha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Morchi rent richting de bal. Mirga onderschept slim de pass. Mirga speelt de bal door. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:13

88e minuut.
Manea is nu in balbezit. Capetinha onderschept slim de pass. Capetinha geeft de bal voor. Pizarro rent richting de bal. Pizarro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palermo FC 80%, Real Mazzugoro 20%.
Palermo FC - Real Mazzugoro 0:13