Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli Soccer Mucche Rotolanti
352zone Tactiek 4_2_4
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 63.8
matig Schieten wonderbaarlijk
matig Passen formidabel
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Kuhar geeft een lange en hoge pass. Canalaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Calcagnino de bal. Alli is nu in balbezit. Alli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cimbálník rent richting de bal. Cimbálník passt de bal zonder na te denken. Canalaz rent richting de bal. Canalaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:1

10e minuut.
Lender geeft een lange en hoge pass. Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuhar geeft de bal voor. Alli is nu in balbezit. Alli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dioni rent richting de bal. Canalaz is nu in balbezit. Dioni is nu in balbezit. Canalaz verovert de bal door een tackle van achteren. Canalaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Daar is Dioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lender rent richting de bal. Lender speelt de bal door. Alli is nu in balbezit. Alli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Cardoso passt de bal zonder na te denken. Ojaxyan speelt de bal door. Cimbálník is nu in balbezit. Cimbálník geeft de bal voor. Canalaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brodnicki met een sublieme pass. Alli is nu in balbezit. Alli passt de bal zonder na te denken. Canalaz is nu in balbezit. Canalaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lender geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Canalaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:2

33e minuut.
Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan geeft de bal voor. Daar is Canalaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alli is nu in balbezit. Alli haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Cimbálník kopt de bal weg. Abrusci kan de bal niet met de borst controleren. Canalaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli schiet op doel. Pieprzyk bokst de bal weg.

35e minuut.
Catalini geeft een hoge lob. Ojaxyan kopt de bal weg. Alli is nu in balbezit. Klungelig pakt Canalaz de bal. Canalaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Calcagnino kopt de bal weg. Kuhar rent richting de bal. Kuhar passt de bal zonder na te denken. Alli is nu in balbezit. Alli draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Alli rent richting de bal. Alli schiet op doel. Catalini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lender zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Roncallo geeft een hoge lob. Inworp. Lender met een snelle inworp. Cimbálník is nu in balbezit. Cimbálník geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Alli met een sublieme pass. Canalaz rent richting de bal. Catalini is nu in balbezit. Canalaz onderschept slim de pass. Canalaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer 77%, Mucche Rotolanti 23%.
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:2

46e minuut.
Łaszcz met een sublieme pass. Kuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turcino. Turcino krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan passt de bal in één keer door. Alli rent richting de bal. Alli schiet op doel. Catalini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Lender rent richting de bal. Lender geeft een lange en hoge pass. Canalaz is nu in balbezit. Canalaz haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Paletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuhar rent richting de bal. Kuhar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Paletti de bal onder controle te krijgen. Canalaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cimbálník probeert naar een medespeler te passen. Lender is nu in balbezit. Lender passt de bal met de wreef. Alli rent richting de bal. Alli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Catalini kopt de bal weg. Cimbálník met een sublieme pass. Alli rent richting de bal. Alli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Canalaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Pieprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:3

54e minuut.
Zaki passt de bal zonder na te denken. Lender is nu in balbezit. Lender passt de bal met de wreef. Alli is nu in balbezit. Alli haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk bokst de bal weg.

57e minuut.
Lender geeft de bal voor. Alli rent richting de bal. Alli met een sublieme pass. Canalaz is nu in balbezit. Canalaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alli rent richting de bal. Alli draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:4

58e minuut.
Ghisellini is nu in balbezit. Ghisellini passt de bal zonder na te denken. Calcagnino kan de bal niet met de borst controleren. Alli is nu in balbezit. Alli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kuhar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abrusci de bal. Canalaz is nu in balbezit. Canalaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abrusci de bal onder controle te krijgen. Pieprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:5

65e minuut.
Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuhar de bal. Kuhar geeft de bal voor. Alli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Boeck komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Schur geeft een lange en hoge pass. Catalini speelt de bal door. Daar is Roncallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Boeck verovert de bal door een tackle van achteren. De Boeck draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:6

78e minuut.
Canalaz passt de bal in één keer door. Kuhar is nu in balbezit. Kuhar geeft de bal voor. De Boeck heeft problemen om de bal te vangen. De Boeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Canalaz is nu in balbezit. Canalaz passt de bal in één keer door. Kuhar rent richting de bal. Kuhar geeft een lange en hoge pass. De Boeck krijgt zijn hoofd ertegen. Pieprzyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Zaki rent richting de bal. Brodnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Brodnicki met een sublieme pass. Lender probeert naar een medespeler te passen. De Boeck rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Canalaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kuhar de bal. Kuhar met een sublieme pass. Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojaxyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Canalaz probeert de bal met de borst te controleren. Canalaz passt de bal met de wreef. Kuhar geeft een lange en hoge pass. De Boeck rent richting de bal. De Boeck draait met de bal, schiet en ... Pieprzyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ghisellini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cadeo komt het veld opgelopen. Canalaz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:7

89e minuut.
Ojaxyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuhar de bal. Kuhar geeft de bal voor. De Boeck rent richting de bal. De Boeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Pieprzyk trapt de bal weg van het doel. Ojaxyan kopt de bal weg. Daar is Canalaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canalaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer 80%, Mucche Rotolanti 20%.
Napoli Soccer - Mucche Rotolanti 0:7