Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mondello F.C. djbergamo
Normal Tactiek quante ne prendo
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 51.3
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Astolfo verovert de bal door een tackle van achteren. Särkioja verovert de bal door een tackle van achteren. Särkioja passt de bal met de wreef. Koczot is nu in balbezit. Koczot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot passt de bal zonder na te denken. Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis onderschept slim de pass. Ellis schiet op doel. Doriano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:1

7e minuut.
Aplea verovert de bal door een tackle van achteren. Aplea met een sublieme pass. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca draait met de bal, schiet en ... Marzulli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doriano bokst de bal weg.

10e minuut.
Cuciniello geeft een lange en hoge pass. Gebert kopt de bal weg. Capoccia is nu in balbezit. Koczot onderschept slim de pass. Koczot geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:2

14e minuut.
de la Oca heeft problemen om de bal te vangen. Lanza is nu in balbezit. de la Oca onderschept slim de pass. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bischoff met een sublieme pass. Ellis is nu in balbezit. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Lanza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:3

21e minuut.
Bischoff is nu in balbezit. Bischoff passt de bal zonder na te denken. Iaconis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis verovert de bal door een tackle van achteren. Ellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Doriano trapt de bal weg van het doel. Iaconis kopt de bal weg. Koczot is nu in balbezit. Koczot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Capoccia is nu in balbezit. de la Oca onderschept slim de pass. de la Oca passt de bal zonder na te denken. Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Ellis draait met de bal, schiet en ... Doriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:4

25e minuut.
Antuofermo met een sublieme pass. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff geeft de bal voor. de la Oca rent richting de bal. de la Oca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Koczot passt de bal zonder na te denken. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bischoff met een snelle inworp. Capoccia is nu in balbezit. de la Oca verovert de bal door een tackle van achteren. Koczot rent richting de bal. Koczot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Koczot is nu in balbezit. Koczot geeft een hoge lob. Lanza heeft problemen om de bal te vangen. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca draait met de bal, schiet en ... Doriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:5

37e minuut.
Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis passt de bal zonder na te denken. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Särkioja geeft de bal voor. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis passt de bal zonder na te denken. de la Oca rent richting de bal. de la Oca haalt uit met een fantastische trap. Doriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bischoff verovert de bal door een tackle van achteren. Bischoff speelt de bal door. Ellis rent richting de bal. Ellis haalt uit met een fantastische trap. Doriano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:6

43e minuut.
Furlani rent richting de bal. Koczot rent richting de bal. Koczot passt de bal met de wreef. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mondello F.C. 87%, djbergamo 13%.
Mondello F.C. - djbergamo 0:6

46e minuut.
Di Natale komt het veld opgelopen.

48e minuut.
de la Oca probeert de bal aan de voet te houden. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale is nu in balbezit. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:7

57e minuut.
Särkioja heeft problemen om de bal te vangen. Särkioja geeft de bal voor. Cuciniello kopt de bal weg. Bischoff rent richting de bal. Bischoff geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Linetty met de inworp. Särkioja geeft een lange en hoge pass. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca draait met de bal, schiet en ... Marzulli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:8

60e minuut.
Gebert met een sublieme pass. Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff met een sublieme pass. de la Oca heeft problemen om de bal te vangen. de la Oca schiet op doel. Doriano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Di Natale rent richting de bal. Di Natale schiet op doel. Doriano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bischoff neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pirotto probeert de bal aan de voet te houden. Linetty geeft een hoge lob. Koczot kopt de bal weg. Di Natale rent richting de bal. Di Natale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Linetty met een snelle inworp. Särkioja speelt de bal door. Koczot bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:9

80e minuut.
Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty passt de bal in één keer door. Koczot rent richting de bal. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:10

81e minuut.
Doriano speelt de bal door. de la Oca probeert de bal met de borst te controleren. de la Oca speelt de bal door. Di Natale bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bischoff kopt de bal weg. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca passt de bal in één keer door. Koczot heeft problemen om de bal te vangen. Koczot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Särkioja passt de bal met de wreef. Di Natale is nu in balbezit. Koczot is nu in balbezit. Di Natale is nu in balbezit. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mondello F.C. - djbergamo 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mondello F.C. 91%, djbergamo 9%.
Mondello F.C. - djbergamo 0:11