Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furios FC Nuova odb 82
Normal Tactiek QQ2
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 44.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen very good
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jachacz zal de hoekschop nemen. Revolta krijgt zijn hoofd ertegen. Valseriati bereikt de bal nog maar net als eerste. Valseriati schiet op doel. Ardemani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furios FC - Nuova odb 82 0:1

7e minuut.
Inworp. Codazza met de inworp. Jachacz rent richting de bal. Jachacz geeft een hoge lob. Revolta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Revolta speelt de bal door. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza probeert naar een medespeler te passen. Valseriati is nu in balbezit. Valseriati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furios FC - Nuova odb 82 0:2

16e minuut.
Chauvel geeft de bal voor. Boglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Revolta rent richting de bal. Revolta schiet op doel. Klungelig pakt Quartiani de bal. Ardemani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Borghi heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Pełka met een snelle inworp. Chauvel is nu in balbezit. Chauvel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Cucchi geeft een lange en hoge pass. Valseriati probeert de bal aan de voet te houden. Jachacz rent richting de bal. Jachacz geeft een hoge lob. Revolta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Chauvel passt de bal in één keer door. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza passt de bal in één keer door. Revolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Revolta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Codazza kopt de bal weg. Revolta speelt de bal door. Quartiani heeft problemen om de bal te vangen. Valseriati bereikt de bal nog maar net als eerste. Valseriati schiet op doel. Ardemani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Chauvel verovert de bal door een tackle van achteren. Chauvel speelt de bal door. Daar is Valseriati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valseriati haalt uit met een fantastische trap. Ardemani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furios FC - Nuova odb 82 0:3

35e minuut.
Ponzoni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jachacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Revolta is nu in balbezit. Revolta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furios FC - Nuova odb 82 0:4

37e minuut.
Gubian bereikt de bal nog maar net als eerste. Codazza rent richting de bal. Codazza passt de bal zonder na te denken. Revolta rent richting de bal. Revolta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furios FC - Nuova odb 82 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furios FC 87%, Nuova odb 82 13%.
Furios FC - Nuova odb 82 0:5

46e minuut.
Valseriati kopt de bal weg. Daar is Calvanise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz schiet op doel. Ardemani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Valseriati rent richting de bal. Revolta rent richting de bal. Valseriati is nu in balbezit. Valseriati draait met de bal, schiet en ... Revolta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ardemani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ponzoni kopt de bal weg. Daar is Gubian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pełka rent richting de bal. Pełka geeft de bal voor. Valseriati is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bedini met een sublieme pass. Jachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz passt de bal zonder na te denken. Revolta rent richting de bal. Revolta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furios FC - Nuova odb 82 0:6

68e minuut.
Codazza passt de bal in één keer door. Revolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Revolta passt de bal met de wreef. Valseriati rent richting de bal. Valseriati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Codazza met de inworp. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz geeft een hoge lob. Revolta is nu in balbezit. Revolta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Jachacz met de inworp. Revolta is nu in balbezit. Revolta geeft een hoge lob. Valseriati rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chauvel neemt de hoekschop. Revolta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Coelho met een sublieme pass. Valseriati rent richting de bal. Valseriati passt de bal met de wreef. Revolta is nu in balbezit. Revolta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furios FC 80%, Nuova odb 82 20%.
Furios FC - Nuova odb 82 0:6