Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IP Stack New Holland
Normal Tactiek Tre stelle
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.2 gemiddelde waardering 41.1
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Zagordo is nu in balbezit. Pagliuca verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozzi. Rozzi krijgt een gele kaart. Pagliuca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pagliuca komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Diab heeft problemen om de bal te vangen. Diab probeert naar een medespeler te passen. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IP Stack - New Holland 0:1

13e minuut.
Pagliuca speelt de bal door. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng passt de bal zonder na te denken. Diab rent richting de bal. Diab draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Bernardis geeft een lange en hoge pass. Brudock kopt de bal weg. Diab probeert de bal aan de voet te houden. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IP Stack - New Holland 0:2

16e minuut.
Pagliuca met de inworp. Catîndală is nu in balbezit. Catîndală geeft een lange en hoge pass. Diab is nu in balbezit. Diab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Vespa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macmur rent richting de bal. Macmur passt de bal in één keer door. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Ruggiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagliuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macmur rent richting de bal. Macmur geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Diab de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Macmur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng passt de bal met de wreef. Macmur rent richting de bal. Macmur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IP Stack - New Holland 0:3

23e minuut.
Brudock passt de bal zonder na te denken. Catîndală heeft problemen om de bal te vangen. Catîndală speelt de bal door. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Macmur de bal. Minoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hoàng met een sublieme pass. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Diab schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Macmur onderschept slim de pass. Macmur passt de bal zonder na te denken. Diab rent richting de bal. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Ruggiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IP Stack 83%, New Holland 17%.
IP Stack - New Holland 0:3

47e minuut.
Macmur rent richting de bal. Diab speelt de bal door. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Specchia is nu in balbezit. Pagliuca onderschept slim de pass. Pagliuca passt de bal met de wreef. Minh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
IP Stack - New Holland 0:4

58e minuut.
Diab rent richting de bal. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng geeft een lange en hoge pass. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Diab heeft problemen om de bal te vangen. Minh Hoàng is nu in balbezit. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IP Stack - New Holland 0:5

60e minuut.
Annunzio probeert naar een medespeler te passen. Rozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozzi passt de bal met de wreef. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
IP Stack - New Holland 0:6

62e minuut.
Rozzi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pagliuca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Macmur de bal. Macmur geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brudock speelt de bal door. Daar is Minh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Macmur is nu in balbezit. Macmur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng speelt de bal door. Diab bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... Ruggiu bokst de bal weg. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng schiet op doel. Ruggiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minh Hoàng rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vespa ... Strafschop! Minh Hoàng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Macmur neemt zijn aanloop. Ruggiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Vespa met een sublieme pass. Sferra is nu in balbezit. Catîndală begaat een overtreding. Catîndală krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Savović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Durbec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IP Stack 68%, New Holland 32%.
IP Stack - New Holland 0:6