Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:54
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: trenzy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18000
trenzy dada`s
Terza Tactiek K-bis-poveri
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
45.5 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
González Rey kopt de bal weg. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliberto rent richting de bal. Ciliberto draait met de bal, schiet en ... Sieradzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - dada`s 0:1

6e minuut.
Sarto kopt de bal weg. Barilla rent richting de bal. González Rey begaat een overtreding. González Rey krijgt een gele kaart. Barilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Bandera met een snel genomen vrije trap. Świerczok met een sublieme pass. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. González Rey maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
González Rey geeft een lange en hoge pass. Del monte bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Barilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann is nu in balbezit. Talmann passt de bal in één keer door. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi springt en kopt de bal. Sieradzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Nistor geeft de bal voor. González Rey kopt de bal weg. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi schiet op doel. Sieradzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - dada`s 0:2

19e minuut.
Profi geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Apreotesei speelt de bal door. Daar is Talmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talmann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Del monte heeft problemen om de bal te vangen. González Rey rent richting de bal. Profi maakt een afschuwelijke overtreding. Profi krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Del monte heeft problemen om de bal te vangen. González Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Profi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. González Rey raakt geblesseerd tijdens het duel. González Rey komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Baudo verovert de bal door een tackle van achteren. Talmann rent richting de bal. Talmann geeft een hoge lob. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. González Rey rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - dada`s 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 64%, dada`s 36%.
trenzy - dada`s 0:3

46e minuut.
Bandera heeft problemen om de bal te vangen. Apreotesei geeft de bal voor. Profi heeft problemen om de bal te vangen. González Rey rent richting de bal. González Rey haalt uit met een fantastische trap. Sieradzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Chinchilla geeft de bal voor. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei geeft een hoge lob. Mazzocchi krijgt zijn hoofd ertegen. Sieradzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - dada`s 0:4

61e minuut.
Wyhowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyhowski geeft de bal voor. Mazzocchi kopt de bal weg. González Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. González Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marturano komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Sieradzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - dada`s 0:5

63e minuut.
Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann geeft een hoge lob. Mazzocchi kopt de bal weg. González Rey rent richting de bal. González Rey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Apreotesei geeft een hoge lob. González Rey heeft problemen om de bal te vangen. Tonon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi onderschept slim de pass. Mazzocchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Ferrazzano komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pietrantu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok passt de bal zonder na te denken. González Rey is nu in balbezit. González Rey draait met de bal, schiet en ... Sieradzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
González Rey is nu in balbezit. Del monte rent richting de bal. González Rey verovert de bal door een tackle van achteren. González Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
trenzy - dada`s 0:6

76e minuut.
Inworp. Costarella komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Apreotesei kopt de bal weg. Chiochia controleert de bal met de borst. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciliberto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Świerczok passt de bal zonder na te denken. Barilla heeft problemen om de bal te vangen. Barilla passt de bal zonder na te denken. Ibrus rent richting de bal. Ibrus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trenzy 73%, dada`s 27%.
trenzy - dada`s 0:6