Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fridella Reconquista FFC
Normal Tactiek m4312s.220122
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.9 gemiddelde waardering 56.1
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Inworp. Špoljarić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vadim speelt de bal door. Mitrousis heeft problemen om de bal te vangen. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller haalt uit met een fantastische trap. Tajocchi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:1

3e minuut.
Lissandrin passt de bal met de wreef. Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenda geeft een lange en hoge pass. Joller heeft problemen om de bal te vangen. Joller draait met de bal, schiet en ... Tajocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gramsci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:2

5e minuut.
Joller verovert de bal door een tackle van achteren. Joller passt de bal met de wreef. Petrosini is nu in balbezit. Mitrousis verovert de bal door een tackle van achteren. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Tajocchi met een harde bal richting middenveld. Di Pasquale speelt de bal door. Joller is nu in balbezit. Joller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:3

16e minuut.
Kolenda speelt de bal door. Klungelig pakt Mitrousis de bal. Mitrousis probeert naar een medespeler te passen. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:4

17e minuut.
Pisan met een sublieme pass. Di Pasquale is nu in balbezit. Joller begaat een overtreding. Joller krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cerliani met een sublieme pass. Grethen geeft een hoge lob. Petrosini kan de bal niet met de borst controleren. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Tajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Cerliani de bal. Joller is nu in balbezit. Joller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Di Pasquale is nu in balbezit. Lissandrin onderschept slim de pass. Lissandrin passt de bal zonder na te denken. Joller rent richting de bal. Joller draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:5

23e minuut.
Špoljarić passt de bal in één keer door. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel. Petrosini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:6

26e minuut.
Vadim passt de bal met de wreef. Daar is Mitrousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrousis passt de bal zonder na te denken. Joller is nu in balbezit. Joller haalt uit met een fantastische trap. Tajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Špoljarić speelt de bal door. Thorsø rent richting de bal. Thorsø geeft een hoge lob. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis schiet op doel. Tajocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bartolini heeft problemen om de bal te vangen. Vadim speelt de bal door. Daar is Kolenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolenda geeft een hoge lob. Joller springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lissandrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrin passt de bal in één keer door. Daar is Kolenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolenda geeft een hoge lob. Joller maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:7

32e minuut.
Daar is Cerliani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joller is nu in balbezit. Joller passt de bal zonder na te denken. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Tajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Abbatantuono trapt de bal weg van het doel. Lissandrin kopt de bal weg. Joller is nu in balbezit. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Joller geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cerliani de bal. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petrosini de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:8

38e minuut.
Łeptuch passt de bal in één keer door. Joller rent richting de bal. Joller probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mitrousis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pitari kopt de bal weg. Špoljarić met een sublieme pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel. Tajocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:9

41e minuut.
Lissandrin probeert naar een medespeler te passen. Kolenda is nu in balbezit. Kolenda probeert naar een medespeler te passen. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Špoljarić rent richting de bal. Špoljarić passt de bal zonder na te denken. Daar is Bartolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadim geeft de bal voor. Mitrousis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Špoljarić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casari. Špoljarić raakt geblesseerd tijdens het duel. Vadim wilt de vrije trap nemen. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis schiet op doel. De bal raakt de paal. Tajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fridella 85%, Reconquista FFC 15%.
fridella - Reconquista FFC 0:9

46e minuut.
Pisan onderschept slim de pass. Hanoune rent richting de bal. Hanoune geeft een hoge lob. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Cerliani kopt de bal weg. Klungelig pakt Abbatantuono de bal. Cerliani is nu in balbezit. Joller onderschept slim de pass. Joller schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Tajocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:10

51e minuut.
Tajocchi met een harde bal richting middenveld. Špoljarić kopt de bal weg. Abbatantuono heeft problemen om de bal te vangen. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste. Joller draait met de bal, schiet en ... Tajocchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:11

53e minuut.
Daar is Kolenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolenda geeft de bal voor. Daar is Joller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:12

56e minuut.
Inworp. Kolenda met een snelle inworp. Lissandrin geeft de bal voor. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lissandrin rent richting de bal. Lissandrin passt de bal in één keer door. Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenda geeft een lange en hoge pass. Mitrousis springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:13

61e minuut.
Cerliani met de inworp. Di Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrin probeert naar een medespeler te passen. Joller rent richting de bal. Joller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tajocchi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Kolenda de bal. Kolenda geeft de bal voor. Joller krijgt zijn hoofd ertegen. Tajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:14

63e minuut.
Bartolini speelt de bal door. Daar is Pisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitrousis onderschept slim de pass. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Joller bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kolenda zal de hoekschop nemen. Mitrousis probeert de bal met de borst te controleren. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pisan controleert de bal met de borst. Špoljarić onderschept slim de pass. Špoljarić met een sublieme pass. Klungelig pakt Mitrousis de bal. Mitrousis passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:15

71e minuut.
Inworp. Kolenda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Pasquale bereikt de bal nog maar net als eerste. Lissandrin verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrin geeft een lange en hoge pass. Tajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Petrosini rent richting de bal. Petrosini geeft een hoge lob. Colucci kopt de bal weg. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Lissandrin probeert naar een medespeler te passen. Kolenda rent richting de bal. Kolenda geeft een hoge lob. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:16

75e minuut.
Joller passt de bal zonder na te denken. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... Petrosini probeert de bal aan de voet te houden. Tajocchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:17

77e minuut.
Di Pasquale is nu in balbezit. Lissandrin verovert de bal door een tackle van achteren. Lissandrin met een sublieme pass. Mitrousis is nu in balbezit. Mitrousis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Petrosini kan de bal niet met de borst controleren. Petrosini geeft de bal voor. Vadim kopt de bal weg. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Grethen speelt de bal door. Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenda met een sublieme pass. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis haalt uit met een fantastische trap. Tajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:18

87e minuut.
Casari kopt de bal weg. Špoljarić rent richting de bal. Špoljarić geeft een hoge lob. Mitrousis rent richting de bal. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kolenda geeft een hoge lob. Klungelig pakt Špoljarić de bal. Gramsci is nu in balbezit. Špoljarić verovert de bal door een tackle van achteren. Špoljarić met een sublieme pass. Tajocchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitrousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrousis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fridella - Reconquista FFC 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fridella 90%, Reconquista FFC 10%.
fridella - Reconquista FFC 0:19