Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luna Rossa A.C. Draghi Viola
Normal Tactiek lollofuori2
43% Balbezit 57%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 56
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 61
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Camagni probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bisquert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisquert speelt de bal door. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Bisquert passt de bal met de wreef. Quirino is nu in balbezit. Quirino probeert naar een medespeler te passen. Pratali heeft problemen om de bal te vangen. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Fusini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Canziani passt de bal met de wreef. Scopel is nu in balbezit. Scopel passt de bal met de wreef. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quirino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scopel geeft een lange en hoge pass. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:1

9e minuut.
Picieno geeft een hoge lob. Inworp. Bisquert met de inworp. Zaneletti geeft de bal voor. Daar is Pratali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fusini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:2

11e minuut.
Canziani is nu in balbezit. Canziani geeft de bal voor. Scopel geeft een lange en hoge pass. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:3

13e minuut.
Scopel rent richting de bal. Scopel passt de bal met de wreef. Pratali rent richting de bal. Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:4

14e minuut.
Quirino met een sublieme pass. Camagni rent richting de bal. Camagni geeft een hoge lob. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pratali heeft problemen om de bal te vangen. Canziani met een sublieme pass. Scopel geeft de bal voor. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:5

22e minuut.
Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali draait met de bal, schiet en ... Canziani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaneletti rent richting de bal. Zaneletti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pravettoni kopt de bal weg. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo geeft een lange en hoge pass. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Scopel verovert de bal door een tackle van achteren. Scopel met een sublieme pass. Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni geeft een hoge lob. Pratali maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:6

25e minuut.
Bisquert met een sublieme pass. Quirino probeert naar een medespeler te passen. Pratali is nu in balbezit. Pratali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:7

27e minuut.
Picieno rent richting de bal. Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali rent richting de bal. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:8

29e minuut.
Zaneletti probeert naar een medespeler te passen. Pratali is nu in balbezit. Pratali draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canziani de bal onder controle te krijgen. Fusini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:9

30e minuut.
Zaneletti kopt de bal weg. Bisquert rent richting de bal. Bisquert speelt de bal door. Klungelig pakt Pratali de bal. Pratali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fusini probeert naar een medespeler te passen. Scopel is nu in balbezit. Scopel passt de bal zonder na te denken. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:10

34e minuut.
Gürpınar geeft de bal voor. Cerbone kopt de bal weg. Scopel probeert naar een medespeler te passen. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Scopel probeert naar een medespeler te passen. Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni probeert naar een medespeler te passen. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Pravettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirino onderschept slim de pass. Quirino met een sublieme pass. Zaneletti rent richting de bal. Zaneletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fusini trapt de bal weg. Feri kopt de bal weg. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bisquert kopt de bal weg. Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneletti probeert naar een medespeler te passen. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Fusini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:11

40e minuut.
Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel passt de bal in één keer door. Camagni met een sublieme pass. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel. Fusini bokst de bal weg. Camagni rent richting de bal. Camagni geeft een lange en hoge pass. Daar is Canziani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratali rent richting de bal. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Fusini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:12

42e minuut.
Quirino speelt de bal door. Bisquert is nu in balbezit. Bisquert passt de bal in één keer door. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luna Rossa 85%, A.C. Draghi Viola 15%.
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:12

46e minuut.
Scopel passt de bal in één keer door. Camagni rent richting de bal. Camagni passt de bal zonder na te denken. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:13

48e minuut.
Palmieri met de inworp. Quirino rent richting de bal. Quirino passt de bal met de wreef. Pratali rent richting de bal. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Fusini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Doeltrap. Fusini trapt de bal weg. Scopel kopt de bal weg. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Vito kan de bal niet met de borst controleren. Zaneletti verovert de bal door een tackle van achteren. Zaneletti met een sublieme pass. Pratali is nu in balbezit. Pratali schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is De Vito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quirino probeert naar een medespeler te passen. Pratali is nu in balbezit. Pratali draait met de bal, schiet en ... Fusini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:14

55e minuut.
Bisquert bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vito begaat een overtreding. Bisquert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quirino met een snel genomen vrije trap. Pratali krijgt zijn hoofd ertegen. Fusini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Minicuci onderschept slim de pass. Minicuci speelt de bal door. Bisquert is nu in balbezit. Bisquert geeft een hoge lob. Pratali maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fusini trapt de bal weg van het doel. Scopel probeert de bal aan de voet te houden. Scopel met een sublieme pass. Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneletti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Picieno met een harde bal richting middenveld. Scopel kopt de bal weg. Camagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Camagni geeft een lange en hoge pass. Pratali springt en kopt de bal. Fusini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:15

59e minuut.
Pravettoni passt de bal in één keer door. Daar is De Vito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali onderschept slim de pass. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:16

61e minuut.
Passaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisquert verovert de bal door een tackle van achteren. Bisquert speelt de bal door. Pratali rent richting de bal. Pratali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:17

61e minuut.
Pravettoni is nu in balbezit. Pravettoni passt de bal met de wreef. Grisi is nu in balbezit. Pratali rent richting de bal. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Scopel bereikt de bal nog maar net als eerste. Scopel geeft een lange en hoge pass. Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali is nu in balbezit. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Fusini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:18

65e minuut.
Quirino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerbone probeert naar een medespeler te passen. Quirino geeft een lange en hoge pass. Pratali maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:19

65e minuut.
Colombo probeert naar een medespeler te passen. Pravettoni heeft problemen om de bal te vangen. Pratali onderschept slim de pass. Pratali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:20

69e minuut.
Canziani passt de bal met de wreef. Camagni rent richting de bal. Camagni geeft een hoge lob. Zaneletti is nu in balbezit. Zaneletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:21

73e minuut.
Scopel geeft de bal voor. Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali haalt uit met een fantastische trap. Fusini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:22

75e minuut.
Scopel kopt de bal weg. Camagni rent richting de bal. Camagni met een sublieme pass. Pratali is nu in balbezit. Pratali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:23

78e minuut.
Feri is nu in balbezit. Quirino verovert de bal door een tackle van achteren. Quirino probeert naar een medespeler te passen. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali schiet op doel. Fusini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Fusini speelt de bal door. Quirino is nu in balbezit. Quirino passt de bal met de wreef. Scopel is nu in balbezit. Scopel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fusini trapt de bal weg. Quirino kopt de bal weg. Daar is Pratali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Passaretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisquert verovert de bal door een tackle van achteren. Bisquert probeert naar een medespeler te passen. Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneletti haalt uit met een fantastische trap. Fusini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fusini met een sublieme pass. Scopel controleert de bal met de borst. Scopel met een sublieme pass. Pratali rent richting de bal. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Canziani is nu in balbezit. Canziani geeft een lange en hoge pass. Bisquert kopt de bal weg. Pratali bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zaneletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaneletti probeert naar een medespeler te passen. Scopel rent richting de bal. Pratali rent richting de bal. Pratali draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Picieno de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:24

87e minuut.
Quirino met een snelle inworp. Bisquert heeft problemen om de bal te vangen. Bisquert geeft een lange en hoge pass. Pratali krijgt zijn hoofd ertegen. Fusini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luna Rossa 96%, A.C. Draghi Viola 4%.
Luna Rossa - A.C. Draghi Viola 0:25