Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ricci Splendidi MUTTIN FOOTBALL CLUB
Normal Tactiek giocher23
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
De Liguori kopt de bal weg. Tagliazucchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lomartire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lomartire probeert naar een medespeler te passen. Vulpe kopt de bal weg. Cornea is nu in balbezit. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Cante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lomartire bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:1

5e minuut.
Iuorio heeft problemen om de bal te vangen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea schiet op doel. Cioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lomartire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:2

6e minuut.
Barell heeft problemen om de bal te vangen. Barell met een sublieme pass. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vulpe met een snelle inworp. De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandrelli verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpe onderschept slim de pass. Vulpe geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Tagliazucchi speelt de bal door. Imperovičius rent richting de bal. Imperovičius geeft een lange en hoge pass. Rosalém rent richting de bal. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. Lomartire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:3

18e minuut.
Iuorio met een sublieme pass. Cornea is nu in balbezit. Cioni is nu in balbezit. Cornea verovert de bal door een tackle van achteren. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Cornea passt de bal in één keer door. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić met een sublieme pass. Rosalém rent richting de bal. Rosalém schiet op doel. Lomartire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić geeft de bal voor. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel. Lomartire probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! De Liguori rent richting de bal. De Liguori haalt uit met een fantastische trap. Lomartire maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Vulpe met een sublieme pass. Rosalém is nu in balbezit. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. Lomartire probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:4

25e minuut.
Imperovičius probeert naar een medespeler te passen. Rajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić speelt de bal door. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schiet op doel. Lomartire bokst de bal weg.

27e minuut.
Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea draait met de bal, schiet en ... Cioni probeert de bal aan de voet te houden. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schiet op doel. Lomartire bokst de bal weg.

28e minuut.
Imperovičius met een sublieme pass. Rosalém rent richting de bal. Rosalém passt de bal zonder na te denken. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lomartire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea passt de bal zonder na te denken. Rosalém rent richting de bal. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. Cioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:5

31e minuut.
Rajić speelt de bal door. Vulpe rent richting de bal. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea draait met de bal, schiet en ... Lomartire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:6

32e minuut.
Mandrelli rent richting de bal. Mandrelli passt de bal met de wreef. Rosalém rent richting de bal. Cornea rent richting de bal. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:7

34e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vulpe kopt de bal weg. Rosalém rent richting de bal. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:8

36e minuut.
Cornea is nu in balbezit. Rosalém rent richting de bal. Rosalém passt de bal in één keer door. De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. De Liguori draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Vulpe kopt de bal weg. Cornea rent richting de bal. Tagliazucchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tagliazucchi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Caniati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zilci onderschept slim de pass. Zilci speelt de bal door. Cornea rent richting de bal. Cornea draait met de bal, schiet en ... Lomartire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:9

42e minuut.
Mandrelli geeft een lange en hoge pass. Barell kopt de bal weg. Rajić speelt de bal door. Cornea rent richting de bal. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Liguori rent richting de bal. De Liguori geeft de bal voor. Cornea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricci Splendidi 83%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 17%.
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:9

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Cornea de bal onder controle te krijgen. Tagliazucchi is nu in balbezit. Tagliazucchi passt de bal in één keer door. Imperovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperovičius passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:10

52e minuut.
De Liguori rent richting de bal. De Liguori met een sublieme pass. Cornea is nu in balbezit. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosalém schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rosalém passt de bal zonder na te denken. Tagliazucchi rent richting de bal. Cornea onderschept slim de pass. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Lomartire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:11

57e minuut.
Voleri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajić verovert de bal door een tackle van achteren. Rajić geeft een hoge lob. Daar is Cornea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornea draait met de bal, schiet en ... Lomartire bokst de bal weg.

58e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. Cornea rent richting de bal. De Liguori is nu in balbezit. De Liguori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Vulpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vulpe geeft een hoge lob. Rosalém kopt de bal weg. Cornea probeert de bal met de borst te controleren. Cornea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:12

61e minuut.
De Liguori is nu in balbezit. De Liguori passt de bal met de wreef. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea draait met de bal, schiet en ... Lomartire maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea passt de bal in één keer door. Iuorio is nu in balbezit. Rajić is nu in balbezit. Rajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Inworp. Rajić met de inworp. Rosalém speelt de bal door. Rajić is nu in balbezit. Rajić geeft de bal voor. Lomartire bokst de bal weg. Cornea is nu in balbezit. Cornea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:13

69e minuut.
Klungelig pakt Vulpe de bal. Vulpe passt de bal in één keer door. Cornea rent richting de bal. Rosalém rent richting de bal. Rosalém haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Cornea schiet op doel. Cioni probeert de bal aan de voet te houden. De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Lomartire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Rosalém rent richting de bal. Rosalém speelt de bal door. De Liguori rent richting de bal. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lomartire probeert naar een medespeler te passen. Conforti kopt de bal weg. Cornea is nu in balbezit. Cornea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Campanili heeft problemen om de bal te vangen. Vulpe probeert naar een medespeler te passen. De Liguori rent richting de bal. De Liguori schiet op doel. Cante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:14

81e minuut.
Cornea passt de bal zonder na te denken. Rosalém heeft problemen om de bal te vangen. Tagliazucchi rent richting de bal. Rosalém verovert de bal door een tackle van achteren. Rosalém haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Campanili kopt de bal weg. Daar is Goria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conforti geeft de bal voor. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Vulpe controleert de bal met de borst. Vulpe geeft een lange en hoge pass. Rosalém kopt de bal weg. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:15

86e minuut.
Cante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cante geeft een lange en hoge pass. Conforti kopt de bal weg. Imperovičius is nu in balbezit. Imperovičius geeft een hoge lob. Lomartire kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cornea rent richting de bal. Cornea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:16

90e minuut.
Vulpe verovert de bal door een tackle van achteren. Vulpe passt de bal in één keer door. Cornea is nu in balbezit. Cornea schiet op doel. Lomartire maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ricci Splendidi 89%, MUTTIN FOOTBALL CLUB 11%.
Ricci Splendidi - MUTTIN FOOTBALL CLUB 0:17