Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the ALLIANCE of SIXTEEN. The Slayers ©
Normal Tactiek 523wA
44% Balbezit 56%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 59
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 64.1
weak Schieten brilliant
hopeless Passen formidable
poor Verdedigen excellent


2e minuut.
Inworp. Əzizbəyli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin geeft een lange en hoge pass. Wilczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Fourcade bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade met een sublieme pass. Klungelig pakt Wilczyński de bal. Wilczyński schiet op doel. Palmiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:1

6e minuut.
Villafane passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wilczyński de bal. Wilczyński passt de bal zonder na te denken. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vecchio rent richting de bal. Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin geeft de bal voor. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:2

11e minuut.
Palmiotti speelt de bal door. Vecchio kopt de bal weg. Martinesi probeert naar een medespeler te passen. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves geeft de bal voor. Palmiotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilczyński kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:3

15e minuut.
Nicodin geeft de bal voor. Wilczyński kopt de bal weg. Goncalves rent richting de bal. Goncalves haalt uit met een fantastische trap. Palmiotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:4

16e minuut.
Wilczyński is nu in balbezit. Goncalves bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Nicodin met de inworp. Fourcade geeft de bal voor. Wilczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Palmiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:5

19e minuut.
Merighetti geeft een lange en hoge pass. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli geeft de bal voor. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:6

20e minuut.
Goncalves rent richting de bal. Goncalves passt de bal met de wreef. Əzizbəyli geeft een lange en hoge pass. Wilczyński heeft problemen om de bal te vangen. Wilczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:7

22e minuut.
Calzadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla geeft een lange en hoge pass. Ignomeriello kan de bal niet met de borst controleren. Fourcade is nu in balbezit. Fourcade geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palmiotti met een harde bal richting middenveld. Inworp. Nicodin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fourcade geeft een hoge lob. Palmiotti bokst de bal weg.

23e minuut.
Palmiotti speelt de bal door. Daar is Ignomeriello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fourcade probeert naar een medespeler te passen. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Casadio kopt de bal weg. Fourcade probeert naar een medespeler te passen. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:8

25e minuut.
Vecchio is nu in balbezit. Nicodin met een sublieme pass. Fourcade bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade geeft een lange en hoge pass. Wilczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:9

27e minuut.
Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Əzizbəyli speelt de bal door. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves geeft de bal voor. Wilczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nicodin met de inworp. Fourcade rent richting de bal. Fourcade geeft de bal voor. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:10

31e minuut.
Calzadilla probeert naar een medespeler te passen. Əzizbəyli rent richting de bal. Əzizbəyli geeft de bal voor. Fourcade is nu in balbezit. Fourcade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:11

31e minuut.
Wilczyński met een sublieme pass. Calzadilla rent richting de bal. Calzadilla met een sublieme pass. Goncalves is nu in balbezit. Goncalves schiet op doel. Palmiotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński haalt uit met een fantastische trap. Palmiotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boletti heeft problemen om de bal te vangen. Goncalves rent richting de bal. Goncalves schiet op doel. Palmiotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:12

33e minuut.
Confettura speelt de bal door. Daar is Vecchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cammardella is nu in balbezit. Goncalves onderschept slim de pass. Goncalves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Faraone geeft een hoge lob. Inworp. Fourcade met de inworp. Nicodin geeft de bal voor. Wilczyński kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boletti trapt de bal weg van het doel. Fourcade bereikt de bal nog maar net als eerste. Fourcade geeft een lange en hoge pass. Wilczyński springt en kopt de bal. Palmiotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fourcade neemt de hoekschop. Goncalves springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:13

37e minuut.
Fourcade probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wilczyński de bal. Wilczyński haalt uit met een fantastische trap. Merighetti probeert de bal aan de voet te houden. Palmiotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:14

40e minuut.
Fourcade kopt de bal weg. Nicodin controleert de bal met de borst. Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wilczyński de bal. Wilczyński schiet op doel. Palmiotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Merighetti de bal. Goncalves rent richting de bal. Goncalves draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:15

41e minuut.
Vecchio is nu in balbezit. Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczyński rent richting de bal. Wilczyński schiet op doel. Palmiotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:16

43e minuut.
Cammardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Folchi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calzadilla roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Calzadilla kan niet meer verder spelen. Cristóbal komt het veld opgelopen. Nicodin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wilczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:17

44e minuut.
Goncalves rent richting de bal. Wilczyński rent richting de bal. Merighetti verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves verovert de bal door een tackle van achteren. Goncalves schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the ALLIANCE of SIXTEEN. 87%, The Slayers © 13%.
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:18

