Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorilla Appassionati Funky Boys
Normal Tactiek ISABELL
41% Balbezit 59%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 70
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 61
poor Schieten incredible
weak Passen incredible
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Goswami is nu in balbezit. Goswami met een sublieme pass. La Marca is nu in balbezit. Maisila onderschept slim de pass. Maisila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:1

2e minuut.
Varner met een sublieme pass. Klungelig pakt Saggini de bal. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Ramini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:2

4e minuut.
Goswami met een snelle inworp. Stoch is nu in balbezit. Stoch passt de bal in één keer door. Maisila is nu in balbezit. Maisila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:3

7e minuut.
Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch passt de bal met de wreef. Goswami bereikt de bal nog maar net als eerste. Goswami geeft een lange en hoge pass. Maisila krijgt zijn hoofd ertegen. Ramini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Matysek probeert naar een medespeler te passen. Pérez Taboada probeert naar een medespeler te passen. Maisila rent richting de bal. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:4

11e minuut.
Matysek is nu in balbezit. Matysek geeft de bal voor. Mattana probeert de bal met de borst te controleren. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:5

14e minuut.
Goswami speelt de bal door. Stoch rent richting de bal. Stoch passt de bal zonder na te denken. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Pérez Taboada rent richting de bal. Pérez Taboada geeft een hoge lob. Daar is Maisila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Ramini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:6

18e minuut.
Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ronchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisila verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:7

20e minuut.
Daar is Pérez Taboada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Taboada met een sublieme pass. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:8

22e minuut.
Matysek speelt de bal door. Pérez Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada passt de bal in één keer door. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:9

24e minuut.
Goswami is nu in balbezit. Goswami passt de bal met de wreef. Maisila is nu in balbezit. Maisila schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mattana de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:10

26e minuut.
Matysek verovert de bal door een tackle van achteren. Matysek passt de bal zonder na te denken. Pérez Taboada probeert naar een medespeler te passen. Maisila kan de bal niet met de borst controleren. Maisila schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ramini met een harde bal richting middenveld. Goswami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goswami geeft de bal voor. Maisila springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Goswami kopt de bal weg. Maisila heeft problemen om de bal te vangen. Mattana bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila verovert de bal door een tackle van achteren. Maisila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sicignano rent richting de bal. Sicignano geeft een lange en hoge pass. Piano controleert de bal met de borst. Matysek is nu in balbezit. Matysek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maisila is nu in balbezit. Maisila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:11

31e minuut.
Daar is Stoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoch passt de bal met de wreef. Daar is Goswami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goswami geeft een lange en hoge pass. Maisila springt en kopt de bal. Ramini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pérez Taboada is nu in balbezit. Pérez Taboada geeft de bal voor. Daar is Sicignano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:12

34e minuut.
Goswami probeert de bal met de borst te controleren. Goswami geeft een hoge lob. Daar is Sicignano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisila rent richting de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ... Ramini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Stoch verovert de bal door een tackle van achteren. Stoch speelt de bal door. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:13

36e minuut.
Pérez Taboada rent richting de bal. Pérez Taboada probeert naar een medespeler te passen. Maisila is nu in balbezit. Maisila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:14

38e minuut.
Klungelig pakt Matysek de bal. Matysek speelt de bal door. Pérez Taboada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maisila de bal. Maisila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Mattana trapt de bal weg. Daar is Matysek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoch speelt de bal door. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Maisila geeft de bal voor. Pérez Taboada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Taboada geeft een hoge lob. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:15

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sicignano met een harde bal richting middenveld. Goswami geeft de bal voor. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ramini met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoch met de inworp. Goswami geeft een lange en hoge pass. Maisila maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Mattana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matysek met een snelle inworp. Pérez Taboada geeft een hoge lob. Maisila krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramini met een sublieme pass. Stoch rent richting de bal. Stoch geeft de bal voor. Maisila krijgt zijn hoofd ertegen. Ramini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilla Appassionati 86%, Funky Boys 14%.
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:16

