Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACS Stalflare Caminata
3-5-2 FIrst Tactiek pig_av
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
25.7 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Tymrowski met de inworp. Marciello speelt de bal door. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala verovert de bal door een tackle van achteren. Grala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:1

5e minuut.
Chlebisz passt de bal met de wreef. Metalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Metalli passt de bal in één keer door. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Marciello geeft een lange en hoge pass. Setto probeert de bal aan de voet te houden. Grala is nu in balbezit. Grala haalt uit met een fantastische trap. Tuskán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:2

12e minuut.
Pagno kopt de bal weg. Marciello speelt de bal door. Baudoni rent richting de bal. Baudoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:3

12e minuut.
Duarte met een sublieme pass. Daar is Gioielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Tuskán trapt de bal weg van het doel. Marciello kopt de bal weg. Grala rent richting de bal. Grala haalt uit met een fantastische trap. Tuskán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maričić bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Metalli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baudoni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:4

19e minuut.
Metalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Metalli geeft een hoge lob. Grala rent richting de bal. Grala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:5

21e minuut.
Metalli onderschept slim de pass. Metalli speelt de bal door. Grala heeft problemen om de bal te vangen. Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Crescenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzio geeft een lange en hoge pass. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala draait met de bal, schiet en ... Tuskán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:6

30e minuut.
Baudoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudoni geeft de bal voor. Farnese is nu in balbezit. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Setto heeft problemen om de bal te vangen. Tuskán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grala rent richting de bal. Grala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:7

33e minuut.
Metalli is nu in balbezit. Metalli probeert naar een medespeler te passen. Marciello probeert naar een medespeler te passen. Grala rent richting de bal. Grala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Burcă probeert de bal aan de voet te houden. Baudoni rent richting de bal. Baudoni geeft de bal voor. Grala is nu in balbezit. Grala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:8

38e minuut.
Metalli geeft een hoge lob. Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala onderschept slim de pass. Grala schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Crescenzio met de inworp. Marciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciello geeft een hoge lob. Baudoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baudoni onderschept slim de pass. Baudoni speelt de bal door. Pink is nu in balbezit. Grala verovert de bal door een tackle van achteren. Grala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Stalflare 75%, Caminata 25%.
ACS Stalflare - Caminata 0:9

48e minuut.
Crescenzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzio verovert de bal door een tackle van achteren. Crescenzio probeert naar een medespeler te passen. Farnese rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:10

55e minuut.
Farnese geeft de bal voor. Klungelig pakt Faganelli de bal. Baudoni is nu in balbezit. Baudoni haalt uit met een fantastische trap. Tuskán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Marciello onderschept slim de pass. Marciello passt de bal met de wreef. Farnese speelt de bal door. Metalli geeft de bal voor. Grala springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Maričić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lago komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Crescenzio geeft de bal voor. Baudoni rent richting de bal. Baudoni passt de bal zonder na te denken. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:11

61e minuut.
Marciello speelt de bal door. Farnese rent richting de bal. Farnese passt de bal met de wreef. Baudoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:12

64e minuut.
Marciello is nu in balbezit. Marciello passt de bal met de wreef. Farnese heeft problemen om de bal te vangen. Grala rent richting de bal. Grala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:13

68e minuut.
Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala passt de bal zonder na te denken. Crescenzio is nu in balbezit. Crescenzio geeft de bal voor. Farnese springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:14

69e minuut.
Marciello raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Budassi komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Grala rent richting de bal. Grala schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lago geeft een lange en hoge pass. Crescenzio rent richting de bal. Ostoja maakt een afschuwelijke overtreding. Ostoja krijgt een gele kaart. Crescenzio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Crescenzio met een snel genomen vrije trap. Farnese rent richting de bal. Farnese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grala is nu in balbezit. Grala haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:15

75e minuut.
Pagno met de inworp. Metalli probeert naar een medespeler te passen. Grala is nu in balbezit. Grala schiet op doel. Tuskán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:16

76e minuut.
Farnese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farnese probeert naar een medespeler te passen. Pink rent richting de bal. Baudoni onderschept slim de pass. Baudoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:17

77e minuut.
Grala onderschept slim de pass. Ostoja is nu in balbezit. Grala onderschept slim de pass. Grala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:18

80e minuut.
Crescenzio rent richting de bal. Crescenzio geeft de bal voor. Grala rent richting de bal. Grala schiet op doel. Tuskán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:19

86e minuut.
Chlebisz kan de bal niet met de borst controleren. Chlebisz geeft de bal voor. Grala kopt de bal weg. Farnese is nu in balbezit. Farnese draait met de bal, schiet en ... Tuskán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pink de bal. Pink probeert naar een medespeler te passen. Duarte probeert de bal met de borst te controleren. Budassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Budassi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Metalli onderschept slim de pass. Metalli speelt de bal door. Baudoni is nu in balbezit. Grala rent richting de bal. Grala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Stalflare - Caminata 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Stalflare 76%, Caminata 24%.
ACS Stalflare - Caminata 0:20