Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:54
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Twigas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3098
Twigas blus salama
Normal Tactiek peo 442
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Koczko met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. speelt de bal door. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:1

6e minuut.
Scalisi geeft een lange en hoge pass. Arnosti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koczko rent richting de bal. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fujita neemt de hoekschop. Cestar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:2

7e minuut.
Pangalli met een sublieme pass. Klungelig pakt Bisiach de bal. Cestar onderschept slim de pass. Scalisi is nu in balbezit. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:3

11e minuut.
Fujita probeert naar een medespeler te passen. Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollino bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaux onderschept slim de pass. Massaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:4

18e minuut.
Arnosti geeft de bal voor. Cestar geeft de bal voor. Bonanni heeft problemen om de bal te vangen. Massaux rent richting de bal. Massaux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Cestar heeft problemen om de bal te vangen. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar onderschept slim de pass. Cestar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:5

26e minuut.
Massaux probeert naar een medespeler te passen. Fujita rent richting de bal. Fujita geeft een lange en hoge pass. Cestar is nu in balbezit. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Stochino bokst de bal weg.

29e minuut.
Koczko rent richting de bal. is nu in balbezit. speelt de bal door. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ... Stochino bokst de bal weg.

30e minuut.
Arnosti rent richting de bal. Arnosti geeft de bal voor. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cestar is nu in balbezit. Fujita rent richting de bal. Fujita passt de bal in één keer door. Massaux rent richting de bal. Massaux haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:6

34e minuut.
Bisiach met een sublieme pass. Klungelig pakt Pangalli de bal. Scalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel. Klungelig pakt Scalisi de bal. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Koczko kopt de bal weg. Cestar rent richting de bal. Massaux rent richting de bal. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Koczko passt de bal met de wreef. Fujita met een sublieme pass. Daar is Mazzolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
met een sublieme pass. Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaux passt de bal in één keer door. Arnosti rent richting de bal. Arnosti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twigas 73%, blus salama 27%.
Twigas - blus salama 0:6

47e minuut.
Koczko speelt de bal door. Fujita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujita geeft de bal voor. Gollino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cestar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Arnosti passt de bal zonder na te denken. Daar is Bignotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scalisi is nu in balbezit. Cestar verovert de bal door een tackle van achteren. Cestar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Inworp. Fujita met de inworp. bereikt de bal nog maar net als eerste. geeft een hoge lob. Stochino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:7

52e minuut.
Fujita rent richting de bal. Fujita speelt de bal door. Massaux met een sublieme pass. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Koczko verovert de bal door een tackle van achteren. Koczko geeft een hoge lob. Cestar kopt de bal weg. Massaux heeft problemen om de bal te vangen. Massaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koczko geeft de bal voor. Daar is Mazzolino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:8

62e minuut.
Koczko is nu in balbezit. Koczko geeft een lange en hoge pass. Fujita kopt de bal weg. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stochino trapt de bal weg van het doel. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Massaux rent richting de bal. Massaux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Arnosti speelt de bal door. Cestar rent richting de bal. Cestar passt de bal in één keer door. Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaux schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cestar passt de bal met de wreef. Daar is Massaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cestar is nu in balbezit. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Stochino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:9

69e minuut.
Fujita is nu in balbezit. Fujita passt de bal in één keer door. Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaux haalt uit met een fantastische trap. Mazzolino probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Scalisi is nu in balbezit. Scalisi speelt de bal door. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Paal! Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaux haalt uit met een fantastische trap. Stochino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:10

78e minuut.
Scalisi probeert naar een medespeler te passen. Koczko heeft problemen om de bal te vangen. Koczko passt de bal zonder na te denken. Cestar rent richting de bal. Cestar schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tallus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salis de bal. Arnosti met een sublieme pass. Cestar is nu in balbezit. Cestar draait met de bal, schiet en ... Stochino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Twigas - blus salama 0:11

88e minuut.
Stochino probeert naar een medespeler te passen. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonanni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonanni krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Arnosti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koczko heeft problemen om de bal te vangen. Koczko met een sublieme pass. Massaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Massaux draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stochino met een sublieme pass. Koczko kopt de bal weg. Klungelig pakt Gollino de bal. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twigas 76%, blus salama 24%.
Twigas - blus salama 0:11