Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rusclandortmund Pedavena Calcio
Normal Tactiek 433MOD
34% Balbezit 66%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 57.9
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Musumeci rent richting de bal. Piacentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet haalt uit met een fantastische trap. Mancuso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dedikov rent richting de bal. Dedikov haalt uit met een fantastische trap. Isola probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:1

3e minuut.
Mancuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:2

3e minuut.
Daar is Bressan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bressan met een sublieme pass. Mancuso heeft problemen om de bal te vangen. Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Niceforo trapt de bal weg van het doel. Giacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacomelli met een sublieme pass. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Martin rent richting de bal. Martin speelt de bal door. Şahin rent richting de bal. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Niceforo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dedikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahin rent richting de bal. Şahin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sebastiani is nu in balbezit. Millet is nu in balbezit. Millet met een sublieme pass. Şahin is nu in balbezit. Şahin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Giacomelli geeft de bal voor. Daar is Dedikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millet is nu in balbezit. Millet schiet op doel. Şahin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:3

12e minuut.
Bressan heeft problemen om de bal te vangen. Dedikov rent richting de bal. Dedikov passt de bal in één keer door. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:4

14e minuut.
Bressan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bressan passt de bal in één keer door. Boella rent richting de bal. Dedikov onderschept slim de pass. Dedikov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu geeft de bal voor. Millet rent richting de bal. Şahin is nu in balbezit. Şahin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Niceforo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dedikov passt de bal met de wreef. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancuso bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet verovert de bal door een tackle van achteren. Millet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:5

19e minuut.
La Bianca rent richting de bal. Dedikov is nu in balbezit. Dedikov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Dedikov heeft problemen om de bal te vangen. Boella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dedikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dedikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şahin rent richting de bal. Şahin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:6

25e minuut.
Mancuso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Millet met de inworp. Klungelig pakt Şahin de bal. Şahin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bielikowski passt de bal met de wreef. Giacomelli probeert naar een medespeler te passen. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:7

33e minuut.
Piacentini is nu in balbezit. Dedikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dedikov passt de bal in één keer door. Şahin is nu in balbezit. Şahin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Martin speelt de bal door. Daar is Şahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahin passt de bal in één keer door. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Daar is Dedikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedikov passt de bal in één keer door. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Şahin rent richting de bal. Şahin draait met de bal, schiet en ... Isola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Niceforo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dedikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahin rent richting de bal. Şahin schiet op doel. Isola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:8

40e minuut.
Millet kopt de bal weg. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov is nu in balbezit. Dedikov draait met de bal, schiet en ... Isola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:9

45e minuut.
Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin geeft de bal voor. Millet is nu in balbezit. Millet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusclandortmund 83%, Pedavena Calcio 17%.
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:10

47e minuut.
Millet heeft problemen om de bal te vangen. Millet passt de bal in één keer door. Daar is Şahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin rent richting de bal. Millet is nu in balbezit. Millet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:11

51e minuut.
Niceforo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niceforo geeft de bal voor. Bielikowski kopt de bal weg. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap. Isola bokst de bal weg.

53e minuut.
Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dedikov de bal. Şahin is nu in balbezit. Şahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:12

57e minuut.
Sidders geeft de bal voor. Şahin kopt de bal weg. La Bianca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov verovert de bal door een tackle van achteren. Dedikov passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:13

61e minuut.
Giacomelli met de inworp. Dedikov is nu in balbezit. Dedikov speelt de bal door. Millet rent richting de bal. Millet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bielikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bielikowski passt de bal in één keer door. Daar is Millet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millet draait met de bal, schiet en ... Isola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:14

69e minuut.
Bielikowski is nu in balbezit. Bielikowski geeft een hoge lob. Niceforo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov onderschept slim de pass. Dedikov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:15

70e minuut.
Musumeci geeft een lange en hoge pass. Dedikov kopt de bal weg. Boella rent richting de bal. Şahin verovert de bal door een tackle van achteren. Şahin haalt uit met een fantastische trap. Isola bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:16

73e minuut.
Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Giacomelli speelt de bal door. Dedikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedikov geeft een hoge lob. Millet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Şahin is nu in balbezit. Millet is nu in balbezit. Şahin rent richting de bal. Şahin schiet op doel. Isola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:17

77e minuut.
Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet passt de bal in één keer door. Dedikov rent richting de bal. Dedikov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:18

79e minuut.
Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielikowski heeft problemen om de bal te vangen. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Millet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:19

80e minuut.
Bressan speelt de bal door. Klungelig pakt Musumeci de bal. Millet rent richting de bal. Daar is Millet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niceforo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:20

82e minuut.
Dedikov probeert naar een medespeler te passen. Madera is nu in balbezit. Madera geeft een hoge lob. Daar is Şahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Oprescu passt de bal met de wreef. Şahin rent richting de bal. Dedikov rent richting de bal. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet draait met de bal, schiet en ... Isola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Dedikov rent richting de bal. Dedikov passt de bal zonder na te denken. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Millet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:21

90e minuut.
Martin probeert naar een medespeler te passen. Bielikowski probeert naar een medespeler te passen. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Millet rent richting de bal. Millet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusclandortmund 85%, Pedavena Calcio 15%.
Rusclandortmund - Pedavena Calcio 0:22