Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titani FC A.C. Xadhoom!
Normal Tactiek 4-3-3
43% Balbezit 57%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 50.4
zwak Schieten wonderbaarlijk
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Han-Sing onderschept slim de pass. Han-Sing geeft een lange en hoge pass. Pitek controleert de bal met de borst. Grzelczak rent richting de bal. Grzelczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Tansini rent richting de bal. Tansini geeft de bal voor. Dąbkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Czendej de bal. Czendej schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:1

7e minuut.
Dąbkowski is nu in balbezit. Dąbkowski passt de bal zonder na te denken. Pirog probeert naar een medespeler te passen. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Caveirinha heeft problemen om de bal te vangen. Caveirinha passt de bal met de wreef. Han-Sing is nu in balbezit. Han-Sing geeft de bal voor. Pitek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Caveirinha geeft een lange en hoge pass. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej speelt de bal door. Pitek is nu in balbezit. Pitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Han-Sing met de inworp. Dąbkowski rent richting de bal. Dąbkowski geeft de bal voor. Grzelczak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:2

15e minuut.
Dąbkowski passt de bal met de wreef. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak probeert naar een medespeler te passen. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:3

17e minuut.
Han-Sing passt de bal zonder na te denken. Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak met een sublieme pass. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:4

22e minuut.
Pirog geeft de bal voor. Grzelczak is nu in balbezit. Grzelczak passt de bal zonder na te denken. Pitek rent richting de bal. Pitek haalt uit met een fantastische trap. Citroni bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pirog geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czendej springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Grzelczak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zammataro heeft problemen om de bal te vangen. Del Principe bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Principe passt de bal met de wreef. Han-Sing geeft een hoge lob. Pitek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:5

29e minuut.
Han-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Sing probeert naar een medespeler te passen. Bernieri probeert de bal aan de voet te houden. Czendej is nu in balbezit. Czendej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pitek rent richting de bal. Pitek met een sublieme pass. Grzelczak rent richting de bal. Grzelczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:6

32e minuut.
Bedon passt de bal met de wreef. Del Principe bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej is nu in balbezit. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:7

34e minuut.
Bernieri is nu in balbezit. Han-Sing onderschept slim de pass. Han-Sing met een sublieme pass. Pitek is nu in balbezit. Pitek draait met de bal, schiet en ... Citroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Czendej kopt de bal weg. Klungelig pakt Pitek de bal. Tansini bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej verovert de bal door een tackle van achteren. Czendej haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zammataro heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titani FC 88%, A.C. Xadhoom! 12%.
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:7

47e minuut.
Nottenkämper geeft een hoge lob. Czendej kopt de bal weg. Han-Sing is nu in balbezit. Han-Sing met een sublieme pass. Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Han-Sing neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Pensato bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Sing onderschept slim de pass. Han-Sing geeft een hoge lob. Pitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Czendej onderschept slim de pass. Czendej geeft een lange en hoge pass. Daar is Zammataro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitek rent richting de bal. Pitek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:8

54e minuut.
Czendej speelt de bal door. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak haalt uit met een fantastische trap. Tansini controleert de bal met de borst. Czendej geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zammataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Zammataro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pirog met een snelle inworp. Dąbkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Citroni trapt de bal weg. Dąbkowski speelt de bal door. Grzelczak rent richting de bal. Grzelczak passt de bal in één keer door. Citroni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Han-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Sing passt de bal zonder na te denken. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitek rent richting de bal. Pitek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:9

71e minuut.
Pensato is nu in balbezit. Czendej verovert de bal door een tackle van achteren. Czendej met een sublieme pass. Pitek rent richting de bal. Pitek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Grzelczak heeft problemen om de bal te vangen. Grzelczak met een sublieme pass. Czendej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czendej schiet op doel. Citroni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:10

76e minuut.
Dąbkowski speelt de bal door. Pitek is nu in balbezit. Pitek passt de bal in één keer door. Grzelczak rent richting de bal. Grzelczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czendej rent richting de bal. Grzelczak is nu in balbezit. Grzelczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:11

79e minuut.
Pirog geeft de bal voor. Citroni met een sublieme pass. Dąbkowski kopt de bal weg. Czendej rent richting de bal. Czendej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:12

85e minuut.
Pirog rent richting de bal. Pirog geeft een lange en hoge pass. Tansini heeft problemen om de bal te vangen. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:13

86e minuut.
Pensato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pensato geeft een lange en hoge pass. Pirog probeert naar een medespeler te passen. Grzelczak rent richting de bal. Grzelczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Citroni speelt de bal door. Han-Sing is nu in balbezit. Han-Sing geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tansini de bal. Pitek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:14

90e minuut.
Giorgini geeft een hoge lob. Dąbkowski rent richting de bal. Dąbkowski passt de bal zonder na te denken. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Czendej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czendej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titani FC 91%, A.C. Xadhoom! 9%.
Titani FC - A.C. Xadhoom! 0:14