Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic Torino U.S.Montevergine
Normal Tactiek Salgado
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 47.5
poor Schieten excellent
average Passen solid
unsatisfactory Verdedigen very good


2e minuut.
Del Dottore is nu in balbezit. Del Dottore passt de bal zonder na te denken. Kotronakis speelt de bal door. Coeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Klungelig pakt Montefameglio de bal. Maniero bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniero geeft een lange en hoge pass. Padovani is nu in balbezit. Padovani schiet op doel. Viola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:1

5e minuut.
Coeli is nu in balbezit. Casarini is nu in balbezit. Met opzet legt Coeli zijn tegenspeler op de grond. Coeli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Causo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maniero rent richting de bal. Maniero geeft de bal voor. Padovani krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Loreo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniero is nu in balbezit. Maniero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Padovani de bal. Padovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Viola met een harde bal richting middenveld. Kotronakis kopt de bal weg. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:2

18e minuut.
Kotronakis kopt de bal weg. Bronchini controleert de bal met de borst. Padovani is nu in balbezit. Padovani schiet op doel. Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:3

20e minuut.
Busan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maniero rent richting de bal. Maniero geeft een lange en hoge pass. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani draait met de bal, schiet en ... Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Sampaolo met een snelle inworp. Kotronakis rent richting de bal. Kotronakis probeert naar een medespeler te passen. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Maniero met de inworp. Antimo is nu in balbezit. Casarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo onderschept slim de pass. Antimo met een sublieme pass. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Padovani is nu in balbezit. Padovani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:4

29e minuut.
Loreo is nu in balbezit. Antimo verovert de bal door een tackle van achteren. Antimo met een sublieme pass. Padovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Padovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Montefameglio rent richting de bal. Doriguzzi onderschept slim de pass. Doriguzzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Padovani de bal. Padovani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Iori met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotronakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kotronakis geeft de bal voor. Padovani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:5

40e minuut.
Loreo geeft de bal voor. Del Dottore rent richting de bal. Del Dottore geeft de bal voor. Padovani is nu in balbezit. Padovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kotronakis heeft problemen om de bal te vangen. Kotronakis met een sublieme pass. Padovani rent richting de bal. Padovani schiet op doel. Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Torino 80%, U.S.Montevergine 20%.
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:6

47e minuut.
Padovani is nu in balbezit. Padovani met een sublieme pass. Antimo met een sublieme pass. Daar is Padovani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padovani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kotronakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotronakis met een sublieme pass. Padovani is nu in balbezit. Padovani haalt uit met een fantastische trap. Iori probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:7

56e minuut.
Rakar geeft de bal voor. Iori probeert de bal met de borst te controleren. Padovani is nu in balbezit. Padovani schiet op doel. Viola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:8

58e minuut.
Kotronakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kotronakis passt de bal met de wreef. Padovani is nu in balbezit. Padovani schiet op doel. Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Doeltrap. Scrittore komt het veld opgelopen. Melle komt het veld opgelopen. Sampaolo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zamara komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bronchini rent richting de bal. Del Dottore speelt de bal door. Melle kan de bal niet met de borst controleren. Scrittore rent richting de bal. Scrittore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:9

70e minuut.
Kotronakis speelt de bal door. Daar is Scrittore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:10

72e minuut.
Zamara is nu in balbezit. Kotronakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kotronakis speelt de bal door. Scrittore rent richting de bal. Scrittore draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kotronakis speelt de bal door. Melle is nu in balbezit. Melle passt de bal zonder na te denken. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore draait met de bal, schiet en ... Paal!

77e minuut.
Kotronakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotronakis met een sublieme pass. Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle draait met de bal, schiet en ... Viola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:11

78e minuut.
Emiliani geeft een lange en hoge pass. Scrittore kopt de bal weg. Melle is nu in balbezit. Scrittore is nu in balbezit. Scrittore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle speelt de bal door. Kotronakis is nu in balbezit. Kotronakis haalt uit met een fantastische trap. Scrittore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kotronakis rent richting de bal. Kotronakis geeft een lange en hoge pass. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bronchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle verovert de bal door een tackle van achteren. Melle met een sublieme pass. Scrittore is nu in balbezit. Scrittore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:12

84e minuut.
Montefameglio speelt de bal door. Daar is Tamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scrittore is nu in balbezit. Scrittore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:13

85e minuut.
Doriguzzi geeft de bal voor. Scrittore rent richting de bal. Scrittore met een sublieme pass. Maniero is nu in balbezit. Maniero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Emiliani geeft een lange en hoge pass. Melle rent richting de bal. Melle geeft de bal voor. Scrittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Scrittore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:14

88e minuut.
Kotronakis met een sublieme pass. Melle bereikt de bal nog maar net als eerste. Melle passt de bal in één keer door. Scrittore rent richting de bal. Scrittore haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Melle is nu in balbezit. Melle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:15

89e minuut.
Tamelli met een sublieme pass. Daar is Montefameglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scrittore verovert de bal door een tackle van achteren. Scrittore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Torino 81%, U.S.Montevergine 19%.
Olympic Torino - U.S.Montevergine 0:15