Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
incontriamoci aps Meganoidi
Normal Tactiek Mou
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 46.9
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Chiţa geeft een lange en hoge pass. Salihagić springt en kopt de bal. Filadelfi kopt de bal weg. Valleri geeft een hoge lob. Chiţa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Napelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valleri is nu in balbezit. Valleri speelt de bal door. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tonoli is nu in balbezit. Tonoli geeft een hoge lob. Cauzo heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:1

11e minuut.
Peel rent richting de bal. Peel passt de bal in één keer door. Salihagić rent richting de bal. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:2

12e minuut.
Valleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Valleri passt de bal in één keer door. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić geeft een hoge lob. Chiţa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:3

14e minuut.
Gaudenzi passt de bal zonder na te denken. Tonoli probeert naar een medespeler te passen. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Di Noia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:4

17e minuut.
Calandra rent richting de bal. Peel onderschept slim de pass. Peel geeft de bal voor. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:5

19e minuut.
Peel met de inworp. Tonoli is nu in balbezit. Tonoli geeft een hoge lob. Chiţa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:6

22e minuut.
Calandra probeert naar een medespeler te passen. Valleri probeert naar een medespeler te passen. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa schiet op doel. Di Noia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:7

23e minuut.
Valleri geeft de bal voor. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa met een sublieme pass. Salihagić is nu in balbezit. Salihagić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:8

27e minuut.
Galata met een sublieme pass. Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel passt de bal zonder na te denken. Salihagić heeft problemen om de bal te vangen. Salihagić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Peel met een snelle inworp. Tonoli probeert de bal met de borst te controleren. Tonoli geeft een lange en hoge pass. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:9

31e minuut.
Brancati geeft een hoge lob. Salihagić kopt de bal weg. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ... Di Noia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cauzo heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tonoli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Salihagić maakt een snoekduik en kopt de bal. Di Noia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:10

32e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli rent richting de bal. Tonoli speelt de bal door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Di Noia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Salihagić rent richting de bal. Salihagić speelt de bal door. Klungelig pakt Chiţa de bal. Chiţa draait met de bal, schiet en ... Cauzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Noia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salihagić is nu in balbezit. Salihagić haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Calandra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonoli met een snelle inworp. Peel geeft een hoge lob. Chiţa krijgt zijn hoofd ertegen. Di Noia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Cauzo controleert de bal met de borst. Chiţa rent richting de bal. Cauzo is nu in balbezit. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa draait met de bal, schiet en ... Di Noia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Valleri speelt de bal door. Peel speelt de bal door. Klungelig pakt Chiţa de bal. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tonoli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chiţa de bal. Gaudenzi is nu in balbezit. Salihagić verovert de bal door een tackle van achteren. Salihagić schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Peel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonoli rent richting de bal. Trischitta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trischitta krijgt een gele kaart. Tonoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonoli wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: incontriamoci aps 82%, Meganoidi 18%.
incontriamoci aps - Meganoidi 0:10

46e minuut.
Cau komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel met een sublieme pass. Tonoli probeert naar een medespeler te passen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa schiet op doel. Di Noia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:11

49e minuut.
Calandra passt de bal in één keer door. Pirovini bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:12

52e minuut.
Valleri onderschept slim de pass. Valleri geeft een lange en hoge pass. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Di Noia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:13

52e minuut.
Dessì probeert naar een medespeler te passen. Napelli rent richting de bal. Napelli passt de bal in één keer door. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:14

56e minuut.
Tonoli geeft een lange en hoge pass. Gaudenzi heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ... Di Noia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:15

57e minuut.
Calandra heeft problemen om de bal te vangen. Calandra passt de bal zonder na te denken. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:16

59e minuut.
Peel rent richting de bal. Peel met een sublieme pass. Salihagić speelt de bal door. Chiţa controleert de bal met de borst. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:17

63e minuut.
Peel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peel met een sublieme pass. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. Di Noia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:18

63e minuut.
Napelli heeft problemen om de bal te vangen. Pirovini rent richting de bal. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa schiet op doel. Di Noia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:19

69e minuut.
Tonoli is nu in balbezit. Tonoli geeft een hoge lob. Salihagić heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Di Noia trapt de bal weg van het doel. Valleri kopt de bal weg. Chiţa rent richting de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sberviglieri onderschept slim de pass. Sberviglieri passt de bal in één keer door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:20

78e minuut.
Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić geeft de bal voor. Daar is Cauzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţa rent richting de bal. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Peel met een sublieme pass. Salihagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihagić passt de bal zonder na te denken. Chiţa is nu in balbezit. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:21

80e minuut.
Dessì met een sublieme pass. Klungelig pakt Napelli de bal. Dessì is nu in balbezit. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauzo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cauzo krijgt een gele kaart. Chiţa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiţa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Valleri onderschept slim de pass. Valleri geeft een lange en hoge pass. Salihagić speelt de bal door. Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
incontriamoci aps - Meganoidi 0:22

86e minuut.
Pirovini is nu in balbezit. Valleri onderschept slim de pass. Valleri passt de bal met de wreef. Chiţa rent richting de bal. Chiţa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cauzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauzo geeft een lange en hoge pass. Sberviglieri kopt de bal weg. Filadelfi heeft problemen om de bal te vangen. Valleri geeft een hoge lob. Di Noia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Chiţa de bal. Gaudenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa onderschept slim de pass. Chiţa draait met de bal, schiet en ... Di Noia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: incontriamoci aps 85%, Meganoidi 15%.
incontriamoci aps - Meganoidi 0:22