Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Mori Babilonia Terme
Normal Tactiek superbarozzi
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 60
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 52.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki passt de bal met de wreef. Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Sólido maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki probeert naar een medespeler te passen. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido schiet op doel. Scotella probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:1

8e minuut.
Daar is Oviedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Rijavec rent richting de bal. Rijavec geeft de bal voor. Kulczycki maakt een snoekduik en kopt de bal. Roselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:2

9e minuut.
Işıldar rent richting de bal. Işıldar passt de bal met de wreef. Daar is Kielar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielar geeft de bal voor. Sólido krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kielar met een sublieme pass. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sólido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sólido draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sólido controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lamberti. Sólido raakt geblesseerd tijdens het duel. Rijavec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sólido springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roselli trapt de bal weg van het doel. Oviedo kopt de bal weg. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sólido passt de bal zonder na te denken. Prugnoli is nu in balbezit. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... Scotella probeert de bal aan de voet te houden. Roselli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki geeft de bal voor. Klungelig pakt Prugnoli de bal. Sólido rent richting de bal. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:3

20e minuut.
Rijavec passt de bal zonder na te denken. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido passt de bal met de wreef. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. Roselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Işıldar kopt de bal weg. Prugnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki onderschept slim de pass. Sólido rent richting de bal. Sólido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Işıldar geeft een hoge lob. Lusardi heeft problemen om de bal te vangen. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:4

23e minuut.
Kielar met een sublieme pass. Oviedo kan de bal niet met de borst controleren. Oviedo met een sublieme pass. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Roselli speelt de bal door. Rijavec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prugnoli de bal. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido draait met de bal, schiet en ... Roselli bokst de bal weg.

27e minuut.
Numpaque verovert de bal door een tackle van achteren. Rijavec met een sublieme pass. Klungelig pakt Oviedo de bal. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Sólido krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:5

36e minuut.
Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella geeft de bal voor. Inworp. Oviedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rijavec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rijavec is nu in balbezit. Rijavec probeert naar een medespeler te passen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft een hoge lob. Kulczycki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Işıldar met een sublieme pass. Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Kielar geeft een hoge lob. Sólido rent richting de bal. Sólido schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Casa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prugnoli de bal. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:6

44e minuut.
Rijavec speelt de bal door. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Sólido rent richting de bal. Sólido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:7

45e minuut.
Lamberti is nu in balbezit. Sólido met een sublieme pass. Daar is Kulczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sólido is nu in balbezit. Sólido draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mori 82%, Babilonia Terme 18%.
AC Mori - Babilonia Terme 0:7

48e minuut.
Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Scotella rent richting de bal. Sólido verovert de bal door een tackle van achteren. Sólido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:8

48e minuut.
Daar is Giannattasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczycki onderschept slim de pass. Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Sólido heeft problemen om de bal te vangen. Sólido schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sólido speelt de bal door. Kielar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielar passt de bal zonder na te denken. Sólido rent richting de bal. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rijavec passt de bal met de wreef. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Sólido rent richting de bal. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sólido schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scotella de bal onder controle te krijgen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft de bal voor. Sólido springt en kopt de bal. Roselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap. Prugnoli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oviedo zal de hoekschop nemen. Sólido krijgt zijn hoofd ertegen. Kulczycki probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:9

56e minuut.
Casa met een sublieme pass. Kielar is nu in balbezit. Kielar passt de bal in één keer door. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki schiet op doel. Roselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Sólido is nu in balbezit. Sólido met een sublieme pass. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... Roselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:10

61e minuut.
Oviedo kopt de bal weg. Daar is Kulczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczycki met een sublieme pass. Sólido rent richting de bal. Sólido draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Kielar geeft de bal voor. Klungelig pakt Scotella de bal. Sólido rent richting de bal. Sólido draait met de bal, schiet en ... Roselli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Fanin heeft problemen om de bal te vangen. Prugnoli rent richting de bal. Prugnoli geeft een lange en hoge pass. Casa heeft problemen om de bal te vangen. Casa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Prugnoli kopt de bal weg. Fanin probeert de bal aan de voet te houden. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki geeft de bal voor. Sólido maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sólido is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sólido rent richting de bal. Sólido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:11

66e minuut.
Kielar geeft de bal voor. Klungelig pakt Kulczycki de bal. Sólido rent richting de bal. Sólido draait met de bal, schiet en ... Roselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:12

68e minuut.
Sólido passt de bal met de wreef. Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Kielar geeft een lange en hoge pass. Kulczycki springt en kopt de bal. Roselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:13

70e minuut.
Rijavec probeert naar een medespeler te passen. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki passt de bal in één keer door. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kielar met een sublieme pass. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Roselli met een sublieme pass. Işıldar kopt de bal weg. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido rent richting de bal. Sólido schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rijavec geeft een lange en hoge pass. Daar is Kulczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristofero rent richting de bal. Kulczycki verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Sólido geeft de bal voor. Daar is Prugnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido haalt uit met een fantastische trap. Roselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:14

82e minuut.
Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki probeert naar een medespeler te passen. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mori - Babilonia Terme 0:15

83e minuut.
Rijavec is nu in balbezit. Rijavec passt de bal zonder na te denken. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft de bal voor. Kulczycki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roselli trapt de bal weg. Kielar rent richting de bal. Kielar geeft de bal voor. Sólido springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kielar met een snelle inworp. Işıldar rent richting de bal. Işıldar geeft een hoge lob. Sólido maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mori 91%, Babilonia Terme 9%.
AC Mori - Babilonia Terme 0:15