Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:54
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Tiber Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
Tiber Real Marteam
442 Tactiek Air Force 3
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 60
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 55.8
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen formidabel
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Klungelig pakt Mendès de bal. Meriggi is nu in balbezit. Mendès verovert de bal door een tackle van achteren. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:1

3e minuut.
Codrea rent richting de bal. Mendès verovert de bal door een tackle van achteren. Mendès speelt de bal door. Mavi rent richting de bal. Mavi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:2

5e minuut.
Mendès is nu in balbezit. Mendès passt de bal met de wreef. Daar is Tuunainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Frattoli is nu in balbezit. Coronel verovert de bal door een tackle van achteren. Coronel passt de bal zonder na te denken. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès draait met de bal, schiet en ... Linati bokst de bal weg. Tuunainen rent richting de bal. Cunegondi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuunainen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mavi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:3

8e minuut.
Inworp. Gugu met de inworp. Mavi controleert de bal met de borst. Mavi geeft een hoge lob. Tuunainen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gugu probeert naar een medespeler te passen. Mavi rent richting de bal. Mavi passt de bal zonder na te denken. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Coronel probeert naar een medespeler te passen. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:4

13e minuut.
Klungelig pakt Meriggi de bal. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen passt de bal in één keer door. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Coronel rent richting de bal. Coronel met een sublieme pass. Klungelig pakt Mendès de bal. Mendès geeft een lange en hoge pass. Tuunainen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mavi heeft problemen om de bal te vangen. Mavi geeft een hoge lob. Mendès is nu in balbezit. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cunegondi geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mendès neemt de hoekschop. Tuunainen springt en kopt de bal. Linati probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonforte geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mendès geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tuunainen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gugu rent richting de bal. Gugu geeft de bal voor. Coronel kopt de bal weg. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap. Linati bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:5

24e minuut.
Mendès heeft problemen om de bal te vangen. Mendès probeert naar een medespeler te passen. Cunegondi met een sublieme pass. Tuunainen rent richting de bal. Tuunainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gugu kopt de bal weg. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès passt de bal zonder na te denken. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:6

28e minuut.
Atsoggiu heeft problemen om de bal te vangen. Atsoggiu speelt de bal door. Altana rent richting de bal. Tuunainen onderschept slim de pass. Tuunainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cunegondi geeft de bal voor. Atasoylu speelt de bal door. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Mendès de bal. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:7

31e minuut.
Mendès onderschept slim de pass. Mendès passt de bal zonder na te denken. Mavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:8

36e minuut.
Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonforte rent richting de bal. Mendès verovert de bal door een tackle van achteren. Mendès schiet op doel. Linati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:9

38e minuut.
Daar is Coronel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coronel met een sublieme pass. Daar is Tuunainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendès rent richting de bal. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gugu passt de bal zonder na te denken. Bonforte is nu in balbezit. Tuunainen onderschept slim de pass. Tuunainen schiet op doel. Linati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:10

41e minuut.
Mavi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Asilkurt komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt passt de bal met de wreef. Tuunainen is nu in balbezit. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès haalt uit met een fantastische trap. Linati bokst de bal weg.

43e minuut.
Asilkurt onderschept slim de pass. Asilkurt passt de bal in één keer door. Tuunainen rent richting de bal. Tuunainen schiet op doel. Linati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiber 84%, Real Marteam 16%.
Tiber - Real Marteam 0:11

47e minuut.
Klungelig pakt Asilkurt de bal. Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu passt de bal zonder na te denken. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bonforte trapt de bal weg. Gugu kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Coronel probeert naar een medespeler te passen. Mendès probeert de bal met de borst te controleren. Mendès speelt de bal door. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Linati probeert naar een medespeler te passen. Gugu speelt de bal door. Asilkurt met een sublieme pass. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tuunainen is nu in balbezit. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendès de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Böse verovert de bal door een tackle van achteren. Böse met een sublieme pass. Gugu probeert naar een medespeler te passen. Mendès heeft problemen om de bal te vangen. Mendès haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Coronel rent richting de bal. Mendès probeert naar een medespeler te passen. Tuunainen rent richting de bal. Tuunainen schiet op doel. Linati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:12

55e minuut.
Mendès rent richting de bal. Mendès probeert naar een medespeler te passen. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:13

58e minuut.
Bernich geeft de bal voor. Atasoylu speelt de bal door. Coronel probeert naar een medespeler te passen. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tuunainen is nu in balbezit. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap. Linati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Coronel rent richting de bal. Coronel passt de bal in één keer door. Mendès rent richting de bal. Mendès draait met de bal, schiet en ... Linati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Altana is nu in balbezit. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mendès de bal. Mendès haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gugu probeert naar een medespeler te passen. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen passt de bal in één keer door. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:14

65e minuut.
Gugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugu passt de bal met de wreef. Coronel geeft de bal voor. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Meriggi met een sublieme pass. Coronel rent richting de bal. Coronel passt de bal zonder na te denken. Mendès is nu in balbezit. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Linati probeert naar een medespeler te passen. Atasoylu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendès de bal. Tuunainen rent richting de bal. Tuunainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt passt de bal met de wreef. Tuunainen rent richting de bal. Tuunainen schiet op doel. Linati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Atasoylu passt de bal in één keer door. Daar is Mendès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendès probeert naar een medespeler te passen. Coronel rent richting de bal. Coronel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Coronel kopt de bal weg. Daar is Tuunainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonforte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen verovert de bal door een tackle van achteren. Tuunainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Meriggi kopt de bal weg. Coronel speelt de bal door. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... Linati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:15

79e minuut.
Anicito kan de bal niet met de borst controleren. Gugu speelt de bal door. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:16

80e minuut.
Klungelig pakt Frattoli de bal. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès passt de bal zonder na te denken. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Gugu is nu in balbezit. Gugu passt de bal met de wreef. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Asilkurt geeft een hoge lob. Tuunainen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Mendès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendès passt de bal in één keer door. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Tuunainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuunainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Coronel geeft een hoge lob. Bonforte rent richting de bal. Tuunainen verovert de bal door een tackle van achteren. Tuunainen draait met de bal, schiet en ... Linati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:17

89e minuut.
Tuunainen passt de bal zonder na te denken. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel met een sublieme pass. Tuunainen heeft problemen om de bal te vangen. Tuunainen draait met de bal, schiet en ... Linati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiber - Real Marteam 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiber 89%, Real Marteam 11%.
Tiber - Real Marteam 0:18