Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gotham Utd pluralia tantum
433 Tactiek wow wow wow
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.6 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Ianni probeert naar een medespeler te passen. Rinaudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudo geeft een hoge lob. Daar is Buzzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Paduli passt de bal in één keer door. Ianni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maida speelt de bal door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham Utd - pluralia tantum 0:1

8e minuut.
Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Capovilla de bal onder controle te krijgen. Di Bella rent richting de bal. Di Bella schiet op doel. Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mercantelli is nu in balbezit. Mercantelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Balestracci probeert naar een medespeler te passen. Rinaudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudo passt de bal met de wreef. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham Utd - pluralia tantum 0:2

14e minuut.
Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo passt de bal met de wreef. Mercantelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercantelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Cilia trapt de bal weg. Maida kopt de bal weg. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Buzzoni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rinaudo de bal. Rinaudo speelt de bal door. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Palimąka rent richting de bal. Palimąka passt de bal met de wreef. Di Bella is nu in balbezit. Rinaudo geeft de bal voor. Mercantelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brau rent richting de bal. Mercantelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mercantelli probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mercantelli geeft een hoge lob. Di Bella heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham Utd - pluralia tantum 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham Utd 75%, pluralia tantum 25%.
FC Gotham Utd - pluralia tantum 0:3

47e minuut.
Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo passt de bal in één keer door. Di Bella rent richting de bal. Di Bella schiet op doel. Cilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham Utd - pluralia tantum 0:4

48e minuut.
Ianni passt de bal met de wreef. Mercantelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brau. Mercantelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maida zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella is nu in balbezit. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel. Capovilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Rinaudo onderschept slim de pass. Rinaudo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mercantelli de bal. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel. Cilia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Cilia met een harde bal richting middenveld. Rinaudo kopt de bal weg. Klungelig pakt Lorenzo de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Mercantelli probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mercantelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capovilla. Mercantelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Maida met een snel genomen vrije trap. Capovilla probeert de bal met de borst te controleren. Mercantelli rent richting de bal. Mercantelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Rinaudo de bal. Rinaudo probeert naar een medespeler te passen. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Paduli rent richting de bal. Rinaudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudo probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham Utd - pluralia tantum 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham Utd 71%, pluralia tantum 29%.
FC Gotham Utd - pluralia tantum 0:5