Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montale99 vitulano
442 Tactiek quattro42
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 50.9
matig Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Ironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ironi passt de bal zonder na te denken. Daar is Forci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garsia is nu in balbezit. Garsia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Baggini kopt de bal weg. Celeste heeft problemen om de bal te vangen. Celeste geeft een hoge lob. Garsia is nu in balbezit. Garsia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Folchi trapt de bal weg. Montelanico kopt de bal weg. Garsia is nu in balbezit. Garsia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:1

7e minuut.
Barluzzi onderschept slim de pass. Barluzzi probeert naar een medespeler te passen. Garsia is nu in balbezit. Matteo rent richting de bal. Matteo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Regoli verovert de bal door een tackle van achteren. Del Coiro verovert de bal door een tackle van achteren. Del Coiro met een sublieme pass. Matteo is nu in balbezit. Matteo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:2

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montelanico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matteo is nu in balbezit. Matteo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:3

14e minuut.
Fuzio speelt de bal door. Klungelig pakt Montelanico de bal. Montelanico met een sublieme pass. Garsia rent richting de bal. Garsia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Folchi met een sublieme pass. Ironi is nu in balbezit. Ironi geeft een hoge lob. Garsia is nu in balbezit. Garsia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:4

18e minuut.
Matteo probeert naar een medespeler te passen. Fuzio is nu in balbezit. Fuzio passt de bal zonder na te denken. Garsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Montelanico speelt de bal door. Garsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsia passt de bal zonder na te denken. Matteo is nu in balbezit. Matteo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:5

20e minuut.
Zazzeroni onderschept slim de pass. Fuzio is nu in balbezit. Fuzio geeft een hoge lob. Zazzeroni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garsia springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ironi kan de bal niet met de borst controleren. Montelanico is nu in balbezit. Montelanico geeft een hoge lob. Garsia maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Doeltrap. Folchi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Fuzio de bal. Fuzio geeft een lange en hoge pass. Garsia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:6

30e minuut.
Fuzio probeert de bal met de borst te controleren. Fuzio speelt de bal door. Daar is Garsia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matteo is nu in balbezit. Matteo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montelanico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuzio speelt de bal door. Matteo is nu in balbezit. Matteo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Forci de bal. Garsia rent richting de bal. Garsia draait met de bal, schiet en ... Folchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matteo rent richting de bal. Matteo haalt uit met een fantastische trap. Folchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:7

34e minuut.
Infortunio geeft een hoge lob. Daar is Forci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garsia rent richting de bal. Garsia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Garsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:8

38e minuut.
Montelanico probeert naar een medespeler te passen. Barluzzi heeft problemen om de bal te vangen. Fuzio met een sublieme pass. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Ironi met de inworp. Fuzio is nu in balbezit. Fuzio geeft een hoge lob. Garsia springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Garsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsia draait met de bal, schiet en ... Folchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Montelanico geeft een lange en hoge pass. Garsia heeft problemen om de bal te vangen. Matteo rent richting de bal. Matteo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:9

44e minuut.
Ironi is nu in balbezit. Ironi speelt de bal door. Klungelig pakt Montelanico de bal. Garsia is nu in balbezit. Garsia draait met de bal, schiet en ... Folchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montale99 87%, vitulano 13%.
Montale99 - vitulano 0:10

52e minuut.
Fuzio verovert de bal door een tackle van achteren. Fuzio probeert naar een medespeler te passen. Ironi is nu in balbezit. Garsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsia schiet op doel. Folchi bokst de bal weg.

54e minuut.
Folchi met een harde bal richting middenveld. Ironi is nu in balbezit. Ironi passt de bal in één keer door. Garsia is nu in balbezit. Garsia haalt uit met een fantastische trap. Folchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Montelanico probeert naar een medespeler te passen. Fuzio is nu in balbezit. Fuzio geeft de bal voor. Klungelig pakt Garsia de bal. Garsia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Garsia is nu in balbezit. Folchi probeert naar een medespeler te passen. Ironi kopt de bal weg. Garsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sivieri is nu in balbezit. Fuzio onderschept slim de pass. Fuzio met een sublieme pass. Garsia is nu in balbezit. Garsia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Infortunio speelt de bal door. Klungelig pakt Garsia de bal. Garsia met een sublieme pass. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo haalt uit met een fantastische trap. Folchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Matteo is nu in balbezit. Matteo haalt uit met een fantastische trap. Folchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Baggini geeft een hoge lob. Colavolpe heeft problemen om de bal te vangen. Fuzio speelt de bal door. Matteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matteo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Infortunio speelt de bal door. Garsia rent richting de bal. Garsia passt de bal met de wreef. Matteo rent richting de bal. Matteo haalt uit met een fantastische trap. Folchi bokst de bal weg. Garsia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Matteo rent richting de bal. Matteo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Montelanico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuzio met een sublieme pass. Matteo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Matteo heeft problemen om de bal te vangen. Fuzio is nu in balbezit. Fuzio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Garsia de bal. Garsia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:11

81e minuut.
Balsanti probeert naar een medespeler te passen. Garsia rent richting de bal. Garsia passt de bal zonder na te denken. Matteo rent richting de bal. Matteo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Montelanico is nu in balbezit. Montelanico passt de bal zonder na te denken. Fuzio probeert naar een medespeler te passen. Garsia rent richting de bal. Garsia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:12

87e minuut.
Folchi met een sublieme pass. Matteo kopt de bal weg. Daar is Balsanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garsia rent richting de bal. Garsia haalt uit met een fantastische trap. Folchi bokst de bal weg.

88e minuut.
Klungelig pakt Zazzeroni de bal. Fuzio rent richting de bal. Fuzio geeft een hoge lob. Garsia is nu in balbezit. Garsia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montale99 - vitulano 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montale99 93%, vitulano 7%.
Montale99 - vitulano 0:13