Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emailfordiscordfr@gmail.com F.C. UGHENTUS
Normal Tactiek TRYTRY-T
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen very good


5e minuut.
Lato speelt de bal door. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentivenga rent richting de bal. Zanardelli onderschept slim de pass. Zanardelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:1

9e minuut.
Azo rent richting de bal. Azo geeft de bal voor. Lato kopt de bal weg. Klungelig pakt Zanardelli de bal. Zanardelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:2

9e minuut.
Fago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago passt de bal zonder na te denken. Sclano met een sublieme pass. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato haalt uit met een fantastische trap. Guizzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:3

13e minuut.
Lato rent richting de bal. Lato geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Metalli de bal. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Affini passt de bal met de wreef. Azo is nu in balbezit. Azo speelt de bal door. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Viñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñas geeft een lange en hoge pass. Lato kopt de bal weg. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Vercellese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lato verovert de bal door een tackle van achteren. Lato probeert naar een medespeler te passen. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:4

24e minuut.
Viñas geeft een hoge lob. Bentivenga rent richting de bal. Bentivenga passt de bal zonder na te denken. Lato heeft problemen om de bal te vangen. Lato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:5

26e minuut.
Šršen met een sublieme pass. Azo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lato met een sublieme pass. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:6

29e minuut.
Šršen met een sublieme pass. Viñas heeft problemen om de bal te vangen. Viñas probeert naar een medespeler te passen. Zanardelli is nu in balbezit. Zanardelli schiet op doel. Guizzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:7

32e minuut.
Azo passt de bal zonder na te denken. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli passt de bal met de wreef. Lato is nu in balbezit. Lato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:8

35e minuut.
Azo passt de bal zonder na te denken. Lato is nu in balbezit. Lato passt de bal zonder na te denken. Zanardelli is nu in balbezit. Zanardelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zanardelli is nu in balbezit. Lato rent richting de bal. Zanardelli rent richting de bal. Lato is nu in balbezit. Lato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:9

45e minuut.
Azo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lato geeft de bal voor. Metalli heeft problemen om de bal te vangen. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emailfordiscordfr@gmail.com 75%, F.C. UGHENTUS 25%.
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:9

48e minuut.
Azo met een sublieme pass. Klungelig pakt Lato de bal. Lato probeert naar een medespeler te passen. Zanardelli is nu in balbezit. Zanardelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Fago rent richting de bal. Żeleński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sclano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ottolini met een sublieme pass. Lato kopt de bal weg. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:10

58e minuut.
Lato geeft de bal voor. Pacielli met een sublieme pass. Altobelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viñas is nu in balbezit. Viñas draait met de bal, schiet en ... Guizzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Azo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zanardelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Affini bereikt de bal nog maar net als eerste. Affini geeft een hoge lob. Pacielli kopt de bal weg. Viñas is nu in balbezit. Viñas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obrist komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sclano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli onderschept slim de pass. Zanardelli speelt de bal door. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanardelli is nu in balbezit. Zanardelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:11

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Sclano de bal onder controle te krijgen. Zanardelli rent richting de bal. Zanardelli passt de bal zonder na te denken. Lato is nu in balbezit. Lato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:12

72e minuut.
Lato rent richting de bal. Obrist speelt de bal door. Daar is Zanardelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanardelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lato rent richting de bal. Lato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:13

74e minuut.
Affini geeft een lange en hoge pass. Żeleński is nu in balbezit. Żeleński passt de bal in één keer door. Lato is nu in balbezit. Lato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:14

81e minuut.
Vercellese passt de bal in één keer door. Obrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambicorti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gambicorti krijgt een gele kaart. Obrist raakt geblesseerd tijdens het duel. Obrist zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zanardelli is nu in balbezit. Zanardelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Culínek geeft een hoge lob. Daar is Vercellese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lato geeft een lange en hoge pass. Zanardelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanardelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emailfordiscordfr@gmail.com 65%, F.C. UGHENTUS 35%.
Emailfordiscordfr@gmail.com - F.C. UGHENTUS 0:14