Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realmentana2022 Appiolatino S.P.Q.R.
Normal Tactiek 4-4-2 inv
41% Balbezit 59%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Petrea probeert de bal aan de voet te houden. Śliwiński rent richting de bal. Śliwiński geeft een lange en hoge pass. Rigon is nu in balbezit. Rigon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:1

4e minuut.
Grammos onderschept slim de pass. Grammos geeft een hoge lob. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon haalt uit met een fantastische trap. Marenghi onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Marenghi trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahumägi rent richting de bal. Rahumägi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:2

7e minuut.
Petrea kopt de bal weg. Rigon is nu in balbezit. Rigon passt de bal zonder na te denken. Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant controleert de bal met de borst. Rigon is nu in balbezit. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:3

10e minuut.
Tomasi trapt de bal weg van het doel. Petrea is nu in balbezit. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Foresti geeft een hoge lob. Inworp. Andrade met de inworp. Rahumägi is nu in balbezit. Rahumägi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gesso is nu in balbezit. Rigon onderschept slim de pass. Rigon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:4

12e minuut.
Radicchi probeert naar een medespeler te passen. Galizia heeft problemen om de bal te vangen. Zacchello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:5

21e minuut.
Stabrowski speelt de bal door. Martinis is nu in balbezit. Martinis passt de bal zonder na te denken. Petrea is nu in balbezit. Petrea geeft een hoge lob. Tomasi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Caviglione onderschept slim de pass. Caviglione geeft de bal voor. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade geeft een hoge lob. Ehrenwant geeft een hoge lob. Tomasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rigon controleert de bal met de borst. Tomasi probeert naar een medespeler te passen. Rahumägi kopt de bal weg. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Galizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grammos geeft een hoge lob. Daar is Ehrenwant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehrenwant schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Foresti de bal. Andrade speelt de bal door. Rigon is nu in balbezit. Rigon haalt uit met een fantastische trap. Tomasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:6

38e minuut.
Foresti heeft problemen om de bal te vangen. Foresti geeft de bal voor. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea geeft een hoge lob. Rigon kopt de bal weg. Tomasi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Marenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marenghi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rahumägi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rahumägi geeft de bal voor. Rigon maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Ehrenwant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap. Tomasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Radicchi de bal. Stabrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stabrowski geeft een lange en hoge pass. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant schiet op doel. Tomasi bokst de bal weg. Marenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant onderschept slim de pass. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmentana2022 84%, Appiolatino S.P.Q.R. 16%.
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:7

47e minuut.
Foresti geeft een lange en hoge pass. Daar is Heiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heiss geeft de bal voor. Ehrenwant kopt de bal weg. Daar is Rigon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Andrade met een snelle inworp. Rahumägi is nu in balbezit. Rahumägi geeft een hoge lob. Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:8

51e minuut.
Caviglione probeert naar een medespeler te passen. Rahumägi rent richting de bal. Rahumägi passt de bal zonder na te denken. Ehrenwant heeft problemen om de bal te vangen. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rahumägi met een sublieme pass. Daar is Andrade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade geeft de bal voor. Rigon rent richting de bal. Rigon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:9

56e minuut.
Petrea met een snelle inworp. Caviglione rent richting de bal. Caviglione passt de bal in één keer door. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:10

58e minuut.
Rigon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrea kopt de bal weg. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ... Tomasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:11

58e minuut.
Radicchi speelt de bal door. Daar is Galizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehrenwant onderschept slim de pass. Ehrenwant schiet op doel. Tomasi bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Andrade geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ehrenwant kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Heiss met een snelle inworp. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Śliwiński passt de bal met de wreef. Caviglione rent richting de bal. Caviglione passt de bal met de wreef. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:12

63e minuut.
Petrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caviglione is nu in balbezit. Caviglione geeft een hoge lob. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:13

65e minuut.
Rigon rent richting de bal. Rigon passt de bal met de wreef. Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ... Tomasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:14

69e minuut.
Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea geeft een hoge lob. Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Zacchello is nu in balbezit. Rahumägi onderschept slim de pass. Rahumägi met een sublieme pass. Rigon is nu in balbezit. Rigon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tomasi met een harde bal richting middenveld. Rahumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahumägi passt de bal in één keer door. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Minardi controleert de bal met de borst. Caviglione onderschept slim de pass. Caviglione probeert naar een medespeler te passen. Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:15

80e minuut.
Andrade speelt de bal door. Ehrenwant probeert naar een medespeler te passen. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon draait met de bal, schiet en ... Gesso probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:16

81e minuut.
Rahumägi met een sublieme pass. Klungelig pakt Rigon de bal. Rigon probeert naar een medespeler te passen. Ehrenwant rent richting de bal. Ehrenwant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:17

82e minuut.
Galizia heeft problemen om de bal te vangen. Galizia passt de bal in één keer door. Minardi is nu in balbezit. Rigon onderschept slim de pass. Rigon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Caviglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviglione geeft een hoge lob. Rahumägi probeert naar een medespeler te passen. Ehrenwant bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenwant schiet op doel. Tomasi bokst de bal weg.

86e minuut.
Daar is Galizia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grammos speelt de bal door. Petrea speelt de bal door. Rigon rent richting de bal. Rigon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realmentana2022 92%, Appiolatino S.P.Q.R. 8%.
realmentana2022 - Appiolatino S.P.Q.R. 0:17