Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VAED F.C. Real Pezzo
Normal Tactiek 4-4-2
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 48.9
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Brizzolara geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mięsikowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Autiero geeft een lange en hoge pass. Iervini kopt de bal weg. Alieri is nu in balbezit. Becci verovert de bal door een tackle van achteren. Becci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:1

12e minuut.
Brianza rent richting de bal. Brianza met een sublieme pass. Morig heeft problemen om de bal te vangen. Morig draait met de bal, schiet en ... Bagat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:2

14e minuut.
Mięsikowski rent richting de bal. Mięsikowski met een sublieme pass. Bernasconi speelt de bal door. Morig rent richting de bal. Morig haalt uit met een fantastische trap. Bagat bokst de bal weg.

17e minuut.
Bernasconi met een sublieme pass. Mięsikowski met een sublieme pass. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci draait met de bal, schiet en ... Alieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bernasconi met de inworp. Becci met een sublieme pass. Klungelig pakt Brianza de bal. Brianza haalt uit met een fantastische trap. Alieri probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Becci passt de bal met de wreef. Brianza is nu in balbezit. Brianza geeft een lange en hoge pass. Alieri heeft problemen om de bal te vangen. Morig rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:3

23e minuut.
Bernasconi speelt de bal door. Daar is Brianza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brianza passt de bal met de wreef. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:4

25e minuut.
Becci rent richting de bal. Met opzet legt Musumarra zijn tegenspeler op de grond. Becci raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernasconi met een snel genomen vrije trap. Morig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:5

26e minuut.
Guaragno rent richting de bal. Becci onderschept slim de pass. Becci probeert naar een medespeler te passen. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bagat trapt de bal weg. Bernasconi kopt de bal weg. Daar is Autiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morig rent richting de bal. Morig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:6

30e minuut.
Bernasconi rent richting de bal. Bernasconi geeft de bal voor. Daar is Alieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morig rent richting de bal. Morig schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bagat met een harde bal richting middenveld. Bernasconi probeert naar een medespeler te passen. Mięsikowski speelt de bal door. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:7

31e minuut.
Klungelig pakt Stara de bal. Becci verovert de bal door een tackle van achteren. Brianza probeert naar een medespeler te passen. Morig rent richting de bal. Morig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:8

32e minuut.
Stara speelt de bal door. Utzeri is nu in balbezit. Utzeri passt de bal zonder na te denken. Autiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:9

34e minuut.
Mięsikowski rent richting de bal. Mięsikowski geeft de bal voor. Becci kopt de bal weg. Morig is nu in balbezit. Morig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Brianza onderschept slim de pass. Brianza geeft een lange en hoge pass. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:10

42e minuut.
Brianza met een sublieme pass. Bernasconi geeft een lange en hoge pass. Alieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci verovert de bal door een tackle van achteren. Becci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bernasconi onderschept slim de pass. Bernasconi passt de bal met de wreef. Mięsikowski probeert naar een medespeler te passen. Morig is nu in balbezit. Morig schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAED F.C. 83%, Real Pezzo 17%.
VAED F.C. - Real Pezzo 0:10

46e minuut.
Giambelli komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Brianza speelt de bal door. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci passt de bal met de wreef. Morig is nu in balbezit. Morig haalt uit met een fantastische trap. Paal!

50e minuut.
Brianza is nu in balbezit. Brianza passt de bal met de wreef. Morig rent richting de bal. Morig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:11

50e minuut.
Utzeri speelt de bal door. Daar is Stara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morig verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Morig de bal. Morig haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Bernasconi probeert de bal aan de voet te houden. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Autiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig verovert de bal door een tackle van achteren. Morig draait met de bal, schiet en ... Bagat bokst de bal weg. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig draait met de bal, schiet en ... Bagat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Becci is nu in balbezit. Becci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:12

54e minuut.
Bernasconi rent richting de bal. Bernasconi geeft de bal voor. Becci probeert de bal aan de voet te houden. Morig rent richting de bal. Morig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:13

58e minuut.
Klungelig pakt Bernasconi de bal. Guaragno rent richting de bal. Guaragno speelt de bal door. Foglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Foglia geeft een hoge lob. Zwolski bokst de bal weg. Zwolski speelt de bal door. Brianza probeert naar een medespeler te passen. Becci is nu in balbezit. Becci geeft een lange en hoge pass. Morig maakt een snoekduik en kopt de bal. Bagat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Brizzolara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brianza rent richting de bal. Brianza passt de bal in één keer door. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci haalt uit met een fantastische trap. Bagat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bernasconi passt de bal in één keer door. Mięsikowski geeft een lange en hoge pass. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Becci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:14

67e minuut.
Giambelli onderschept slim de pass. Brianza is nu in balbezit. Brianza met een sublieme pass. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bagat trapt de bal weg. Mięsikowski kopt de bal weg. Morig is nu in balbezit. Morig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mięsikowski passt de bal met de wreef. Giambelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giambelli passt de bal met de wreef. Becci rent richting de bal. Becci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Brianza rent richting de bal. Brianza passt de bal met de wreef. Autiero rent richting de bal. Becci onderschept slim de pass. Becci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:15

79e minuut.
Brianza passt de bal in één keer door. Becci bereikt de bal nog maar net als eerste. Morig is nu in balbezit. Morig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:16

80e minuut.
Foglia rent richting de bal. Morig onderschept slim de pass. Morig met een sublieme pass. Becci rent richting de bal. Becci draait met de bal, schiet en ... Bagat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Utzeri speelt de bal door. Brianza is nu in balbezit. Brianza passt de bal in één keer door. Daar is Becci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Becci de bal onder controle te krijgen. Giambelli is nu in balbezit. Giambelli speelt de bal door. Morig rent richting de bal. Morig draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bagat trapt de bal weg van het doel. Bernasconi kopt de bal weg. Daar is Morig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morig haalt uit met een fantastische trap. Bagat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VAED F.C. - Real Pezzo 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VAED F.C. 82%, Real Pezzo 18%.
VAED F.C. - Real Pezzo 0:17