Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
erteribile Fc Rovezzanese
Normal Tactiek Trio A
46% Balbezit 54%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 49.5
slecht Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia probeert naar een medespeler te passen. Jouan is nu in balbezit. Brero rent richting de bal. Brero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Santia met een sublieme pass. Simeone probeert naar een medespeler te passen. Brero rent richting de bal. Brero schiet op doel. Masola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:1

8e minuut.
Inworp. Simeone met een snelle inworp. Van Langhenhove geeft een hoge lob. Jouan springt en kopt de bal. Masola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Remondini speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sóspataki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simeone is nu in balbezit. Simeone geeft een lange en hoge pass. Masola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jouan rent richting de bal. Jouan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:2

10e minuut.
Guana verovert de bal door een tackle van achteren. Guana passt de bal in één keer door. Scanzano met een sublieme pass. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gucciardo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Langhenhove rent richting de bal. Van Langhenhove geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Scanzano trapt de bal weg van het doel. Santia probeert de bal met de borst te controleren. Santia speelt de bal door. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gucciardo is nu in balbezit. Bouzaiemi verovert de bal door een tackle van achteren. Bouzaiemi controleert de bal met de borst. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... Masola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:3

19e minuut.
Simeone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Langhenhove is nu in balbezit. Van Langhenhove speelt de bal door. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Simeone met de inworp. Van Langhenhove geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jouan de bal. Jouan haalt uit met een fantastische trap. Masola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:4

27e minuut.
Gucciardo geeft de bal voor. Cerzoso kopt de bal weg. Van Langhenhove met een sublieme pass. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zizi geeft een lange en hoge pass. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi probeert naar een medespeler te passen. Brero rent richting de bal. Brero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:5

36e minuut.
Gucciardo onderschept slim de pass. Gucciardo speelt de bal door. Frattoli rent richting de bal. Van Langhenhove onderschept slim de pass. Van Langhenhove geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Simeone kopt de bal weg. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero is nu in balbezit. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan haalt uit met een fantastische trap. Masola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simeone neemt de hoekschop. Daar is Bouzaiemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouzaiemi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Simeone kopt de bal weg. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scanzano is nu in balbezit. Jouan verovert de bal door een tackle van achteren. Jouan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brero is nu in balbezit. Brero passt de bal zonder na te denken. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jouan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Cerzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia verovert de bal door een tackle van achteren. Santia met een sublieme pass. Jouan is nu in balbezit. Jouan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:6

43e minuut.
Graffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero verovert de bal door een tackle van achteren. Simeone is nu in balbezit. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chadwick kopt de bal weg. Jouan is nu in balbezit. Brero is nu in balbezit. Jouan is nu in balbezit. Jouan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: erteribile 88%, Fc Rovezzanese 12%.
erteribile - Fc Rovezzanese 0:7

54e minuut.
Viviani is nu in balbezit. Santia onderschept slim de pass. Santia geeft een hoge lob. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:8

57e minuut.
Simeone is nu in balbezit. Simeone passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bouzaiemi de bal. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Masola trapt de bal weg. Simeone probeert naar een medespeler te passen. Jouan rent richting de bal. Jouan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:9

61e minuut.
Brero kopt de bal weg. Frattoli heeft problemen om de bal te vangen. Van Langhenhove is nu in balbezit. Van Langhenhove geeft een lange en hoge pass. Jouan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Jouan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simeone probeert naar een medespeler te passen. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bouzaiemi passt de bal met de wreef. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan passt de bal in één keer door. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Masola trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santia met een snelle inworp. Van Langhenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langhenhove geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jouan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:10

68e minuut.
Van Langhenhove geeft een hoge lob. Jouan kopt de bal weg. Daar is Frattoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Masola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:11

73e minuut.
Santia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Langhenhove geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brero de bal. Jouan is nu in balbezit. Jouan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:12

76e minuut.
Sóspataki rent richting de bal. Sóspataki geeft de bal voor. Frattoli heeft problemen om de bal te vangen. Jouan is nu in balbezit. Jouan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Giovannardi de bal. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia passt de bal in één keer door. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Brero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scanzano de bal. Simeone rent richting de bal. Simeone geeft de bal voor. Jouan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Bouzaiemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan schiet op doel. Masola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:13

82e minuut.
Brero passt de bal met de wreef. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi schiet op doel. Masola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:14

84e minuut.
Santia geeft de bal voor. Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remondini. Remondini krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeone geeft de bal voor. Klungelig pakt Jouan de bal. Brero bereikt de bal nog maar net als eerste. Brero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Remondini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simeone met een snelle inworp. Van Langhenhove geeft een hoge lob. Jouan maakt een snoekduik en kopt de bal. Masola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Brero rent richting de bal. Van Langhenhove is nu in balbezit. Van Langhenhove geeft een lange en hoge pass. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:15

90e minuut.
Santia rent richting de bal. Santia probeert naar een medespeler te passen. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan draait met de bal, schiet en ... Masola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
erteribile - Fc Rovezzanese 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: erteribile 78%, Fc Rovezzanese 22%.
erteribile - Fc Rovezzanese 0:16