Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lucas11 5 PIOTTE F.C.
Normal Tactiek karl_A 2012
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
21.3 gemiddelde waardering 45.4
weak Schieten excellent
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Tarsi met een sublieme pass. Liborio rent richting de bal. Lixi verovert de bal door een tackle van achteren. Lixi geeft een hoge lob. Viguier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:1

7e minuut.
Sciancalepre probeert naar een medespeler te passen. Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi passt de bal met de wreef. Viguier rent richting de bal. Viguier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zerbi speelt de bal door. Silde is nu in balbezit. Silde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Dolera de bal onder controle te krijgen. Del Soldato bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea begaat een overtreding. Dalea krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Tedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Tedeschi speelt de bal door. Sciancalepre speelt de bal door. Viguier rent richting de bal. Viguier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi geeft een hoge lob. Azzalini heeft problemen om de bal te vangen. Silde rent richting de bal. Silde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Gamba de bal onder controle te krijgen. Tedeschi is nu in balbezit. Tedeschi passt de bal met de wreef. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zerbi rent richting de bal. Viguier rent richting de bal. Viguier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:2

25e minuut.
Pollio onderschept slim de pass. Pollio passt de bal in één keer door. Silde is nu in balbezit. Silde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Viguier passt de bal in één keer door. Zerbi probeert naar een medespeler te passen. Silde heeft problemen om de bal te vangen. Silde schiet op doel. Balus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:3

29e minuut.
Pollio verovert de bal door een tackle van achteren. Pollio geeft een lange en hoge pass. Daar is Baccini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:4

32e minuut.
Tarsi geeft een hoge lob. Inworp. Sciancalepre met een snelle inworp. Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi geeft een lange en hoge pass. Balus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azzalini kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tedeschi neemt de hoekschop. Zerbi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:5

35e minuut.
Zerbi passt de bal met de wreef. Azzalini is nu in balbezit. Silde verovert de bal door een tackle van achteren. Silde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:6

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sciancalepre met een snelle inworp. Lixi probeert naar een medespeler te passen. Viguier rent richting de bal. Viguier schiet op doel. Balus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Liborio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lixi met een sublieme pass. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier schiet op doel. Balus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:7

41e minuut.
Lixi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tarsi de bal. Zerbi is nu in balbezit. Zerbi geeft de bal voor. Viguier maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucas11 83%, 5 PIOTTE F.C. 17%.
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:8

47e minuut.
Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft een hoge lob. Silde heeft problemen om de bal te vangen. Zerbi rent richting de bal. Zerbi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Liborio rent richting de bal. Zerbi verovert de bal door een tackle van achteren. Zerbi probeert naar een medespeler te passen. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:9

54e minuut.
Ravoni trapt de bal weg van het doel. Lixi is nu in balbezit. Lixi probeert naar een medespeler te passen. Zerbi rent richting de bal. Zerbi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Lixi geeft de bal voor. Tarsi probeert de bal aan de voet te houden. Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Silde schiet op doel. Balus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:10

61e minuut.
Zerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixi geeft een hoge lob. Silde maakt een snoekduik en kopt de bal. Balus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:11

62e minuut.
Tarsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedeschi onderschept slim de pass. Tedeschi probeert naar een medespeler te passen. Silde rent richting de bal. Silde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balus met een harde bal richting middenveld. Sciancalepre kopt de bal weg. Viguier rent richting de bal. Viguier haalt uit met een fantastische trap. Balus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zerbi is nu in balbezit. Zerbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:12

67e minuut.
Ravoni geeft een lange en hoge pass. Silde kopt de bal weg. Viguier rent richting de bal. Viguier draait met de bal, schiet en ... Balus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:13

68e minuut.
Tedeschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lixi is nu in balbezit. Lixi geeft de bal voor. Zerbi is nu in balbezit. Zerbi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:14

71e minuut.
Lixi rent richting de bal. Lixi passt de bal met de wreef. Silde is nu in balbezit. Silde draait met de bal, schiet en ... Balus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:15

73e minuut.
Tarsi is nu in balbezit. Tedeschi verovert de bal door een tackle van achteren. Tedeschi speelt de bal door. Silde is nu in balbezit. Silde passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sciancalepre passt de bal met de wreef. Lixi is nu in balbezit. Lixi passt de bal in één keer door. Zerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerbi schiet op doel. Balus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Silde is nu in balbezit. Silde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:16

77e minuut.
Sciancalepre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciancalepre passt de bal in één keer door. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:17

83e minuut.
Sciancalepre kopt de bal weg. Lixi is nu in balbezit. Lixi met een sublieme pass. Viguier is nu in balbezit. Viguier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Balus trapt de bal weg van het doel. Lixi kopt de bal weg. Sciancalepre geeft de bal voor. Viguier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucas11 87%, 5 PIOTTE F.C. 13%.
Lucas11 - 5 PIOTTE F.C. 0:18