Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperial Trevisana Dinamo Portazza
442 Tactiek 3punte
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 56
weak Schieten very good
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Predojević onderschept slim de pass. Predojević met een sublieme pass. Fiček heeft problemen om de bal te vangen. Fiček geeft de bal voor. Predojević springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Michelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini speelt de bal door. Predojević is nu in balbezit. Predojević draait met de bal, schiet en ... Tanzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Inworp. Zhongshan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guša rent richting de bal. Guša geeft een lange en hoge pass. Fiček maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tanzi speelt de bal door. Guša kopt de bal weg. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Farnocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša verovert de bal door een tackle van achteren. Guša speelt de bal door. Predojević rent richting de bal. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tanzi trapt de bal weg. Zhongshan is nu in balbezit. Zhongshan passt de bal in één keer door. Predojević is nu in balbezit. Predojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tanzi met een harde bal richting middenveld. Moribondo kopt de bal weg. Daar is Di Lauro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Lauro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:0

11e minuut.
Fiček rent richting de bal. Fiček geeft de bal voor. Klungelig pakt Michelino de bal. Predojević rent richting de bal. Predojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Predojević de bal. Predojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:1

14e minuut.
Predojević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fiček de bal. Fiček passt de bal zonder na te denken. Daar is Predojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček passt de bal zonder na te denken. Michelini rent richting de bal. Michelini draait met de bal, schiet en ... Tanzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:2

19e minuut.
Predojević passt de bal zonder na te denken. Daar is Fiček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiček passt de bal in één keer door. Michelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:3

22e minuut.
Zhongshan speelt de bal door. Ayaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaydın geeft een lange en hoge pass. Predojević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Manzoni is nu in balbezit. Fiček verovert de bal door een tackle van achteren. Fiček probeert naar een medespeler te passen. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:4

24e minuut.
Zhongshan rent richting de bal. Zhongshan passt de bal zonder na te denken. Guša probeert naar een medespeler te passen. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Guša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhongshan bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini schiet op doel. Tegner probeert de bal aan de voet te houden. Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fiček is nu in balbezit. Fiček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:5

34e minuut.
Guša bereikt de bal nog maar net als eerste. Guša speelt de bal door. Fiček is nu in balbezit. Fiček geeft de bal voor. Predojević krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Michelini rent richting de bal. Michelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:6

35e minuut.
Michelini probeert naar een medespeler te passen. Guša met een sublieme pass. Steccanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lauro rent richting de bal. Di Lauro haalt uit met een fantastische trap. Menniti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček passt de bal met de wreef. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:7

38e minuut.
Predojević verovert de bal door een tackle van achteren. Michelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini passt de bal met de wreef. Predojević heeft problemen om de bal te vangen. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Guša kopt de bal weg. Daar is Michelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predojević rent richting de bal. Predojević schiet op doel. Tanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:8

42e minuut.
Fiček speelt de bal door. Steccanella is nu in balbezit. Steccanella geeft een hoge lob. Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček geeft een hoge lob. Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Predojević rent richting de bal. Predojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:9

44e minuut.
Ayaydın geeft een hoge lob. Fiček bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiček probeert naar een medespeler te passen. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Tanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Trevisana 78%, Dinamo Portazza 22%.
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:9

47e minuut.
Menniti met een harde bal richting middenveld. Zhongshan probeert de bal met de borst te controleren. Zhongshan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Predojević de bal. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:10

48e minuut.
Fiček rent richting de bal. Fiček heeft problemen om de bal te vangen. Fiček passt de bal in één keer door. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:11

49e minuut.
Sbrozi speelt de bal door. Moribondo heeft problemen om de bal te vangen. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Guša probeert naar een medespeler te passen. Fiček rent richting de bal. Fiček passt de bal in één keer door. Predojević rent richting de bal. Predojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:12

55e minuut.
Predojević is nu in balbezit. Predojević draait met de bal, schiet en ... Ciano geeft de bal voor. Guša geeft een hoge lob. Predojević maakt een snoekduik en kopt de bal. Tanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Ciano geeft een hoge lob. Guša kopt de bal weg. Michelini rent richting de bal. Michelini geeft de bal voor. Predojević springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Manzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhongshan probeert naar een medespeler te passen. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević draait met de bal, schiet en ... Ciano probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:13

64e minuut.
Predojević is nu in balbezit. Fiček probeert naar een medespeler te passen. Michelini rent richting de bal. Michelini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:14

65e minuut.
Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Moribondo begaat een overtreding. Predojević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayaydın met een snel genomen vrije trap. Predojević springt en kopt de bal. Tanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fiček is nu in balbezit. Fiček passt de bal zonder na te denken. Predojević rent richting de bal. Predojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:15

68e minuut.
Di Lauro passt de bal in één keer door. Daar is Michelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predojević is nu in balbezit. Predojević draait met de bal, schiet en ... Ciano probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:16

74e minuut.
Daar is Ciano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciano geeft de bal voor. Ayaydın geeft een lange en hoge pass. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:17

76e minuut.
Ayaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaydın passt de bal in één keer door. Guša met een sublieme pass. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:18

78e minuut.
Ayaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaydın geeft een lange en hoge pass. Michelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini geeft een hoge lob. Fiček springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:19

81e minuut.
Tegner trapt de bal weg. Ayaydın controleert de bal met de borst. Ayaydın passt de bal met de wreef. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ayaydın kopt de bal weg. Predojević heeft problemen om de bal te vangen. Predojević passt de bal in één keer door. Michelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelini draait met de bal, schiet en ... Tanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Guša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michelini rent richting de bal. Michelini geeft een hoge lob. Predojević is nu in balbezit. Predojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:20

86e minuut.
Guša rent richting de bal. Guša probeert naar een medespeler te passen. Michelino rent richting de bal. Predojević verovert de bal door een tackle van achteren. Predojević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Predojević is nu in balbezit. Predojević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Fiček is nu in balbezit. Fiček geeft de bal voor. Daar is Michelini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:21

90e minuut.
Daar is Farnocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guša is nu in balbezit. Guša geeft een lange en hoge pass. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Trevisana 72%, Dinamo Portazza 28%.
Imperial Trevisana - Dinamo Portazza 1:22