Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Rupes SquadroneAvvoltoi
Normal Tactiek 442 new
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 48.2
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Zazzeroni de bal. Zazzeroni passt de bal in één keer door. Zaru rent richting de bal. Moór onderschept slim de pass. Moór schiet op doel. Turchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:1

2e minuut.
Zaru is nu in balbezit. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski passt de bal zonder na te denken. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:2

6e minuut.
Papagno geeft een hoge lob. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik geeft een hoge lob. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tamulski onderschept slim de pass. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Gorząd kopt de bal weg. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:3

11e minuut.
Baccigaluppi met een sublieme pass. Paolillo is nu in balbezit. Moór is nu in balbezit. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:4

13e minuut.
Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik probeert naar een medespeler te passen. Gorząd rent richting de bal. Gorząd schiet op doel. Na een snelle pass probeert Moór de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Turchi met een harde bal richting middenveld. Floricioiu kopt de bal weg. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. Turchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:5

17e minuut.
Tagliapietra met een sublieme pass. Gorząd is nu in balbezit. Paolillo rent richting de bal. Gorząd verovert de bal door een tackle van achteren. Gorząd passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:6

19e minuut.
Guzik is nu in balbezit. Guzik passt de bal zonder na te denken. Gorząd met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik passt de bal in één keer door. Gorząd rent richting de bal. Moór rent richting de bal. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:7

23e minuut.
Paolillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd verovert de bal door een tackle van achteren. Gorząd passt de bal zonder na te denken. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór draait met de bal, schiet en ... Turchi bokst de bal weg.

25e minuut.
Tamulski geeft een hoge lob. Brugaletta heeft problemen om de bal te vangen. Moór is nu in balbezit. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:8

27e minuut.
Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd passt de bal zonder na te denken. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:9

28e minuut.
Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski rent richting de bal. Tamulski passt de bal met de wreef. Daar is Gorząd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór passt de bal in één keer door. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Papagno probeert de bal aan de voet te houden. Turchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:10

30e minuut.
Tagliapietra met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Tamulski is nu in balbezit. Moór rent richting de bal. Moór schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Turchi trapt de bal weg van het doel. Guzik kopt de bal weg. Tamulski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moór rent richting de bal. Moór haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:11

33e minuut.
Buchalik probeert naar een medespeler te passen. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski passt de bal zonder na te denken. Daar is Gorząd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorząd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Guzik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft een hoge lob. Tagliapietra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moór krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Buchalik met een snelle inworp. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski haalt uit met een fantastische trap. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:12

42e minuut.
Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik speelt de bal door. Guzik is nu in balbezit. Guzik geeft een lange en hoge pass. Moór krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd speelt de bal door. Moór is nu in balbezit. Moór schiet op doel. Turchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rupes 88%, SquadroneAvvoltoi 12%.
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:13

49e minuut.
Tamulski verovert de bal door een tackle van achteren. Tamulski passt de bal in één keer door. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd draait met de bal, schiet en ... Turchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:14

53e minuut.
Floricioiu passt de bal met de wreef. Guzik rent richting de bal. Guzik geeft een hoge lob. Gorząd krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:15

56e minuut.
Zazzeroni passt de bal in één keer door. Szücs bereikt de bal nog maar net als eerste. Szücs geeft een lange en hoge pass. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Papagno krijgt een gele kaart. Moór raakt geblesseerd tijdens het duel. Moór zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Turchi met een sublieme pass. Buchalik kopt de bal weg. Gorząd rent richting de bal. Gorząd schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Buchalik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamulski probeert naar een medespeler te passen. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel. Turchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:16

61e minuut.
Floricioiu geeft een hoge lob. Moór kopt de bal weg. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. Turchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:17

61e minuut.
Gorząd passt de bal met de wreef. Guzik rent richting de bal. Guzik met een sublieme pass. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Moór schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:18

63e minuut.
Zaru rent richting de bal. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór geeft een lange en hoge pass. Guzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Floricioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski probeert naar een medespeler te passen. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:19

70e minuut.
Ionata rent richting de bal. Gorząd verovert de bal door een tackle van achteren. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:20

72e minuut.
Tamulski speelt de bal door. Moór bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugaletta rent richting de bal. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:21

74e minuut.
Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd passt de bal met de wreef. Zaru rent richting de bal. Moór verovert de bal door een tackle van achteren. Moór haalt uit met een fantastische trap. Turchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is Floricioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floricioiu speelt de bal door. Gorząd rent richting de bal. Gorząd draait met de bal, schiet en ... Brugaletta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buchalik zal de hoekschop nemen. Gorząd is nu in balbezit. Gorząd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moór is nu in balbezit. Turchi probeert naar een medespeler te passen. Tamulski kopt de bal weg. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Buchalik passt de bal in één keer door. Tamulski controleert de bal met de borst. Tamulski geeft de bal voor. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd schiet op doel. Turchi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:22

83e minuut.
Tamulski verovert de bal door een tackle van achteren. Tamulski met een sublieme pass. Guzik met een sublieme pass. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:23

87e minuut.
Klungelig pakt Tagliapietra de bal. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski passt de bal met de wreef. Gorząd rent richting de bal. Gorząd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:24

88e minuut.
Papagno geeft de bal voor. Inworp. Buchalik met de inworp. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moór is nu in balbezit. Moór draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Buchalik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tamulski met een sublieme pass. Moór rent richting de bal. Moór draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:25

90e minuut.
Papagno verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buchalik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moór springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Rupes 93%, SquadroneAvvoltoi 7%.
Atletico Rupes - SquadroneAvvoltoi 0:25