Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giovani lottatori Felix Team
Normal Tactiek Q33
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten excellent
poor Passen solid
weak Verdedigen average


4e minuut.
Alescio verovert de bal door een tackle van achteren. Schettino rent richting de bal. Bracchitta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schettino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Schettino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Tironi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannini probeert naar een medespeler te passen. Fanfani is nu in balbezit. Fanfani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tironi neemt de hoekschop. Vanzini bokst de bal weg.

14e minuut.
Masala is nu in balbezit. Masala geeft de bal voor. Ramseier probeert de bal aan de voet te houden. Tironi geeft een lange en hoge pass. Schettino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:1

16e minuut.
Fanfani passt de bal zonder na te denken. Schettino is nu in balbezit. Schettino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frosi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:2

18e minuut.
Fanfani is nu in balbezit. Vannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracchitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Schettino onderschept slim de pass. Schettino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Doeltrap. Vanzini trapt de bal weg van het doel. Jovanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Fanfani de bal. Fanfani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bracchitta is nu in balbezit. Schettino verovert de bal door een tackle van achteren. Schettino passt de bal zonder na te denken. Fanfani rent richting de bal. Fanfani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bracchitta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camperchioli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schettino rent richting de bal. Schettino haalt uit met een fantastische trap. Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fanfani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:3

24e minuut.
Frosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Frosi passt de bal zonder na te denken. Musto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:4

29e minuut.
Jovanov passt de bal in één keer door. Vannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vanzini trapt de bal weg. Jovanov kopt de bal weg. Vannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Alescio onderschept slim de pass. Jovanov verovert de bal door een tackle van achteren. Jovanov speelt de bal door. Vannini is nu in balbezit. Vannini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Musto geeft de bal voor. Inworp. Tironi met de inworp. Fanfani is nu in balbezit. Fanfani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vannini passt de bal in één keer door. Frosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani verovert de bal door een tackle van achteren. Fanfani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:5

40e minuut.
Tironi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jovanov speelt de bal door. Klungelig pakt Fanfani de bal. Fanfani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 78%, Felix Team 22%.
Giovani lottatori - Felix Team 0:6

46e minuut.
Zillio probeert naar een medespeler te passen. Tironi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bracchitta de bal. Schettino is nu in balbezit. Schettino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Jovanov is nu in balbezit. Jovanov geeft een lange en hoge pass. Fanfani rent richting de bal. Fanfani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:7

55e minuut.
Daar is Frosi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camperchioli verovert de bal door een tackle van achteren. Camperchioli probeert naar een medespeler te passen. Schettino rent richting de bal. Schettino draait met de bal, schiet en ... Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schettino is nu in balbezit. Masala rent richting de bal. Schettino onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Camperchioli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fanfani krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:8

58e minuut.
Jovanov rent richting de bal. Jovanov passt de bal in één keer door. Schettino bereikt de bal nog maar net als eerste. Schettino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Frosi geeft de bal voor. Jovanov is nu in balbezit. Jovanov passt de bal zonder na te denken. Daar is Fanfani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanfani passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:9

72e minuut.
Jovanov speelt de bal door. Vannini rent richting de bal. Vannini passt de bal zonder na te denken. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:10

73e minuut.
Alescio rent richting de bal. Alescio probeert naar een medespeler te passen. Parmeggiani heeft problemen om de bal te vangen. Schettino is nu in balbezit. Schettino haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado passt de bal met de wreef. Tironi probeert naar een medespeler te passen. Fanfani is nu in balbezit. Fanfani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:11

79e minuut.
Jovanov is nu in balbezit. Jovanov met een sublieme pass. Fanfani rent richting de bal. Fanfani draait met de bal, schiet en ... Vanzini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:12

82e minuut.
Camperchioli geeft een lange en hoge pass. Vannini kopt de bal weg. Fanfani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanfani schiet op doel. Vanzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:13

87e minuut.
Parmeggiani geeft een hoge lob. Tironi geeft een lange en hoge pass. Bracchitta heeft problemen om de bal te vangen. Schettino is nu in balbezit. Schettino draait met de bal, schiet en ... Vanzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fanfani rent richting de bal. Fanfani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:14

89e minuut.
Agazzini passt de bal met de wreef. Camperchioli is nu in balbezit. Camperchioli speelt de bal door. Tironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tironi probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fanfani is nu in balbezit. Fanfani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Felix Team 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 70%, Felix Team 30%.
Giovani lottatori - Felix Team 0:15