Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Cai All Stars BB Buttkickers
Normal Tactiek q-q-d adv
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 53.6
weak Schieten solid
poor Passen very good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Fossale met een sublieme pass. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras passt de bal met de wreef. Pipino rent richting de bal. Pipino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Zadylak is nu in balbezit. Zadylak probeert naar een medespeler te passen. Pipino is nu in balbezit. Pipino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - BB Buttkickers 0:1

6e minuut.
Paciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciani passt de bal zonder na te denken. Furfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipino is nu in balbezit. Pipino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Targosz onderschept slim de pass. Targosz speelt de bal door. Cadoni is nu in balbezit. Pipino verovert de bal door een tackle van achteren. Pipino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - BB Buttkickers 0:2

26e minuut.
Nikitaras passt de bal met de wreef. Daar is Targosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targosz probeert naar een medespeler te passen. Pipino rent richting de bal. Pipino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Targosz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zadylak de bal. Cadoni rent richting de bal. Nośka is nu in balbezit. Nośka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Zadylak probeert naar een medespeler te passen. Pipino is nu in balbezit. Dell`Aquila is nu in balbezit. Pipino verovert de bal door een tackle van achteren. Pipino draait met de bal, schiet en ... Zavattin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zirafi is nu in balbezit. Pipino verovert de bal door een tackle van achteren. Pipino schiet op doel. Zavattin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Furfaro geeft een hoge lob. Inworp. Targosz met een snelle inworp. Pipino probeert de bal met de borst te controleren. Pipino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Cai All Stars 85%, BB Buttkickers 15%.
F.C. Cai All Stars - BB Buttkickers 0:2

53e minuut.
Robakiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Pipino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dell`Aquila rent richting de bal. Pipino verovert de bal door een tackle van achteren. Pipino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - BB Buttkickers 0:3

55e minuut.
Zadylak haalt uit met een fantastische trap. Zavattin met een sublieme pass. Targosz kopt de bal weg. Pipino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipino schiet op doel. Zavattin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Targosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Targosz geeft een lange en hoge pass. Nośka kopt de bal weg. Daar is Zadylak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Targosz passt de bal met de wreef. Nikitaras heeft problemen om de bal te vangen. Nikitaras geeft een hoge lob. Zadylak rent richting de bal. Zadylak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Targosz met een snelle inworp. Nikitaras is nu in balbezit. Nikitaras speelt de bal door. Pipino probeert de bal met de borst te controleren. Pipino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nikitaras heeft problemen om de bal te vangen. Nikitaras speelt de bal door. Targosz met een sublieme pass. Zadylak rent richting de bal. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - BB Buttkickers 0:4

63e minuut.
Robakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nośka rent richting de bal. Scapini is nu in balbezit. Nośka verovert de bal door een tackle van achteren. Nośka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Nośka met de inworp. Cadoni onderschept slim de pass. Zadylak is nu in balbezit. Zadylak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zirafi met een sublieme pass. Targosz met een sublieme pass. Klungelig pakt Zadylak de bal. Zadylak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zirafi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bortini geeft een hoge lob. Nośka kopt de bal weg. Cadoni heeft problemen om de bal te vangen. Zadylak rent richting de bal. Zadylak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zavattin met een harde bal richting middenveld. Targosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Targosz passt de bal zonder na te denken. Pipino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Cai All Stars - BB Buttkickers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Cai All Stars 82%, BB Buttkickers 18%.
F.C. Cai All Stars - BB Buttkickers 0:5