Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Geriana Deportivo la colugna
Normal Tactiek Spareggio
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 36
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 38
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Caiola rent richting de bal. Zaugg verovert de bal door een tackle van achteren. Zaugg passt de bal in één keer door. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:1

4e minuut.
Wanner verovert de bal door een tackle van achteren. Wanner passt de bal zonder na te denken. Zaugg is nu in balbezit. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanner geeft een lange en hoge pass. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu draait met de bal, schiet en ... Caramaschi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Monachesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Monachesi geeft een hoge lob. Cangio kopt de bal weg. Barbosa geeft een hoge lob. Rădescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:2

10e minuut.
Bonvegna speelt de bal door. Klungelig pakt Caiola de bal. Zaugg rent richting de bal. Zaugg haalt uit met een fantastische trap. Ciacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:3

12e minuut.
Zaugg speelt de bal door. Rădescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cesana. Rădescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Origano met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesana is nu in balbezit. Cesana passt de bal met de wreef. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanner haalt uit met een fantastische trap. Ciacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iagulli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zaugg rent richting de bal. Zaugg schiet op doel. Ciacia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:4

15e minuut.
Wanner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calzalunga rent richting de bal. Calzalunga probeert naar een medespeler te passen. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu passt de bal in één keer door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg haalt uit met een fantastische trap. Ciacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:5

18e minuut.
Keqing verovert de bal door een tackle van achteren. Keqing passt de bal zonder na te denken. Wanner speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Calzalunga is nu in balbezit. Calzalunga probeert naar een medespeler te passen. Wanner is nu in balbezit. Zaugg rent richting de bal. Zaugg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:6

31e minuut.
Mazzarelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonvegna controleert de bal met de borst. Calzalunga rent richting de bal. Bonvegna verovert de bal door een tackle van achteren. Bonvegna geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Inworp. Iagulli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonvegna is nu in balbezit. Keqing verovert de bal door een tackle van achteren. Keqing geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Iagulli verovert de bal door een tackle van achteren. Iagulli passt de bal in één keer door. Calzalunga speelt de bal door. Zaugg rent richting de bal. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:7

38e minuut.
Carnovali onderschept slim de pass. Carnovali geeft een hoge lob. Mirzəzadə kopt de bal weg. Keqing geeft een hoge lob. Zaugg springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wanner onderschept slim de pass. Wanner probeert naar een medespeler te passen. Zaugg is nu in balbezit. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu schiet op doel. Ciacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:8

41e minuut.
Barbosa passt de bal in één keer door. Calzalunga heeft problemen om de bal te vangen. Calzalunga probeert naar een medespeler te passen. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Keqing speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg passt de bal zonder na te denken. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu schiet op doel. Ciacia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Geriana 78%, Deportivo la colugna 22%.
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:8

46e minuut.
Zaugg speelt de bal door. Klungelig pakt Rădescu de bal. Rădescu geeft de bal voor. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:9

49e minuut.
Keqing met een sublieme pass. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Iagulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu rent richting de bal. Rădescu schiet op doel. Ciacia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:10

59e minuut.
Calzalunga speelt de bal door. Zaugg bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaugg passt de bal in één keer door. Rădescu is nu in balbezit. Rădescu draait met de bal, schiet en ... Ciacia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wanner rent richting de bal. Wanner haalt uit met een fantastische trap. Ciacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cangio met een snelle inworp. Calzalunga geeft de bal voor. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu schiet op doel. Ciacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:11

67e minuut.
Calzalunga rent richting de bal. Calzalunga geeft de bal voor. Rădescu speelt de bal door. Zaugg heeft problemen om de bal te vangen. Zaugg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Wanner is nu in balbezit. Wanner probeert naar een medespeler te passen. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Zaugg heeft problemen om de bal te vangen. Caramaschi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zaugg raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaugg neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ciacia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:12

76e minuut.
Iagulli passt de bal in één keer door. Keqing is nu in balbezit. Keqing passt de bal in één keer door. Zaugg is nu in balbezit. Zaugg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Caramaschi is nu in balbezit. Zaugg verovert de bal door een tackle van achteren. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu haalt uit met een fantastische trap. Ciacia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:13

88e minuut.
Zaugg rent richting de bal. Cesana begaat een overtreding. Zaugg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iagulli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rădescu rent richting de bal. Rădescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:14

89e minuut.
Ciacia met een sublieme pass. Daar is Calzalunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carnovali rent richting de bal. Keqing geeft een hoge lob. Zaugg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Geriana 66%, Deportivo la colugna 34%.
AC Geriana - Deportivo la colugna 0:14