Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuoni Terribili Sisante C.F.
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 49.3
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Burla kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amsjö zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loberto geeft de bal voor. Kubina controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Kubina rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:1

12e minuut.
Geronzi rent richting de bal. Kubina onderschept slim de pass. Kubina passt de bal zonder na te denken. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gatica passt de bal in één keer door. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg geeft een lange en hoge pass. Kubina rent richting de bal. Kubina draait met de bal, schiet en ... Falossi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cappio geeft een lange en hoge pass. Loberto met een sublieme pass. Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:2

27e minuut.
Cristofolo is nu in balbezit. Cristofolo speelt de bal door. Kubina rent richting de bal. Kubina schiet op doel. Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:3

29e minuut.
Falossi trapt de bal weg. Loberto kopt de bal weg. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg schiet op doel. Kubina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Geronzi is nu in balbezit. Sajnóg verovert de bal door een tackle van achteren. Sajnóg passt de bal zonder na te denken. Kubina is nu in balbezit. Kubina draait met de bal, schiet en ... Falossi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Burla passt de bal zonder na te denken. Ruggi rent richting de bal. Met opzet legt Amsjö zijn tegenspeler op de grond. Ruggi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Chipa onderschept slim de pass. Chipa geeft de bal voor. Daar is Saccomano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubina rent richting de bal. Kubina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Falossi met een harde bal richting middenveld. Gatica kopt de bal weg. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kubina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:4

36e minuut.
Amsjö met een sublieme pass. Ruggi geeft een lange en hoge pass. Bombardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Montedoro onderschept slim de pass. Montedoro geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomano rent richting de bal. Kubina verovert de bal door een tackle van achteren. Kubina heeft problemen om de bal te vangen. Kubina haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:5

40e minuut.
Kubina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina met een sublieme pass. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg schiet op doel. Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Saccomano heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Loberto kopt de bal weg. Daar is Geronzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubina rent richting de bal. Kubina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:6

44e minuut.
Sajnóg rent richting de bal. Kubina is nu in balbezit. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuoni Terribili 80%, Sisante C.F. 20%.
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:7

46e minuut.
Cristofolo passt de bal in één keer door. Chipa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Geronzi de bal onder controle te krijgen. Loberto geeft de bal voor. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Saccomano met een harde bal richting middenveld. Koźma kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubina de bal. Kubina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is D`Amato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:8

49e minuut.
Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg passt de bal met de wreef. Kubina rent richting de bal. Kubina haalt uit met een fantastische trap. Falossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:9

50e minuut.
Daar is Sajnóg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajnóg haalt uit met een fantastische trap. Falossi speelt de bal door. Daar is Amsjö, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsjö geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Faganelli rent richting de bal. Cristofolo onderschept slim de pass. Cristofolo geeft een hoge lob. Kubina is nu in balbezit. Kubina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:10

61e minuut.
Kubina onderschept slim de pass. Kubina passt de bal in één keer door. Sajnóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sajnóg haalt uit met een fantastische trap. Falossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:11

63e minuut.
Geronzi is nu in balbezit. Sajnóg onderschept slim de pass. Kubina rent richting de bal. Kubina schiet op doel. Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:12

65e minuut.
Ruggi rent richting de bal. Loberto verovert de bal door een tackle van achteren. Loberto geeft een lange en hoge pass. Kubina maakt een snoekduik en kopt de bal. Falossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:13

66e minuut.
Kubina is nu in balbezit. Kubina geeft een lange en hoge pass. Daar is Ruggi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Saccomano heeft problemen om de bal te vangen. Amsjö onderschept slim de pass. Amsjö draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:14

67e minuut.
Daar is Boragno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubina rent richting de bal. Boragno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boragno krijgt een gele kaart. Kubina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loberto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Amsjö onderschept slim de pass. Amsjö geeft een hoge lob. D`Amato bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubina onderschept slim de pass. Kubina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:15

71e minuut.
Kubina rent richting de bal. Cristofolo rent richting de bal. Cristofolo passt de bal zonder na te denken. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:16

72e minuut.
Amsjö met de inworp. Loberto rent richting de bal. Loberto met een sublieme pass. Kubina is nu in balbezit. Kubina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sajnóg is nu in balbezit. Sajnóg speelt de bal door. Kubina is nu in balbezit. Kubina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:17

80e minuut.
Cristofolo geeft een hoge lob. Geronzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kubina rent richting de bal. Kubina haalt uit met een fantastische trap. Falossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:18

83e minuut.
Amsjö zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loberto rent richting de bal. Loberto geeft de bal voor. Sajnóg rent richting de bal. Sajnóg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sajnóg is nu in balbezit. Chipa is nu in balbezit. Chipa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kubina de bal. Kubina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuoni Terribili 83%, Sisante C.F. 17%.
Tuoni Terribili - Sisante C.F. 0:19