Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palazzi Meravigliosi montociao
Normal Tactiek manu
37% Balbezit 63%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Gučić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Solito de bal. Parusel is nu in balbezit. Parusel schiet op doel. Manco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Bandieri geeft een hoge lob. Mancera geeft een lange en hoge pass. Gučić kopt de bal weg. Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Bandieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eberle neemt de hoekschop. Parusel krijgt zijn hoofd ertegen. Manco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:1

6e minuut.
Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel passt de bal in één keer door. Calvo probeert de bal met de borst te controleren. Calvo schiet op doel. Manco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:2

8e minuut.
Doeltrap. Manco trapt de bal weg. Drljača kopt de bal weg. Daar is Parusel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maddalena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajer probeert naar een medespeler te passen. Calvo is nu in balbezit. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Manco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Gheorghiţă probeert naar een medespeler te passen. Eberle rent richting de bal. Eberle geeft een hoge lob. Parusel is nu in balbezit. Parusel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Doeltrap. Manco trapt de bal weg. Bajer met een sublieme pass. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gheorghiţă met de inworp. Solito is nu in balbezit. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pussini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eberle probeert naar een medespeler te passen. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Solito geeft de bal voor. Inworp. Drljača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:3

21e minuut.
Gheorghiţă geeft een hoge lob. Parusel kopt de bal weg. Solito is nu in balbezit. Calvo rent richting de bal. Calvo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo geeft een hoge lob. Gučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:4

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Gheorghiţă de bal onder controle te krijgen. Gheorghiţă geeft de bal voor. Eberle met een sublieme pass. Daar is Parusel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manco met een harde bal richting middenveld. Drljača kopt de bal weg. Parusel rent richting de bal. Parusel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:5

29e minuut.
Pagliaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel probeert naar een medespeler te passen. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Drljača speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo speelt de bal door. Gučić rent richting de bal. Gučić haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle geeft de bal voor. Drljača probeert naar een medespeler te passen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bajer probeert de bal met de borst te controleren. Bajer probeert naar een medespeler te passen. Drljača is nu in balbezit. Drljača geeft een hoge lob. Parusel springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Calvo geeft een lange en hoge pass. Vedovello kopt de bal weg. Bajer speelt de bal door. Eberle is nu in balbezit. Eberle geeft een hoge lob. Manco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Manco speelt de bal door. Gheorghiţă kopt de bal weg. Parusel rent richting de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap. Cannone probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drljača zal de hoekschop nemen. Calvo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Manco trapt de bal weg. Drljača kopt de bal weg. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel draait met de bal, schiet en ... Manco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palazzi Meravigliosi 88%, montociao 12%.
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:6

46e minuut.
Bajer met een sublieme pass. Calvo rent richting de bal. Calvo passt de bal zonder na te denken. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Calvo haalt uit met een fantastische trap. Cannone geeft een lange en hoge pass. Mancera kopt de bal weg. Parusel is nu in balbezit. Parusel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:7

49e minuut.
Calvo rent richting de bal. Calvo geeft een hoge lob. Gučić heeft problemen om de bal te vangen. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:8

51e minuut.
Calvo passt de bal zonder na te denken. Drljača is nu in balbezit. Drljača geeft een lange en hoge pass. Parusel krijgt zijn hoofd ertegen. Manco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:9

51e minuut.
Cusinati met een sublieme pass. Klungelig pakt Vocale de bal. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Manco met een harde bal richting middenveld. Calvo kopt de bal weg. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel draait met de bal, schiet en ... Manco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Parusel is nu in balbezit. Gučić rent richting de bal. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gučić is nu in balbezit. Gučić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manco trapt de bal weg van het doel. Gučić kopt de bal weg. Parusel is nu in balbezit. Parusel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gučić de bal. Gučić haalt uit met een fantastische trap. Manco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:10

58e minuut.
Gučić is nu in balbezit. Vedovello speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:11

60e minuut.
Bajer onderschept slim de pass. Bajer speelt de bal door. Daar is Parusel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gučić is nu in balbezit. Gučić schiet op doel. Manco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eberle geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Calvo probeert de bal met de borst te controleren. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manco probeert naar een medespeler te passen. Drljača kopt de bal weg. Parusel is nu in balbezit. Parusel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Manco probeert naar een medespeler te passen. Drljača kopt de bal weg. Parusel is nu in balbezit. Parusel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:12

69e minuut.
Pagliaccio rent richting de bal. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo speelt de bal door. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Manco trapt de bal weg. Parusel kopt de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel. Bandieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:13

72e minuut.
Drljača passt de bal met de wreef. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel met een sublieme pass. Calvo rent richting de bal. Calvo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Manco bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Eberle met een sublieme pass. Klungelig pakt Bajer de bal. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel schiet op doel. Manco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Manco trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gučić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eberle geeft een lange en hoge pass. Parusel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:14

76e minuut.
Drljača rent richting de bal. Drljača geeft een lange en hoge pass. Daar is Bandieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel rent richting de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap. Manco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bandieri heeft problemen om de bal te vangen. Parusel rent richting de bal. Parusel haalt uit met een fantastische trap. Manco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Daar is Vedovello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eberle verovert de bal door een tackle van achteren. Eberle speelt de bal door. Klungelig pakt Parusel de bal. Parusel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Eberle probeert naar een medespeler te passen. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo passt de bal met de wreef. Parusel is nu in balbezit. Parusel schiet op doel. Manco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bandieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parusel rent richting de bal. Parusel draait met de bal, schiet en ... Manco bokst de bal weg. Parusel rent richting de bal. Parusel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manco met een harde bal richting middenveld. Drljača kopt de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Calvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:15

83e minuut.
Łopatowicz geeft een lange en hoge pass. Calvo rent richting de bal. Calvo speelt de bal door. Parusel is nu in balbezit. Parusel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:16

84e minuut.
Vocale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vocale passt de bal in één keer door. Vedovello bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel onderschept slim de pass. Parusel haalt uit met een fantastische trap. Manco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gučić is nu in balbezit. Gučić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:17

87e minuut.
Bajer verovert de bal door een tackle van achteren. Bajer passt de bal zonder na te denken. Parusel rent richting de bal. Gučić is nu in balbezit. Gučić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bajer met een sublieme pass. Eberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eberle probeert naar een medespeler te passen. Parusel bereikt de bal nog maar net als eerste. Parusel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palazzi Meravigliosi 95%, montociao 5%.
Palazzi Meravigliosi - montociao 0:17