Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Eagles Adelante Palermo
Normal Tactiek 4141
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 42.1
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Peier met een sublieme pass. Krygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Krygier probeert naar een medespeler te passen. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Peier geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Peier is nu in balbezit. Peier passt de bal zonder na te denken. Zoratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki onderschept slim de pass. Żywicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:1

4e minuut.
Manenti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krygier is nu in balbezit. Krygier geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Manenti onderschept slim de pass. Manenti speelt de bal door. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki draait met de bal, schiet en ... Bagaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:2

12e minuut.
Bagaglia speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbaszadə met een snelle inworp. Hesp rent richting de bal. Hesp geeft een lange en hoge pass. Paal!

15e minuut.
Krygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Manenti is nu in balbezit. Peier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Peier naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Bastiani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferri neemt vlug de vrije trap. Żywicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Abbaszadə rent richting de bal. Abbaszadə passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trosino de bal. Hesp rent richting de bal. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Bagaglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:3

20e minuut.
Inworp. Richards met een snelle inworp. Abbaszadə probeert naar een medespeler te passen. Żywicki rent richting de bal. Żywicki schiet op doel. Bagaglia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Zoratti geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krygier zal de hoekschop nemen. Żywicki maakt een snoekduik en kopt de bal. Bagaglia probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

22e minuut.
Irmici is nu in balbezit. Abbaszadə onderschept slim de pass. Abbaszadə speelt de bal door. Żywicki rent richting de bal. Żywicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:4

24e minuut.
Abbaszadə met de inworp. Hesp probeert de bal met de borst te controleren. Hesp geeft een lange en hoge pass. Krygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Krygier passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hesp rent richting de bal. Hesp passt de bal zonder na te denken. Żywicki heeft problemen om de bal te vangen. Żywicki schiet op doel. Bagaglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:5

27e minuut.
Dejana passt de bal zonder na te denken. Manenti rent richting de bal. Krygier onderschept slim de pass. Klungelig pakt Żywicki de bal. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. Bagaglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Hesp de bal. Hesp geeft de bal voor. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zoratti de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Petruzzo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ferri neemt vlug de vrije trap. Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki schiet op doel. Bagaglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:7

34e minuut.
Gorno passt de bal met de wreef. Abbaszadə rent richting de bal. Abbaszadə geeft een hoge lob. Żywicki rent richting de bal. Żywicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:8

36e minuut.
Krygier verovert de bal door een tackle van achteren. Krygier passt de bal in één keer door. Żywicki heeft problemen om de bal te vangen. Żywicki haalt uit met een fantastische trap. Bagaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:9

38e minuut.
Krygier passt de bal met de wreef. Irmici is nu in balbezit. Żywicki onderschept slim de pass. Żywicki draait met de bal, schiet en ... Bagaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:10

39e minuut.
Dejana probeert naar een medespeler te passen. Bastiani is nu in balbezit. Bastiani passt de bal zonder na te denken. Krygier is nu in balbezit. Krygier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:11

42e minuut.
Abbaszadə rent richting de bal. Manenti begaat een overtreding. Abbaszadə raakt geblesseerd tijdens het duel. Abbaszadə zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hesp is nu in balbezit. Hesp schiet op doel. Bagaglia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Eagles 82%, Adelante Palermo 18%.
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:12

48e minuut.
Abbaszadə rent richting de bal. Abbaszadə passt de bal zonder na te denken. Krygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Krygier schiet op doel. Bagaglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:13

54e minuut.
Dejana rent richting de bal. Davies verovert de bal door een tackle van achteren. Davies geeft de bal voor. Hesp is nu in balbezit. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:14

57e minuut.
Dejana rent richting de bal. Gorno verovert de bal door een tackle van achteren. Gorno geeft de bal voor. Hesp springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:15

58e minuut.
Klungelig pakt Dejana de bal. Hesp verovert de bal door een tackle van achteren. Corpus rent richting de bal. Hesp onderschept slim de pass. Hesp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:16

62e minuut.
Krygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Krygier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żywicki de bal. Hesp is nu in balbezit. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Żywicki heeft problemen om de bal te vangen. Żywicki geeft de bal voor. Hesp is nu in balbezit. Hesp schiet op doel. Bagaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:17

69e minuut.
Ferri kopt de bal weg. Ciapalski geeft een lange en hoge pass. Manenti heeft problemen om de bal te vangen. Krygier is nu in balbezit. Krygier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Richards met een sublieme pass. Ferri rent richting de bal. Ferri geeft de bal voor. Krygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Krygier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Abbaszadə is nu in balbezit. Abbaszadə passt de bal met de wreef. Hesp is nu in balbezit. Hesp schiet op doel. Bagaglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:18

77e minuut.
Ferri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciapalski is nu in balbezit. Ciapalski geeft de bal voor. Hesp is nu in balbezit. Hesp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hesp rent richting de bal. Hesp schiet op doel. Bagaglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Irmici rent richting de bal. Abbaszadə verovert de bal door een tackle van achteren. Abbaszadə speelt de bal door. Hesp rent richting de bal. Hesp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Krygier is nu in balbezit. Krygier speelt de bal door. Abbaszadə rent richting de bal. Abbaszadə geeft de bal voor. Hesp maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:19

83e minuut.
Żywicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki passt de bal in één keer door. Hesp rent richting de bal. Hesp schiet op doel. Bagaglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:20

84e minuut.
Abbaszadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbaszadə geeft een lange en hoge pass. Corpus probeert de bal aan de voet te houden. Hesp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Eagles 77%, Adelante Palermo 23%.
F.C. Eagles - Adelante Palermo 0:20