46e minuut.
Thomsen komt het veld opgelopen. Mossoró komt het veld opgelopen. Miszczak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Thomsen rent richting de bal. Thomsen geeft de bal voor. Daar is Merighetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:19

51e minuut.
Palmiotti probeert naar een medespeler te passen. Nicodin is nu in balbezit. Nicodin geeft de bal voor. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Palmiotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Əzizbəyli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mossoró springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:20

54e minuut.
Nicodin kan de bal niet met de borst controleren. Nicodin geeft een lange en hoge pass. Miszczak rent richting de bal. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. Boletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thomsen geeft een hoge lob. Palmiotti bokst de bal weg. Thomsen geeft een lange en hoge pass. Miszczak probeert naar een medespeler te passen. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cammardella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmiotti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palmiotti probeert naar een medespeler te passen. Əzizbəyli kopt de bal weg. Daar is Miszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczak geeft een lange en hoge pass. Palmiotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:21

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Palmiotti trapt de bal weg. Nicodin kopt de bal weg. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nicodin verovert de bal door een tackle van achteren. Nicodin speelt de bal door. Klungelig pakt Thomsen de bal. Thomsen geeft de bal voor. Miszczak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cammardella geeft een hoge lob. Nicodin rent richting de bal. Nicodin speelt de bal door. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:22

61e minuut.
Martinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinesi passt de bal met de wreef. Daar is Cristóbal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristóbal geeft de bal voor. Thomsen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Martinesi geeft een hoge lob. Əzizbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Əzizbəyli passt de bal in één keer door. Miszczak rent richting de bal. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:23

64e minuut.
Confettura bereikt de bal nog maar net als eerste. Confettura passt de bal in één keer door. Thomsen rent richting de bal. Thomsen geeft een lange en hoge pass. Mossoró is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:24

66e minuut.
Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin passt de bal met de wreef. Əzizbəyli geeft een hoge lob. Mossoró maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:25

68e minuut.
Thomsen rent richting de bal. Thomsen passt de bal zonder na te denken. Merighetti heeft problemen om de bal te vangen. Thomsen is nu in balbezit. Thomsen geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Palmiotti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Mossoró rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:26

71e minuut.
Faraone bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin geeft de bal voor. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:27

71e minuut.
Vecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchio passt de bal met de wreef. Merighetti is nu in balbezit. Miszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:28

73e minuut.
Vecchio kopt de bal weg. Martinesi speelt de bal door. Miszczak probeert naar een medespeler te passen. Mossoró rent richting de bal. Mossoró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:29

75e minuut.
Lisowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nicodin heeft problemen om de bal te vangen. Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:30

77e minuut.
Thomsen passt de bal met de wreef. Miszczak rent richting de bal. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. Boletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Əzizbəyli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Thomsen passt de bal zonder na te denken. Nicodin is nu in balbezit. Nicodin passt de bal zonder na te denken. Mossoró probeert de bal met de borst te controleren. Mossoró draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cammardella is nu in balbezit. Nicodin onderschept slim de pass. Nicodin speelt de bal door. Miszczak rent richting de bal. Miszczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Əzizbəyli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mossoró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:31

83e minuut.
Cristóbal onderschept slim de pass. Cristóbal speelt de bal door. Thomsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomsen geeft de bal voor. Mossoró maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Faraone rent richting de bal. Thomsen verovert de bal door een tackle van achteren. Thomsen geeft een hoge lob. Mossoró rent richting de bal. Mossoró draait met de bal, schiet en ... Palmiotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:32

84e minuut.
Vecchio speelt de bal door. Confettura is nu in balbezit. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:33

86e minuut.
Nicodin speelt de bal door. Klungelig pakt Mossoró de bal. Mossoró haalt uit met een fantastische trap. Merighetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Palmiotti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:34

87e minuut.
Confettura passt de bal met de wreef. Miszczak rent richting de bal. Miszczak passt de bal met de wreef. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:35

89e minuut.
Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thomsen de bal. Thomsen probeert naar een medespeler te passen. Mossoró heeft problemen om de bal te vangen. Mossoró draait met de bal, schiet en ... Palmiotti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:36

90e minuut.
Miszczak rent richting de bal. Miszczak probeert naar een medespeler te passen. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boletti rent richting de bal. Mossoró verovert de bal door een tackle van achteren. Mossoró probeert naar een medespeler te passen. Miszczak rent richting de bal. Miszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the ALLIANCE of SIXTEEN. 92%, The Slayers © 8%.
the ALLIANCE of SIXTEEN. - The Slayers © 0:36