Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GALACTICOS 1993 Onda Verde
Normal Tactiek tre
35% Balbezit 65%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 48
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Archi rent richting de bal. Archi speelt de bal door. Sanzo rent richting de bal. Sanzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Magistris de bal onder controle te krijgen. Archi rent richting de bal. Archi passt de bal met de wreef. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:2

14e minuut.
Bakkegaard passt de bal in één keer door. Archi rent richting de bal. Klungelig pakt Sanzo de bal. Archi rent richting de bal. Archi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Sanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzo probeert naar een medespeler te passen. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi draait met de bal, schiet en ... Brasini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:3

18e minuut.
Magistris bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi verovert de bal door een tackle van achteren. Archi speelt de bal door. Sanzo rent richting de bal. Sanzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Brasini met een harde bal richting middenveld. Tassistro kopt de bal weg. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Brasini bokst de bal weg.

21e minuut.
Kubsch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sanzo de bal. Sanzo passt de bal zonder na te denken. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard schiet op doel. Brasini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brasini niet meer kan verder spelen. Rivelato komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bakkegaard rent richting de bal. Lapo onderschept slim de pass. Lapo geeft een lange en hoge pass. Tassistro rent richting de bal. Tassistro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bakkegaard passt de bal in één keer door. Sanzo heeft problemen om de bal te vangen. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi schiet op doel. Rivelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:4

28e minuut.
Archi verovert de bal door een tackle van achteren. Archi geeft de bal voor. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard schiet op doel. Lapo probeert de bal aan de voet te houden. Rivelato bokst de bal weg.

30e minuut.
Peccenati onderschept slim de pass. Peccenati geeft een lange en hoge pass. Archi rent richting de bal. Archi draait met de bal, schiet en ... Rivelato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:5

32e minuut.
Sanzo is nu in balbezit. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo rent richting de bal. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lapo probeert naar een medespeler te passen. Archi rent richting de bal. Archi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Magistris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzo rent richting de bal. Sanzo haalt uit met een fantastische trap. Cageci probeert de bal aan de voet te houden. Rivelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapo onderschept slim de pass. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rivelato met een harde bal richting middenveld. Cioffi kopt de bal weg. Archi rent richting de bal. Archi schiet op doel. Cageci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rivelato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GALACTICOS 1993 83%, Onda Verde 17%.
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:5

46e minuut.
Lapo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassistro met een snelle inworp. Archi rent richting de bal. Archi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Cioffi speelt de bal door. Archi heeft problemen om de bal te vangen. Archi geeft een lange en hoge pass. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lubrani komt het veld opgelopen. Rivelato trapt de bal weg. Tassistro kopt de bal weg. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard schiet op doel. Rivelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:6

52e minuut.
Tassistro passt de bal in één keer door. Peccenati bereikt de bal nog maar net als eerste. Peccenati geeft de bal voor. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:7

53e minuut.
Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi is nu in balbezit. Archi passt de bal in één keer door. Lubrani rent richting de bal. Lubrani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cioffi speelt de bal door. Kubsch rent richting de bal. Kubsch passt de bal zonder na te denken. Lubrani is nu in balbezit. Lubrani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Magistris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioffi is nu in balbezit. Cioffi geeft de bal voor. Lubrani rent richting de bal. Lubrani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:8

62e minuut.
Farella komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cohen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Arena rent richting de bal. Tassistro onderschept slim de pass. Tassistro probeert naar een medespeler te passen. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Archi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Archi rent richting de bal. Archi geeft de bal voor. Daar is Arena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Farella rent richting de bal. Farella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:9

73e minuut.
Tassistro passt de bal in één keer door. Peccenati is nu in balbezit. Peccenati geeft een hoge lob. Archi rent richting de bal. Archi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Farella bereikt de bal nog maar net als eerste. Farella haalt uit met een fantastische trap. Rivelato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:10

79e minuut.
Arena met een sublieme pass. Archi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archi passt de bal zonder na te denken. Farella is nu in balbezit. Farella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Zeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard verovert de bal door een tackle van achteren. Arena is nu in balbezit. Bakkegaard verovert de bal door een tackle van achteren. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Rivelato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Farella is nu in balbezit. Farella passt de bal zonder na te denken. Archi is nu in balbezit. Archi draait met de bal, schiet en ... Rivelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GALACTICOS 1993 85%, Onda Verde 15%.
FC GALACTICOS 1993 - Onda Verde 0:11