Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Giulia Rex FFC
433 Tactiek amichevole
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 40.8
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã passt de bal met de wreef. Almirón is nu in balbezit. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Giaveri met een harde bal richting middenveld. Osetek kopt de bal weg. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starogardzki rent richting de bal. Starogardzki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Almirón is nu in balbezit. Marenco is nu in balbezit. Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Starogardzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starogardzki geeft een lange en hoge pass. Giaveri bokst de bal weg. Almirón rent richting de bal. Almirón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Modafferi de bal. Kiepura speelt de bal door. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Starogardzki is nu in balbezit. Starogardzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:2

15e minuut.
Modafferi rent richting de bal. Modafferi probeert naar een medespeler te passen. Gulli heeft problemen om de bal te vangen. Almirón onderschept slim de pass. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:3

16e minuut.
Almirón verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almirón passt de bal in één keer door. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Starogardzki geeft een lange en hoge pass. Linari kopt de bal weg. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Almirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almirón schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Starogardzki de bal. Starogardzki probeert naar een medespeler te passen. Almirón heeft problemen om de bal te vangen. Almirón schiet op doel. Giaveri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:4

31e minuut.
Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã met een sublieme pass. Almirón is nu in balbezit. Almirón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:5

33e minuut.
Osetek rent richting de bal. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura passt de bal zonder na te denken. Daar is Oniṣoarã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Giaveri bokst de bal weg. Almirón is nu in balbezit. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:6

35e minuut.
Marenco onderschept slim de pass. Marenco passt de bal in één keer door. Kiepura speelt de bal door. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón schiet op doel. Giaveri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Osetek met een sublieme pass. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura passt de bal in één keer door. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Giaveri bokst de bal weg. Almirón maakt een snoekduik en kopt de bal. Giaveri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón haalt uit met een fantastische trap. Giaveri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Giulia 80%, Rex FFC 20%.
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:7

48e minuut.
Osetek probeert naar een medespeler te passen. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura met een sublieme pass. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã schiet op doel. Giaveri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Stačkėnas met een sublieme pass. Almirón is nu in balbezit. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã haalt uit met een fantastische trap. Linari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almirón rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:8

55e minuut.
Bonasia met een snelle inworp. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Marenco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starogardzki met de inworp. Osetek is nu in balbezit. Osetek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Almirón probeert naar een medespeler te passen. Starogardzki rent richting de bal. Starogardzki met een sublieme pass. Almirón is nu in balbezit. Almirón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Starogardzki speelt de bal door. Daar is Osetek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osetek geeft de bal voor. Daar is Oniṣoarã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oniṣoarã haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:9

67e minuut.
Osetek passt de bal in één keer door. Stačkėnas heeft problemen om de bal te vangen. Stačkėnas probeert naar een medespeler te passen. Almirón is nu in balbezit. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Marenco geeft een hoge lob. Osetek kopt de bal weg. Kiepura met een sublieme pass. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Starogardzki is nu in balbezit. Starogardzki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:10

74e minuut.
Almirón passt de bal met de wreef. Daar is Oniṣoarã, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osetek is nu in balbezit. Osetek schiet op doel. Giaveri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:11

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starogardzki met de inworp. Osetek speelt de bal door. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón schiet op doel. Giaveri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Linari trapt de bal weg. Osetek kopt de bal weg. Almirón probeert de bal aan de voet te houden. Starogardzki is nu in balbezit. Starogardzki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Marenco de bal. Almirón rent richting de bal. Almirón schiet op doel. Giaveri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:12

86e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Modafferi begaat een overtreding. Oniṣoarã is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osetek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Almirón bereikt de bal nog maar net als eerste. Almirón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Giulia 71%, Rex FFC 29%.
Dinamo Giulia - Rex FFC 0:12