Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Vertum U.S. Arten
Normal Tactiek lasthope
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten incredible
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Kołcz is nu in balbezit. Odoardo rent richting de bal. Kołcz verovert de bal door een tackle van achteren. Kołcz geeft een lange en hoge pass. Judiščák springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ronzon met een sublieme pass. Cernotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernotta met een sublieme pass. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasselli met een sublieme pass. Cernotta kopt de bal weg. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Grasselli bokst de bal weg.

7e minuut.
Cernotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knézy is nu in balbezit. Knézy met een sublieme pass. Judiščák rent richting de bal. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Grabiński kopt de bal weg. Kołcz rent richting de bal. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. Stellone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rębacz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:1

11e minuut.
Pest probeert naar een medespeler te passen. Rębacz rent richting de bal. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Cernotta is nu in balbezit. Cernotta probeert naar een medespeler te passen. Judiščák rent richting de bal. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Judiščák rent richting de bal. Judiščák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:2

17e minuut.
Cernotta met een snelle inworp. Knézy speelt de bal door. Cernotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernotta geeft een hoge lob. Judiščák krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:3

17e minuut.
Matiz speelt de bal door. Daar is Cilfone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odoardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák onderschept slim de pass. Judiščák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kartal geeft de bal voor. Kołcz speelt de bal door. Klungelig pakt Ronzon de bal. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:4

21e minuut.
Grabiński onderschept slim de pass. Grabiński speelt de bal door. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Grasselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:5

22e minuut.
Bazzara geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cernotta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knézy met een sublieme pass. Rębacz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:6

26e minuut.
Doeltrap. Grasselli trapt de bal weg van het doel. Bazzara kopt de bal weg. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz speelt de bal door. Judiščák rent richting de bal. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. Grasselli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Cilfone geeft een hoge lob. Matiz probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Čepinac zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Čepinac moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Čepinac schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

34e minuut.
Rębacz speelt de bal door. Judiščák rent richting de bal. Judiščák met een sublieme pass. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:7

37e minuut.
Judiščák heeft problemen om de bal te vangen. Judiščák passt de bal zonder na te denken. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:8

38e minuut.
Cilfone rent richting de bal. Cilfone met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cernotta met een snelle inworp. Knézy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:9

42e minuut.
Stellone rent richting de bal. Kołcz onderschept slim de pass. Kołcz passt de bal in één keer door. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:10

43e minuut.
Cernotta is nu in balbezit. Cernotta geeft de bal voor. Klungelig pakt Ronzon de bal. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:11

44e minuut.
Judiščák rent richting de bal. Judiščák passt de bal met de wreef. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Grasselli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:12

45e minuut.
Matiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz rent richting de bal. Kołcz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Judiščák de bal. Judiščák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Vertum 88%, U.S. Arten 12%.
AS Vertum - U.S. Arten 0:12

47e minuut.
Kołcz heeft problemen om de bal te vangen. Stellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz onderschept slim de pass. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Grasselli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:13

48e minuut.
Cernotta verovert de bal door een tackle van achteren. Cernotta passt de bal in één keer door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz geeft een hoge lob. Judiščák krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:14

51e minuut.
Marro heeft problemen om de bal te vangen. Rębacz is nu in balbezit. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:15

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salame zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cernotta geeft een lange en hoge pass. Judiščák heeft problemen om de bal te vangen. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Grasselli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:16

54e minuut.
Odoardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák verovert de bal door een tackle van achteren. Judiščák schiet op doel. Ronzon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grasselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:17

56e minuut.
Rębacz passt de bal in één keer door. Stellone rent richting de bal. Kołcz verovert de bal door een tackle van achteren. Kołcz schiet op doel. Grasselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:18

56e minuut.
Cilfone met een sublieme pass. Matiz rent richting de bal. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Odoardo is nu in balbezit. Rębacz onderschept slim de pass. Rębacz passt de bal in één keer door. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Marro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz onderschept slim de pass. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cernotta rent richting de bal. Cernotta passt de bal in één keer door. Knézy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kołcz de bal. Kołcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cernotta is nu in balbezit. Cernotta geeft een hoge lob. Judiščák rent richting de bal. Judiščák draait met de bal, schiet en ... Grasselli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:19

72e minuut.
Judiščák rent richting de bal. Judiščák passt de bal in één keer door. Stellone rent richting de bal. Kołcz onderschept slim de pass. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kołcz is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mastigiani kopt de bal weg. Ciampoli met een sublieme pass. Odoardo rent richting de bal. Kołcz onderschept slim de pass. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:20

74e minuut.
Rębacz rent richting de bal. Rębacz geeft de bal voor. Klungelig pakt Stellone de bal. Judiščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Judiščák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Marro speelt de bal door. Odoardo heeft problemen om de bal te vangen. Judiščák met een sublieme pass. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rębacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębacz geeft een hoge lob. Kołcz kopt de bal weg. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kołcz rent richting de bal. Kołcz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rębacz geeft een hoge lob. Judiščák is nu in balbezit. Judiščák schiet op doel. Stellone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grasselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:21

84e minuut.
Cernotta geeft een lange en hoge pass. Rębacz probeert naar een medespeler te passen. Ronzon heeft problemen om de bal te vangen. Judiščák rent richting de bal. Judiščák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Matiz de bal. Pest speelt de bal door. Daar is Cernotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernotta geeft een hoge lob. Judiščák springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cernotta kopt de bal weg. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz passt de bal in één keer door. Judiščák rent richting de bal. Judiščák haalt uit met een fantastische trap. Grasselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Vertum - U.S. Arten 0:22

88e minuut.
Knézy passt de bal met de wreef. Cernotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernotta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Judiščák de bal. Judiščák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Vertum 85%, U.S. Arten 15%.
AS Vertum - U.S. Arten 0:22