47e minuut.
Matysek is nu in balbezit. Matysek passt de bal zonder na te denken. Stoch probeert naar een medespeler te passen. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila schiet op doel. Ramini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Sicignano geeft de bal voor. Matysek speelt de bal door. Varner probeert de bal aan de voet te houden. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:17

50e minuut.
Stoch passt de bal zonder na te denken. Goswami rent richting de bal. Goswami passt de bal met de wreef. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Saggini heeft problemen om de bal te vangen. Stoch speelt de bal door. Pérez Taboada is nu in balbezit. Pérez Taboada geeft een lange en hoge pass. Maisila maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klungelig pakt Piano de bal. Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maisila de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:18

55e minuut.
Sicignano is nu in balbezit. Pérez Taboada onderschept slim de pass. Pérez Taboada passt de bal in één keer door. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Stoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goswami is nu in balbezit. Goswami geeft een hoge lob. Maisila krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ramini trapt de bal weg van het doel. da Silva kopt de bal weg. Pérez Taboada is nu in balbezit. Pérez Taboada geeft de bal voor. Maisila krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Goswami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goswami geeft de bal voor. Maisila is nu in balbezit. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Ramini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Goswami kopt de bal weg. Stoch is nu in balbezit. Stoch geeft een hoge lob. Maisila is nu in balbezit. Maisila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:19

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piano met de inworp. Pérez Taboada probeert naar een medespeler te passen. Maisila is nu in balbezit. Maisila schiet op doel. Ramini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila draait met de bal, schiet en ... Ramini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mattana de bal. Maisila rent richting de bal. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Ramini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:20

70e minuut.
Matysek is nu in balbezit. Matysek passt de bal in één keer door. Maisila is nu in balbezit. Maisila schiet op doel. Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Stoch passt de bal in één keer door. Goswami bereikt de bal nog maar net als eerste. Goswami met een sublieme pass. Maisila rent richting de bal. Maisila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:21

75e minuut.
Stoch probeert de bal met de borst te controleren. Saggini probeert naar een medespeler te passen. Goswami geeft de bal voor. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila schiet op doel. Ramini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila schiet op doel. Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:22

77e minuut.
Ronchi rent richting de bal. Stoch onderschept slim de pass. Stoch passt de bal in één keer door. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Ramini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:23

80e minuut.
Daar is Mattana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Taboada is nu in balbezit. Pérez Taboada passt de bal zonder na te denken. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:24

81e minuut.
Goswami met de inworp. Stoch rent richting de bal. Stoch geeft een lange en hoge pass. Pérez Taboada krijgt zijn hoofd ertegen. Ramini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:25

82e minuut.
Maisila onderschept slim de pass. Maisila passt de bal in één keer door. Pérez Taboada is nu in balbezit. Maisila is nu in balbezit. Maisila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pérez Taboada rent richting de bal. Pérez Taboada passt de bal zonder na te denken. Maisila bereikt de bal nog maar net als eerste. Maisila schiet op doel. Ramini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sicignano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisila is nu in balbezit. Maisila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stoch is nu in balbezit. Stoch passt de bal met de wreef. Maisila heeft problemen om de bal te vangen. Maisila haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Varner rent richting de bal. Varner geeft een hoge lob. da Silva geeft een hoge lob. Maisila springt en kopt de bal. Ramini bokst de bal weg. Maisila rent richting de bal. Maisila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:26

87e minuut.
Stoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoch geeft een lange en hoge pass. Maisila rent richting de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ... Ramini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Matysek verovert de bal door een tackle van achteren. Matysek passt de bal met de wreef. Stoch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maisila de bal. Maisila draait met de bal, schiet en ... Ramini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maisila rent richting de bal. Sicignano is nu in balbezit. Maisila onderschept slim de pass. Maisila haalt uit met een fantastische trap. Ramini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorilla Appassionati 92%, Funky Boys 8%.
Gorilla Appassionati - Funky Boys 0:26