Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Frattese 1928 CabaretVoltaire
Normal Tactiek 4 - 3 - 3 Full
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Muneratto met een sublieme pass. Malagola is nu in balbezit. Malagola passt de bal zonder na te denken. Maida is nu in balbezit. Maida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:1

7e minuut.
Maida bereikt de bal nog maar net als eerste. Maida passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Vezzani de bal onder controle te krijgen. Malagola rent richting de bal. Malagola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:2

8e minuut.
Muneratto rent richting de bal. Muneratto speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bettanti de bal onder controle te krijgen. Brina is nu in balbezit. Brina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:3

14e minuut.
Garbelli passt de bal zonder na te denken. Malagola rent richting de bal. Maida rent richting de bal. Maida draait met de bal, schiet en ... Paracini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:4

18e minuut.
Maida rent richting de bal. Malagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Maida rent richting de bal. Malagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paracini trapt de bal weg. Muneratto kopt de bal weg. Malagola rent richting de bal. Malagola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Garbelli geeft een hoge lob. Malagola bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brina de bal. Brina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Doeltrap. Paracini trapt de bal weg van het doel. Razeti kopt de bal weg. Maida heeft problemen om de bal te vangen. Maida draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Inghilterra is nu in balbezit. Maida onderschept slim de pass. Calandrella speelt de bal door. Maida rent richting de bal. Maida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Malagola passt de bal zonder na te denken. Daar is Muneratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muneratto passt de bal in één keer door. Brina rent richting de bal. Brina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frattese 1928 78%, CabaretVoltaire 22%.
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:5

50e minuut.
Aleppi passt de bal in één keer door. Garbelli is nu in balbezit. Garbelli probeert naar een medespeler te passen. Malagola is nu in balbezit. Malagola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Brina bereikt de bal nog maar net als eerste. Brina probeert naar een medespeler te passen. Malagola is nu in balbezit. Brina bereikt de bal nog maar net als eerste. Brina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vezzani rent richting de bal. Maida onderschept slim de pass. Maida geeft een lange en hoge pass. Brina rent richting de bal. Brina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:6

63e minuut.
Brina bereikt de bal nog maar net als eerste. Brina geeft de bal voor. Klungelig pakt Lampuga de bal. Maida is nu in balbezit. Maida draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Garbelli rent richting de bal. Garbelli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Malagola de bal. Maida bereikt de bal nog maar net als eerste. Maida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Razeti geeft de bal voor. Bigi heeft problemen om de bal te vangen. Malagola rent richting de bal. Maida bereikt de bal nog maar net als eerste. Maida haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Garbelli verovert de bal door een tackle van achteren. Garbelli passt de bal met de wreef. Bigi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagola verovert de bal door een tackle van achteren. Malagola draait met de bal, schiet en ... Paracini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muneratto zal de hoekschop nemen. Maida springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Inworp. Razeti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maida is nu in balbezit. Maida geeft een lange en hoge pass. Brina kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Feletto probeert de bal met de borst te controleren. Malridotti rent richting de bal. Met opzet legt Feletto zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Feletto naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Klungelig pakt Brina de bal. Malagola rent richting de bal. Malagola haalt uit met een fantastische trap. Paracini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lampuga probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:7

90e minuut.
Di Nunno met een sublieme pass. Muneratto is nu in balbezit. Muneratto speelt de bal door. Maida rent richting de bal. Maida geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Frattese 1928 84%, CabaretVoltaire 16%.
Frattese 1928 - CabaretVoltaire 0:7