Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:54
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: ÍBV Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
ÍBV S.s.c. D10S
442 Tactiek Prima guardia
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 42.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Fantozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tonani. Fantozzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magaña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Giuva heeft problemen om de bal te vangen. Giuva draait met de bal, schiet en ... Casoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petta heeft problemen om de bal te vangen. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Di Seri passt de bal zonder na te denken. Cocchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchia met een sublieme pass. Giuva rent richting de bal. Giuva schiet op doel. Casoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Parra passt de bal in één keer door. Cocchia is nu in balbezit. Cocchia passt de bal met de wreef. Pesich rent richting de bal. Pesich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Parra passt de bal in één keer door. Cocchia rent richting de bal. Giuva rent richting de bal. Giuva haalt uit met een fantastische trap. Casoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍBV - S.s.c. D10S 0:1

37e minuut.
Klungelig pakt Crott de bal. Pesich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesich passt de bal in één keer door. Cocchia is nu in balbezit. Cocchia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÍBV - S.s.c. D10S 0:2

40e minuut.
Fantozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantozzi passt de bal met de wreef. Pesich met een sublieme pass. Cocchia rent richting de bal. Cocchia haalt uit met een fantastische trap. Casoli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍBV - S.s.c. D10S 0:3

45e minuut.
Tonani rent richting de bal. Fantozzi onderschept slim de pass. Fantozzi geeft de bal voor. Giuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÍBV - S.s.c. D10S 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍBV 77%, S.s.c. D10S 23%.
ÍBV - S.s.c. D10S 0:4

47e minuut.
Brioni is nu in balbezit. Pesich onderschept slim de pass. Pesich passt de bal in één keer door. Giuva is nu in balbezit. Giuva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Fantozzi is nu in balbezit. Fantozzi passt de bal in één keer door. Pesich met een sublieme pass. Cocchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍBV - S.s.c. D10S 0:5

52e minuut.
Pesich passt de bal met de wreef. Cocchia is nu in balbezit. Cocchia passt de bal zonder na te denken. Giuva is nu in balbezit. Giuva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÍBV - S.s.c. D10S 0:6

57e minuut.
Giuva rent richting de bal. Annunzio rent richting de bal. Giuva verovert de bal door een tackle van achteren. Giuva schiet op doel. Petta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Di Seri heeft problemen om de bal te vangen. Di Seri passt de bal in één keer door. Fantozzi met een sublieme pass. Giuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Fantozzi passt de bal in één keer door. Giuva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelletta krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Fantozzi speelt de bal door. Crott is nu in balbezit. Met opzet legt Cocchia zijn tegenspeler op de grond. Cocchia krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Pesich met een sublieme pass. Fantozzi rent richting de bal. Fantozzi met een sublieme pass. Giuva rent richting de bal. Giuva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÍBV 70%, S.s.c. D10S 30%.
ÍBV - S.s.c. D10S 0:6