Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Valerese nondimeno
Normal Tactiek YTH NARR
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 42.8
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Ferruzza verovert de bal door een tackle van achteren. Ferruzza met een sublieme pass. Truffo speelt de bal door. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Hreinnsson is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:1

3e minuut.
Lacerda is nu in balbezit. Lacerda met een sublieme pass. Hreinnsson rent richting de bal. Hreinnsson haalt uit met een fantastische trap. Trinco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:2

4e minuut.
Roveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Truffo verovert de bal door een tackle van achteren. Truffo passt de bal zonder na te denken. Sveinbjörnsson rent richting de bal. Sveinbjörnsson draait met de bal, schiet en ... Trinco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Lacerda passt de bal zonder na te denken. Somaro rent richting de bal. Somaro geeft een lange en hoge pass. Daar is Hohne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hohne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ansaloni met een sublieme pass. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Hreinnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:3

16e minuut.
Hreinnsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piazza komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brandi. Sveinbjörnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Truffo met een snel genomen vrije trap. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:4

22e minuut.
Truffo onderschept slim de pass. Truffo probeert naar een medespeler te passen. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza is nu in balbezit. Piazza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Lauro geeft de bal voor. Inworp. Truffo met een snelle inworp. Piazza rent richting de bal. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Trinco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hohne krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:5

33e minuut.
Truffo speelt de bal door. Lacerda is nu in balbezit. Lacerda passt de bal met de wreef. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Allegretti geeft een lange en hoge pass. Bolatto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lauro de bal onder controle te krijgen. Piazza rent richting de bal. Piazza schiet op doel. Trinco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:6

36e minuut.
Caffarel heeft problemen om de bal te vangen. Caffarel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantoni met de inworp. Lacerda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Trinco trapt de bal weg. Lacerda kopt de bal weg. Piazza rent richting de bal. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson schiet op doel. Trinco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Allegretti begaat een overtreding. Piazza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Truffo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Trinco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:7

41e minuut.
Truffo onderschept slim de pass. Truffo met een sublieme pass. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sveinbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveinbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:8

43e minuut.
Duranti is nu in balbezit. Piazza onderschept slim de pass. Sveinbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Sveinbjörnsson draait met de bal, schiet en ... Trinco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:9

44e minuut.
Cirelli is nu in balbezit. Sveinbjörnsson onderschept slim de pass. Sveinbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:10

45e minuut.
Hohne verovert de bal door een tackle van achteren. Sveinbjörnsson rent richting de bal. Piazza is nu in balbezit. Piazza draait met de bal, schiet en ... Duranti probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Valerese 84%, nondimeno 16%.
Real Valerese - nondimeno 0:10

46e minuut.
Lacerda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacerda is nu in balbezit. Piazza rent richting de bal. Piazza draait met de bal, schiet en ... Trinco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:11

47e minuut.
Hohne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferruzza onderschept slim de pass. Ferruzza passt de bal met de wreef. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:12

49e minuut.
Hohne probeert naar een medespeler te passen. Bolatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatto passt de bal in één keer door. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sveinbjörnsson rent richting de bal. Sveinbjörnsson draait met de bal, schiet en ... Trinco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sveinbjörnsson de bal. Sveinbjörnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:13

50e minuut.
Roveda is nu in balbezit. Sveinbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sveinbjörnsson passt de bal in één keer door. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza schiet op doel. Trinco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:14

59e minuut.
Trinco trapt de bal weg van het doel. Somaro rent richting de bal. Somaro passt de bal in één keer door. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:15

66e minuut.
Hohne geeft een hoge lob. Daar is Sveinbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sveinbjörnsson schiet op doel. Duranti probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson speelt de bal door. Piazza is nu in balbezit. Piazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:16

71e minuut.
Cirelli is nu in balbezit. Faraone met een sublieme pass. Truffo probeert naar een medespeler te passen. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Trinco bokst de bal weg. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:17

73e minuut.
Truffo met een snelle inworp. Hohne is nu in balbezit. Hohne geeft een lange en hoge pass. Piazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Piazza haalt uit met een fantastische trap. Trinco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:18

76e minuut.
Truffo onderschept slim de pass. Truffo passt de bal in één keer door. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Hohne rent richting de bal. Hohne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sveinbjörnsson rent richting de bal. Allegretti rent richting de bal. Piazza verovert de bal door een tackle van achteren. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Truffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Truffo passt de bal in één keer door. Daar is Sveinbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piazza rent richting de bal. Piazza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hohne geeft een lange en hoge pass. Lauro probeert de bal aan de voet te houden. Sveinbjörnsson is nu in balbezit. Sveinbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. Trinco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Valerese - nondimeno 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Valerese 75%, nondimeno 25%.
Real Valerese - nondimeno 0:19