Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Porian Rapallo
Normal Tactiek 4-2-1-3
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 50.4
waardeloos Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Panelli is nu in balbezit. Panelli probeert naar een medespeler te passen. Wiyono speelt de bal door. Daar is Włocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włocki schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Nõmmeots kopt de bal weg. Rżany heeft problemen om de bal te vangen. Rżany met een sublieme pass. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gambari trapt de bal weg. Rżany kopt de bal weg. Negreanu kan de bal niet met de borst controleren. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Włocki rent richting de bal. Włocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Baruffini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots passt de bal met de wreef. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Caldara trapt de bal weg van het doel. Librado kopt de bal weg. Rżany probeert naar een medespeler te passen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gambari trapt de bal weg. Rżany rent richting de bal. Rżany passt de bal zonder na te denken. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Negreanu schiet op doel. Terzini probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Librado neemt de hoekschop. Włocki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli met een sublieme pass. Caldara rent richting de bal. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:1

16e minuut.
Librado kopt de bal weg. Rampinelli probeert de bal aan de voet te houden. Rżany rent richting de bal. Rżany geeft de bal voor. Negreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Włocki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:2

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trapolino met een snelle inworp. Rżany probeert naar een medespeler te passen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wiyono speelt de bal door. Rżany bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżany passt de bal in één keer door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:3

24e minuut.
Włocki is nu in balbezit. Galluzzo is nu in balbezit. Włocki onderschept slim de pass. Włocki schiet op doel. Gambari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:4

29e minuut.
Librado geeft een lange en hoge pass. Galluzzo heeft problemen om de bal te vangen. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki draait met de bal, schiet en ... Gambari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:5

32e minuut.
Rampinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rżany verovert de bal door een tackle van achteren. Rżany probeert naar een medespeler te passen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Trapolino probeert naar een medespeler te passen. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots passt de bal in één keer door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki passt de bal in één keer door. Nõmmeots rent richting de bal. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Klungelig pakt Włocki de bal. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu passt de bal in één keer door. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:6

38e minuut.
Rżany met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ruggieri de bal onder controle te krijgen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu passt de bal met de wreef. Nõmmeots rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rżany verovert de bal door een tackle van achteren. Rżany passt de bal in één keer door. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. Gambari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:7

44e minuut.
Rżany passt de bal met de wreef. Negreanu is nu in balbezit. Caldara rent richting de bal. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:8

44e minuut.
Ripari met een sublieme pass. Klungelig pakt Ruggieri de bal. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. Caldara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rżany geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Librado bereikt de bal nog maar net als eerste. Librado geeft de bal voor. Włocki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Porian 87%, Rapallo 13%.
FC Porian - Rapallo 0:9

46e minuut.
Trapolino rent richting de bal. Trapolino geeft een lange en hoge pass. Nõmmeots geeft een hoge lob. Włocki is nu in balbezit. Włocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Rżany probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Terzini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gambari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Wiyono is nu in balbezit. Wiyono geeft een lange en hoge pass. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Gambari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gambari trapt de bal weg. Rżany kopt de bal weg. Caldara rent richting de bal. Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gambari met een harde bal richting middenveld. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots met een sublieme pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Włocki kopt de bal weg. Negreanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caldara rent richting de bal. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Krępacz geeft de bal voor. Włocki is nu in balbezit. Włocki probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Gambari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:10

62e minuut.
Rżany passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Włocki de bal. Włocki schiet op doel. Terzini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gambari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:11

67e minuut.
Gambari trapt de bal weg. Librado rent richting de bal. Librado geeft een lange en hoge pass. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rampinelli heeft problemen om de bal te vangen. Librado rent richting de bal. Librado passt de bal in één keer door. Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki draait met de bal, schiet en ... Gambari bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:12

70e minuut.
Wiyono met de inworp. Rżany geeft een hoge lob. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Gambari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:13

72e minuut.
Nõmmeots bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmmeots met een sublieme pass. Rżany speelt de bal door. Włocki rent richting de bal. Włocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wiyono kopt de bal weg. Rżany speelt de bal door. Klungelig pakt Caldara de bal. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gambari trapt de bal weg van het doel. Rżany kopt de bal weg. Nõmmeots rent richting de bal. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Gambari bokst de bal weg.

80e minuut.
Caldara is nu in balbezit. Rżany onderschept slim de pass. Rżany passt de bal zonder na te denken. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Gambari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Villaggio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Librado met een snelle inworp. Rżany geeft een hoge lob. Terzini kopt de bal weg. Gambari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:14

83e minuut.
Włocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Włocki probeert naar een medespeler te passen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Gambari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Villaggio is nu in balbezit. Rżany verovert de bal door een tackle van achteren. Rżany passt de bal met de wreef. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gambari trapt de bal weg van het doel. Librado kopt de bal weg. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Nõmmeots is nu in balbezit. Nõmmeots draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Klungelig pakt Rżany de bal. Rżany probeert naar een medespeler te passen. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Gambari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porian - Rapallo 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Porian 83%, Rapallo 17%.
FC Porian - Rapallo 0:15