Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paperopoli Arbatax
Normal Tactiek MaurinhoD.A.
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Remersaro rent richting de bal. Ando rent richting de bal. Ando met een sublieme pass. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov passt de bal met de wreef. Massironi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Virransaari controleert de bal met de borst. Virransaari speelt de bal door. Ağabəyov rent richting de bal. Kuczera rent richting de bal. Kuczera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Eusebio geeft de bal voor. Inworp. Virransaari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Moniuszko passt de bal in één keer door. Ando met een sublieme pass. Virransaari speelt de bal door. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Massironi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Ielli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virransaari met een snelle inworp. Ağabəyov kan de bal niet met de borst controleren. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ielli de bal. Massironi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Kuczera passt de bal in één keer door. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Massironi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Val probeert naar een medespeler te passen. Ando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ando met een sublieme pass. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kuczera heeft problemen om de bal te vangen. Kuczera speelt de bal door. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Massironi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Virransaari met een snelle inworp. Ağabəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Ielli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Massironi speelt de bal door. Ando kopt de bal weg. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paperopoli - Arbatax 0:1

34e minuut.
Remersaro speelt de bal door. Daar is Di Ciero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Val passt de bal in één keer door. Ando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ando speelt de bal door. Kuczera rent richting de bal. Kuczera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Ielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virransaari geeft de bal voor. Daar is Sgambati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera rent richting de bal. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Massironi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dimattia probeert naar een medespeler te passen. Remersaro rent richting de bal. Virransaari verovert de bal door een tackle van achteren. Virransaari probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Virransaari kopt de bal weg. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Poshtadzhiev speelt de bal door. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paperopoli 76%, Arbatax 24%.
Paperopoli - Arbatax 0:1

49e minuut.
Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Val bereikt de bal nog maar net als eerste. Val geeft een hoge lob. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap. Massironi bokst de bal weg. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Generani bereikt de bal nog maar net als eerste. Virransaari met een sublieme pass. Kuczera rent richting de bal. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Massironi trapt de bal weg van het doel. Sgambati probeert de bal met de borst te controleren. Kuczera onderschept slim de pass. Kuczera schiet op doel. Massironi bokst de bal weg. Ağabəyov is nu in balbezit. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paperopoli - Arbatax 0:2

62e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Poshtadzhiev rent richting de bal. Dimattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyov onderschept slim de pass. Ağabəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Val is nu in balbezit. Val passt de bal in één keer door. Ağabəyov rent richting de bal. Ağabəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Massironi trapt de bal weg. Poshtadzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshtadzhiev speelt de bal door. Kuczera rent richting de bal. Kuczera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paperopoli - Arbatax 0:3

69e minuut.
Massironi trapt de bal weg. Ando kopt de bal weg. Klungelig pakt Sgambati de bal. Kuczera rent richting de bal. Kuczera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paperopoli 64%, Arbatax 36%.
Paperopoli - Arbatax 0:3