Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Capoccia niccolò
Normal Tactiek nala
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 57.2
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Cullmann de bal. Cullmann passt de bal zonder na te denken. De Marchesi geeft de bal voor. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:1

4e minuut.
Boguś met een sublieme pass. Łabuś is nu in balbezit. Łabuś passt de bal met de wreef. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann schiet op doel. Chieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:2

5e minuut.
Zoa geeft een hoge lob. Inworp. Łabuś met een snelle inworp. De Marchesi geeft de bal voor. Vercammen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rowley speelt de bal door. Daar is Łabuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rowley geeft de bal voor. Vercammen maakt een snoekduik en kopt de bal. Chieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:3

11e minuut.
Zoa kopt de bal weg. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. De Marchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Vercammen springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Łysiak kopt de bal weg. Vercammen kan de bal niet met de borst controleren. Avogadro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen onderschept slim de pass. Vercammen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Boguś verovert de bal door een tackle van achteren. De Marchesi is nu in balbezit. De Marchesi probeert naar een medespeler te passen. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen schiet op doel. Paal! Cullmann rent richting de bal. Cullmann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
De Marchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchesi passt de bal met de wreef. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Chieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:4

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łabuś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Marchesi is nu in balbezit. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Cullmann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Łabuś rent richting de bal. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Vercammen kopt de bal weg. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:5

19e minuut.
Daar is Galiotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vercammen rent richting de bal. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Chieri bokst de bal weg.

20e minuut.
Pedrazzini speelt de bal door. Avogadro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cullmann. Cullmann krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Zoa is nu in balbezit. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. Cullmann rent richting de bal. Cullmann draait met de bal, schiet en ... Chieri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

23e minuut.
Kocharyan met de inworp. De Marchesi is nu in balbezit. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:6

25e minuut.
Łysiak speelt de bal door. Łabuś rent richting de bal. Łabuś met een sublieme pass. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann geeft een hoge lob. Chieri bokst de bal weg.

28e minuut.
Łysiak kopt de bal weg. De Marchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchesi passt de bal zonder na te denken. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:7

30e minuut.
Łabuś geeft een hoge lob. Vercammen kopt de bal weg. Klungelig pakt Pedrazzini de bal. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:8

31e minuut.
Łabuś met een snelle inworp. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Chieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:9

34e minuut.
De Marchesi probeert naar een medespeler te passen. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann passt de bal zonder na te denken. Vercammen rent richting de bal. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:10

36e minuut.
Łabuś met een snelle inworp. De Marchesi heeft problemen om de bal te vangen. De Marchesi passt de bal zonder na te denken. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:11

37e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak speelt de bal door. Boguś kan de bal niet met de borst controleren. Boguś geeft de bal voor. Vercammen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Bossini trapt de bal weg. Łabuś kopt de bal weg. Cullmann rent richting de bal. Cullmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vercammen krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bossini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:12

45e minuut.
Aposti passt de bal in één keer door. Galiotta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Frandina de bal. Vercammen verovert de bal door een tackle van achteren. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Capoccia 88%, niccolò 12%.
Roma Capoccia - niccolò 0:12

47e minuut.
Łabuś kopt de bal weg. Daar is De Marchesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marchesi speelt de bal door. Daar is Vercammen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercammen draait met de bal, schiet en ... Chieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:13

50e minuut.
Boguś is nu in balbezit. Boguś passt de bal in één keer door. Pedrazzini rent richting de bal. Łabuś onderschept slim de pass. Łabuś geeft de bal voor. Chieri bokst de bal weg. Vercammen springt en kopt de bal. Chieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:14

51e minuut.
Aposti rent richting de bal. Aposti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kocharyan de bal. Kocharyan geeft een lange en hoge pass. Vercammen kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Avogadro bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogadro probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Łabuś met de inworp. De Marchesi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Chieri met een harde bal richting middenveld. Łabuś kopt de bal weg. De Marchesi geeft een hoge lob. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Klungelig pakt Zoa de bal. Chieri probeert naar een medespeler te passen. Galiotta kopt de bal weg. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chieri trapt de bal weg. Łabuś kopt de bal weg. De Marchesi is nu in balbezit. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Cullmann is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Rowley kopt de bal weg. Daar is Łabuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabuś geeft een hoge lob. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is De Marchesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marchesi met een sublieme pass. Cullmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann haalt uit met een fantastische trap. Chieri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Fazii verovert de bal door een tackle van achteren. Fazii geeft de bal voor. Inworp. Kocharyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łysiak geeft de bal voor. Chieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Frandina geeft de bal voor. De Marchesi met een sublieme pass. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ... Chieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:15

65e minuut.
Łabuś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De Marchesi de bal. De Marchesi passt de bal met de wreef. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Łabuś kopt de bal weg. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Daar is Cullmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cullmann schiet op doel. Chieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:16

67e minuut.
Frandina passt de bal in één keer door. Łysiak probeert de bal aan de voet te houden. Met opzet legt Galiotta zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Galiotta naar de kleedkamers voor een vroege douche. Łysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocharyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cullmann kopt de bal weg. Vercammen rent richting de bal. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Chieri trapt de bal weg. Daar is Avogadro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łabuś verovert de bal door een tackle van achteren. Łabuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chieri met een harde bal richting middenveld. Łabuś kopt de bal weg. De Marchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bossini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vercammen is nu in balbezit. Vercammen schiet op doel. Chieri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:17

71e minuut.
Zoa probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Łabuś zal de hoekschop nemen. Cullmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Chieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cullmann rent richting de bal. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:18

72e minuut.
Cullmann rent richting de bal. Cullmann passt de bal met de wreef. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vercammen de bal. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Łabuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Łabuś geeft een lange en hoge pass. Vercammen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercammen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:19

75e minuut.
Klungelig pakt Pedrazzini de bal. Cullmann verovert de bal door een tackle van achteren. Cullmann geeft een lange en hoge pass. Łysiak probeert de bal met de borst te controleren. Łysiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Coordes is nu in balbezit. Boguś probeert naar een medespeler te passen. Łabuś heeft problemen om de bal te vangen. Łabuś geeft de bal voor. Cullmann krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:20

79e minuut.
Chieri met een harde bal richting middenveld. Łabuś kopt de bal weg. Boguś is nu in balbezit. Boguś geeft een hoge lob. Vercammen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cullmann is nu in balbezit. Vercammen rent richting de bal. Vercammen passt de bal met de wreef. Cullmann kan de bal niet met de borst controleren. Cullmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:21

82e minuut.
Pavarotti heeft problemen om de bal te vangen. Cullmann rent richting de bal. Pedrazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cullmann onderschept slim de pass. Cullmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Boguś kopt de bal weg. Pedrazzini rent richting de bal. De Marchesi verovert de bal door een tackle van achteren. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Cullmann springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Boguś kopt de bal weg. De Marchesi speelt de bal door. Cullmann is nu in balbezit. Vercammen rent richting de bal. Vercammen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Łabuś met een snelle inworp. De Marchesi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Marchesi geeft een lange en hoge pass. Vercammen rent richting de bal. Vercammen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cullmann heeft problemen om de bal te vangen. Zoa rent richting de bal. Cullmann onderschept slim de pass. Cullmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Capoccia - niccolò 0:22

89e minuut.
Pedrazzini rent richting de bal. Pedrazzini geeft een hoge lob. Łabuś probeert naar een medespeler te passen. Cullmann is nu in balbezit. Cullmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chieri trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łabuś met de inworp. De Marchesi geeft een hoge lob. Vercammen springt en kopt de bal. Chieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Capoccia 88%, niccolò 12%.
Roma Capoccia - niccolò 0:22